تعداد شهدای نان در غزه به بیش از ۹۰۰ نفر رسید (۲۸ تیر ۱۴۰۴) موشن‌گرافی | رهبر معظم انقلاب: کار بزرگ ملت ایران در جنگ تحمیلی اخیر از جنس اراده، عزم و اعتماد به نفس بود ارتش جمهوری اسلامی: سامانه‌های پدافند هوایی آسیب‌دیده جایگزین شدند + فیلم ایران و ۳ کشور اروپایی برای آغاز مذاکرات هسته‌ای به توافق رسیدند میدری: تغییری در دهک‌بندی‌ خانوارها انجام نشده است آغاز رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه از فردا، ۳۰ تیرماه استاندار خراسان رضوی: مرز ایران و افغانستان ظرفیت تبدیل‌شدن به هاب اقتصادی منطقه را دارد تداوم بی‌ثباتی‌ها در پنتاگون | برکناری مرموز یکی از کارکنان ارشد این وزارتخانه لیبرمن: نتانیاهو خواهان طولانی شدن جنگ غزه تا زمان برگزاری انتخابات است سرلشکر موسوی: رزمندگان ما آماده‌اند تا پاسخی محکم‌تر از قبل به دشمن بدهند واکنش نماینده ولی‌فقیه در سپاه به ادعاها درباره بررسی طرح عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور وزیر کشور: باید انسجام موجود را حفظ کنیم موافقت مجلس با بررسی لایحه مربوط به سازمان مهاجرت بر اساس اصل ۸۵ قالیباف: نباید اجازه داد کسی در شکاف اختلاف سلیقه‌ها برای خود یا جناح سیاسی‌اش آشیانه بسازد خانواده اسرای اسرائیلی: نتانیاهو عامل اصلی شکست مذاکرات است شاهزاده سعودی درگذشت (۲۸ تیر ۱۴۰۴) انتقاد عراقچی از موضع جانبدارانه برخی کشور‌ها در توجیه اقدامات تجاوزکارانه اسرائیل و آمریکا تردید واتیکان درباره غیرعمد بودن حمله اسرائیل به تنها کلیسای کاتولیک در غزه شهادت ۱۱۶ فلسطینی از بامداد امروز تاکنون (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس‌جمهوری که در کاخ‌سفید هم تبلیغات بازرگانی می‌کند هیئت پارلمانی ایران به عراق سفر کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) عناصر داعش به السویدا در پوشش نیرو‌های قبایل عرب سوریه نفوذ کردند صالحی: با فردای ایران بازی نکنیم آمار کشته‌های السویداء به ۹۴۰ نفر رسید درگیری‌ها در استان السویداء سوریه به کجا رسید؟ احمد توکلی در بیمارستان بستری شد جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست پزشکیان برگزار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ایروانی: اقدامات رژیم اسراییل در تضاد با ارزش‌های بنیادی سازمان ملل است

  • کد خبر: ۲۲۷۱۲۴
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۷
ایروانی: اقدامات رژیم اسراییل در تضاد با ارزش‌های بنیادی سازمان ملل است
سفیر ایران در سازمان ملل متحد گفت: اقدامات رژیم اسراییل در تضاد با ارزش‌های بنیادی سازمان ملل متحد و تمامی هنجارها و اصول اساسی حقوق بین‌الملل بوده و صلح و امنیت بین المللی را تهدید می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، «امیر سعید ایروانی» سفیر و نماینده دایم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل در جلسه رای‌گیری برای عضویت کامل فلسطین سخنرانی کرد. متن سخنرانی به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

آقای رییس

جمهوری اسلامی ایران حمایت خود را از عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل اعلام می‌کند. پذیرش فلسطین به‌عنوان عضو کامل سازمان ملل متحد اولین گام و لحظه‌ای محوری در رسیدگی به بی‌عدالتی‌های تاریخی است که مردم فلسطین متحمل شده‌اند.

قطعنامه به تازگی تصویب شد به درستی تأکید می‌کند که کشور فلسطین واجد شرایط عضویت در سازمان ملل متحد مطابق با ماده ۴ منشور است.

جمهوری اسلامی ایران تصمیم امروز مجمع عمومی را تایید و از آن حمایت می‌کند. این تصمیم نشان‌دهنده گامی کوچک و در عین حال حیاتی در اجرای تعهدات جامعه بین‌المللی در قبال مردم فلسطین و احیای برخی از حقوق ذاتی فلسطین است. فلسطین تعهد خود را به صلح و توانایی خود در انجام تعهدات مندرج در منشور ملل متحد نشان داده است و در نتیجه، شایسته عضویت کامل در سازمان ملل است.

در مقابل، اقدامات رژیم اسرائیل این رژیم را رد صلاحیت و نامشروع می‌کند و به‌عنوان موجودیت صلح‌دوستی که قادر به پایبندی به تعهدات منشور سازمان ملل باشد، فاقد صلاحیت و مشروعیت می‌کند. رژیم اسراییل به‌طور مداوم قوانین بین‌المللی، منشور سازمان ملل و قطعنامه‌های سازمان ملل را نقض می‌کند. این رژیم از پیروی از دستورات الزام‌آور قانونی دیوان بین‌المللی دادگستری امتناع ورزیده و به نقض فاحش از جمله قتل عام، جنایات جنگی، جنایات علیه بشریت و نسل‌کشی ادامه می‌دهد.

گزارش‌های هولناک از گور‌های دسته‌جمعی کشف‌شده در بیمارستان ناصر و شفا در غزه تصویری دلخراش از جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت این رژیم را نشان می‌دهد. تقریباً ۴۰۰ جسد، از جمله زنان و کودکان، مدفون پیدا شده است که نمونه‌های بارز خشونت این رژیم و بی‌اعتنایی به جان انسان‌ها بود. این اقدامات در تضاد با ارزش‌های بنیادی سازمان ملل متحد و تمامی هنجار‌ها و اصول اساسی حقوق بین‌الملل بوده و صلح و امنیت بین المللی را تهدید می‌کند.

موجب تاسف است که ایالات متحده پیش‌نویس بیانیه مطبوعاتی شورای امنیت پیشنهادی الجزایر را که خواستار تحقیقات بی‌طرفانه، شفاف و بین‌المللی برای تعیین حقایق پشت جنایت هولناک گور‌های دسته‌جمعی در غزه است، ممانعت کرده است. این رفتار غیرمسئولانه آمریکا به‌عنوان یکی از اعضای دائم شورای امنیت غیرقابل قبول، غیرمسوولانه و در تضاد با درخواست جامعه جهانی است.

آقای رییس

علی‌رغم حمایت گسترده جامعه بین‌المللی، آمریکا به‌عنوان حامی سرسخت رژیم اشغالگر، بار دیگر چشمان خود را بر این واقعیت بسته و تلاش‌های مذبوحانه‌ای را برای جلوگیری از تحقق آرمان اصیل مردم فلسطین برای عضویت انجام داده است. با این حال، رای امروز نشان می‌دهد که چگونه ایالات متحده با حمایت بی‌قید و شرط خود از رژیم اسرائیل، به انزوا کشیده شده است. جمهوری اسلامی ایران معتقد است رای امروز پیام روشنی به شورای امنیت ارسال می‌کند. امیدواریم با تصویب این قطعنامه، شورای امنیت بتواند در موضع قبلی خود در مورد درخواست فلسطین برای عضویت کامل تجدید نظر نماید.

آقای رییس

جمهوری اسلامی ایران قاطعانه بر این باور است که حمایت از آرمان و ملت فلسطین تا زمانی که آنها نتوانند حقوق اساسی خود به‌ویژه حق تعیین سرنوشت و تشکیل کشور مستقل فلسطین را در تمامی سرزمین‌های اشغالی به پایتختی قدس شریف به دست آورند، ادامه یابد.

در خاتمه، جمهوری اسلامی ایران به قطعنامه رأی مثبت می‌دهد و آن را نشان‌دهنده حمایت قوی جامعه بین‌المللی از آرمان فلسطین، به ویژه تحقق حق مسلم مردم فلسطین نسبت به تعیین سرنوشت خود می‌داند. در حالی که ما از پذیرش قطعنامه استقبال می‌کنیم، اما قلب ما با مردم غزه و رفح است که جنایات مداوم رژیم اسرائیل را تحمل می‌کنند. جمهوری اسلامی ایران همچنان در دفاع از برقراری آتش‌بس پایدار ثابت قدم است و آن را به‌عنوان یک نیاز ضروری و فوری برای غزه در این مقطع حساس می‌شناسد.

در نهایت، مایلیم ثبت کنیم که حمایت جمهوری اسلامی ایران از قطعنامه بدون لطمه به موضع اصولی دیرینه و ثابت ما در مورد مسائل مربوط به مسئله فلسطین و عدم به رسمیت شناختن رژیم اسرائیل است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->