کتاب‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، همچنان در صدر علاقه‌مندی کودکان جشنواره لوتوس؛ صحنه رقابت فیلم‌ها و سریال‌های شاخص سال امین حیایی با شمایل مجری به نمایش خانگی می‌آید پیمان معادی با «بالاتر از سیاهی» به سینماها می‌آید سریال‌های قدیمی، ناجی صدا و سیما شدند مشارکت گسترده عکاسان در جشنواره سینماحقیقت | ۱۶۰۶ قطعه عکس به دبیرخانه مسابقه «از قاب تا روایت» رسید تیزر فیلم «تارزان» جعلی ازآب در آمد! «هم‌خوان»؛ گامی تازه در مسیر عدالت فرهنگی و ترویج مطالعه بازگشت سید علی صالحی، با دفتر شعری تازه رونق دوباره صحنه موسیقی پس از رکود کرونایی تلویزیون به سراغ چهره‌های ماندگار می‌رود | برنامه‌ریزی برای چند سریال فاخر تام یورک: تا زمانی که نتانیاهو در قدرت است، در اسرائیل اجرا نمی‌کنم مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) اکران مستند «روبرتو روسلینی؛ بیش از یک زندگی» در جشنواره رم حضور ۲ فیلم ایرانی در جشنواره کوتاه استانبول اعضای هیئت انتخاب جشنواره فیلم «آوای صلح» را بشناسید آغاز فعالیت رسمی دبیرخانه جشنواره تئاتر فجر | نمایش «ویژه بانوان نیست» روی صحنه می‌رود پویانمایی، هنری برای انتقال فرهنگ به نسل آینده | گزارشی از راه اندازی «کارخانه نوآوری پویانمایی و فناوری وابسته» در مشهد شعر در خط مقدم | شاعران چگونه با نشان‌دادن واکنش سریع نقش خود را در اتفاقات مختلف ادا می‌کنند؟
سرخط خبرها

جشن روز دختر در «باغ شادونه»

  • کد خبر: ۲۲۶۹۵۵
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۲
جشن روز دختر در «باغ شادونه»
جدیدترین قسمت از برنامه «باغ شادونه» به میزبانی دختران ایران زمین پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت روانه آنتن شبکه دو می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، در «باغ شادونه» ضمن گرامیداشت ولادت حضرت معصومه (س) جشن تکلیفی ویژه برای دخترانی که تازه به سن تکلیف رسیده‌اند، برگزار می‌شود.

در این ویژه برنامه «اوستا گلاب» و عروسک‌های «نقل و نبات» با نمایش‌های کوتاه و جذاب لحظات شاد و دلنشینی را برای مخاطبان رقم می‌‌زنند.

همچنین در قسمتی دیگر از این ویژه برنامه کلیپی با نام «ایراندخت» و با اجرای گروه دختران انقلاب و حضور دختران ایران زمین پیشکش نگاه بینندگان می‌شود.

این برنامه محصول گروه کودک و نوجوان شبکه دو به تهیه کنندگی سید محسن مناجاتی و کارگردانی علی مختار زاده و با اجرای خاله شادونه (ملیکا زارعی) پنج شنبه حوالی ساعت ۱۷ روانه آنتن شبکه دو سیما می‌شود.

منبع: صبا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->