رهبر انقلاب با تمدید مسئولیت دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی موافقت کردند عراقچی به قاهره رسید عارف از برخورد قاطع دولت با گران‌فروشی یا احتکار مرغ خبرداد پزشکیان در گفت‌وگوی تلفنی با مادورو بر حمایت از تمامیت ارضی و ملت ونزوئلا تاکید کرد رهبرمعظم انقلاب دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت علیهم‌السلام منصوب کردند روایت نیکزاد از حضور رئیس جمهور در جلسه غیرعلنی مجلس توضیحات سخنگوی دولت درباره ساعت کار ادارات | کالابرگ چهارشنبه واریز می‌شود نخست‌وزیر قطر از حماس خواست پیشنهاد آتش‌بس آمریکا را بپذیرد ارتش اشغالگر درباره تشدید قریب‌الوقوع تنش در کرانه باختری هشدار داد دستور کار جلسه علنی مجلس مشخص شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی: در شرایط کنونی امت اسلامی وحدت نه تکلیف که یک انتخاب است کره جنوبی آغازگر روند بازگرداندن تحریم‌های ضد ایرانی چین از آمادگی برای ارتقای ارتباطات استراتژیک با کره‌شمالی خبرداد آغاز صحن علنی مجلس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | توضیحات قالیباف در مورد نشست غیرعلنی با پزشکیان سخنگوی وزارت خارجه: عراقچی به مصر می‌رود نماینده مجلس: خواهان انتقال پیام قدرت و انسجام ملی به جهان از سوی رئیس جمهور در نیویورک هستیم آزمایش موتور سوخت جامد موشک‌های قاره‌پیما توسط کره شمالی پرونده هسته‌ای در تله سیاست چدنی اروپا توضیحات وزیر کشور درباره فواید تفویض اختیار به استانداران تهران به ادعا‌های مطرح‌شده در نشست وزرای خارجه اتحادیه عرب واکنش نشان داد برگزاری جلسه غیرعلنی مجلس با حضور رئیس‌جمهور (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله هوایی رژیم اسرائیل به استان حمص سوریه + فیلم رایزنی غریب‌آبادی با سفرای کره جنوبی و نوردیک درباره اسنپ‌بک دو صندوق بازنشستگی کشوری و فولاد رسماً ادغام شدند ناوگان جهانی برای شکستن محاصره غزه با ۴۵ ملیت گفت‌وگوی تلفنی بن فرحان و لاوروف (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) تخلیه بخشی از بزرگترین فرودگاه انگلیس در پی کشف ماده خطرناک (۱۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حجت‌الاسلام صدیقی: تبلیغات پرحجم قدرت‌های بزرگ به وسیله دانشجویان غرب رنگ باخت

  • کد خبر: ۲۲۷۰۷۷
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۳
  • ۱
حجت‌الاسلام صدیقی: تبلیغات پرحجم قدرت‌های بزرگ به وسیله دانشجویان غرب رنگ باخت
خطیب موقت نماز جمعه تهران گفت: پیام عاشورایی امام حسین (ع) در غزه موجب شد تبلیغات هماهنگ و پرحجم قدرت‌های بزرگ، به وسیله دانشجویان و مردم غرب در کشور‌های غربی رنگ ببازد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام کاظم صدیقی خطیب موقت نماز جمعه تهران در نماز جمعه این هفته تهران در دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به جنایت رژیم صهیونیستی در غزه گفت: غزه نشان داد دشمن تا چه حد با انسانیت دشمنی دارد و بچه‌ها، زنان و بیماران فلسطینی در آتش قساوت صهیونیست‌ها می‌سوزند.

وی افزود: پیام عاشورایی امام حسین (ع) در غزه موجب شد تبلیغات هماهنگ و پرحجم قدرت‌های بزرگ، به وسیله دانشجویان و مردم غرب در کشور‌های غربی رنگ ببازد. دانشجویان مظلوم دختر در آمریکا و استادان پیر دانشگاه‌های این کشور زیر زانو‌های پلیس آمریکا تحت فشار قرار می‌گیرند و به زندان می‌افتند.

صدیقی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه مرگ حق است و همه ما این مسیر را خواهیم پیمود، گفت: آنچه بعد از انتقال ما از این خانه ویران به خانه ابدی دستمان را می‌گیرد، تقوا است. بهترین توشه برای زندگی ابد تقواست. تقوا بازدارنده و نگهدارنده از شیاطین درونی و بیرونی است. همه ما موظفیم در برابر فشار‌های درونی و بیرونی تسلیم باطل نشویم.

امام جمعه تهران تصریح کرد: برای هر گناهی که در زندگی برایمان پیش می‌آید باید حساسیت به خرج دهیم و بترسیم و جبران کنیم و به آبرومندان درگاه الهی متوسل شویم که در اوج همه آنان اهل بیت عصمت و طهارت هستند.

وی اظهار داشت: در نماز که نزدیک‌ترین حالت انسان به خداست، هدایت بر صراط مستقیم را از خدا طلب می‌کنیم. صدیقین کسانی هستند که بی‌صداقتی در ابعاد وجودی آنان راه ندارد. آنان در مقام فکر، انگیزه و عمل صادقانه با خدا تعامل می‌کنند. ما هم اگر در این مقام‌ها با خدای خودمان حقیقت را بگوییم، در مسیر صدیقان خواهیم بود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۱
0
0
دلت به حال مردم ایران بسوزد که از سیری شماها ما گشنه ایم
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->