تور موسیقی عرفان طهماسبی به بوشهر رسید فصل دوم لایواکشن وان پیس (One Piece) به زودی آغاز می‌شود + زمان پخش رونمایی از پوستر «مجنون» در آستانه فروش چند میلیاردی + عکس آغاز پیش‌تولید سریالی با موضوع قاچاق دارو انتخاب امیر جعفری برای نقش فردوسی در «سی‌صد» نهایی شد چاپ دوم رمان «پرتگاه پشت پاشنه» راهی بازار کتاب شد | داستان جوانی که همه چیزش را داد تاعشق را تجربه کند اسپانیا میزبان جدید پروژه وودی آلن شد باشگاه نوجوانان رادیو جوان سه ساله شد تالار وحدت میزبان اجرای مشترک ارکستر ملی ایران و مختاباد شد تصویربرداری سریال «دو نیمه ماه» با حضور ۲۸۰ بازیگر در حال انجام است کال آف دیوتی (Call of Duty) بالاخره فیلم می‌شود «نردبان» به احترام محیط‌بانان روی آنتن می‌رود تحلیل «بچه مردم» و واکاوی «ایران‌هراسی در هالیوود» در «هفت» امشب (۹ آبان ۱۴۰۴) وکیل پژمان جمشیدی: موکلم وثیقه را خودش داده و ممنوع‌الکار نیست درخشش خبرنگاران شهرآرا در سومین جشنواره مطبوعات شرق کشور | شهرآرا، سرمایه فرهنگی مشهد است برگزیدگان جشنواره ملی عکس زعفران معرفی شدند + تصاویر برگزیده مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آمار پرفروش‌ترین فیلم‌ها در سینما‌های خراسان‌رضوی طی هفته‌ای که گذشت (۲۲ اردیبهشت۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۲۷۲۱۹
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۰
آمار پرفروش‌ترین فیلم‌ها در سینما‌های خراسان‌رضوی طی هفته‌ای که گذشت (۲۲ اردیبهشت۱۴۰۳)
فیلم سینمایی مست عشق در هفته گذشته ۶۱۳ میلیون و ۴۶۰ هزار ریال در سینما‌های خراسان رضوی فروش داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، فیلم‌های سینمایی پرفروش در سینما‌های خراسان رضوی طی هفته گذشته (از ۱۵ تا ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) به شرح زیر است:

۱- فیلم سینمایی مست عشق به کارگردانی حسن فتحی، با فروش ۴۴ هزار و ۲۲۴، بلیت در  ۷۵۶ سانس، ۲۲ میلیارد و  ۶۱۳ میلیون و ۴۶۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۲- فیلم سینمایی تمساح خونی به کارگردانی جواد عزتی، با فروش ۱۹ هزار ۱۷۸ بلیت در ۵۱۵ سانس، ۱۰ میلیارد و ۳۵۷ میلیون و ۰۷۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ آغاز شده است.

۳- فیلم سینمایی سال گربه به کارگردانی مصطفی تقی زاده، با فروش ۱۶ هزار  ۲۸۱ بلیت در  ۴۵۹ سانس، ۸  میلیارد و  ۶۴۱ میلیون و  ۱۳۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۲ فروردین ۱۴۰۳ آغاز شده است

۴- فیلم سینمایی بی بدن به کارگردانی مرتضی علیزاده، با فروش ۶ هزار  ۶۶۶ بلیت در ۳۱۰ سانس، ۳ میلیارد و ۶۰۵ میلیون و ۷۸۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ آغاز شده است.

۵- فیلم سینمایی آسمان غرب به کارگردانی محمد عسگری، با فروش  ۵ هزار و ۷۳۲ بلیت در  ۱۰۴ سانس، ۲ میلیارد و ۱۷۴ میلیون و  ۵۲۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ آغاز شده است.

۶- فیلم سینمایی  ایلیا جستجوی قهرمان به کارگردانی سیدعلی موسوی‌نژاد، با فروش  ۲ هزار و ۱۷۹ بلیت در  ۱۲۴ سانس، ۸۲۳ میلیون و ۱۸۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ آغاز شده است.

۷- فیلم سینمایی آپاراتچی به کارگردانی قربانعلی طاهر فر، با فروش هزار و ۱۲۰ بلیت در ۶۳ سانس ۵۲۱ میلیون و ۲۰ هزار  فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ آغاز شده است.

۸- فیلم سینمایی تاوان به کارگردانی رامین سهراب، با فروش ۲۱۸ بلیت در ۳۲ سانس ۱۶۳ میلیون و ۷۰۰ هزار  فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۹ اردیبهشت  ۱۴۰۳ آغاز شده است.   

۹- فیلم سینمایی نوروز به کارگردانی سهیل موفق، با فروش  ۴۸۵ بلیت در  ۳۴ سانس، ۱۵۵ میلیون و  ۴۵۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ آغاز شده است.

۱۰- فیلم سینمایی نیلگون به کارگردانی حسین سهیلی زاده، با فروش  ۲۰۳ بلیت در  ۴۴ سانس، ۱۴۹ میلیون و  ۸۵۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز شده است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->