صالحی‌امیری: جامعه امروز ایران بیش از هر زمان دیگری به نشاط اجتماعی نیاز دارد رهبر انصارالله: سکوت در قبال حوادث سوریه جنایت است دادگاه رستمی صفا؛ تأکید بانک مرکزی بر تسویه عین ارز ترکیب ممنوعه و خطرناک جوهر نمک و وایتکس در خانه‌تکانی بیش از ۹ میلیون ایرانی افراد دارای معلولیت هستند پیگیری وزارت آموزش و پرورش برای حل مشکل خدمت وظیفه معلمان جوان ارتباط مرگ و میر با مصرف کَره و روغن‌های گیاهی اختلاف خانوادگی انگیزه قتل برادر در ایلام وکیل مرحومه جاوید: متهم قصد دارد خود را مجنون جلوه دهد! ۳۷ درصد معلولان آسیب نخاعی به خاطر تصادفات دچار معلولیت شده‌اند کاهش چشمگیر بارندگی در ۱۹ استان کشور طی سال آبی جاری کلاس‌های درس دانشگاه‌ها در هفته پایانی سال ۱۴۰۳ مجازی شد راه‌اندازی قطار بین‌المللی تهران - وان (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) مصطفی اسدی مدیرکل جدید آموزش و پرورش خراسان رضوی شد + سوابق افزایش هزینه سفر به عتبات عالیات، چالش جدید زائران اجرای طرح اهدای نشان به اماکن مناسب‌سازی‌شده برای معلولان در خراسان رضوی کمبود ید در زنان باردار و دانش‌آموزان چند استان کشور آزادی ۱۴ زندانی در پی بازدید معاون رئیس جمهور از ندامتگاه زنان تهران تزریق واکسن «روتاویروس و پنوموکوک» برای کودکان رایگان است توصیه‌های وزارت بهداشت درباره خرید زولبیا و بامیه و خرما دستگیری قاتلی که برادر ۱۵ ساله‌اش را در مسجدسلیمان به قتل رساند روزانه بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تراکنش نسخه الکترونیک ثبت می‌شود افزایش ۱۶ درصدی پرواز‌های فرودگا‌ه‌ بین‌المللی مشهد طی سال ۱۴۰۳ خرید برج تجاری و خانه در دبی و اسپانیا، نتیجه اعتماد به مدیران فاسد در پرونده چای دبش رشد ۴۰ درصدی اعتبارات دانشگا‌ها در بودجه ۱۴۰۴ آزمون استخدامی ۱۴۰۴ آموزش و پرورش چه زمانی برگزار می‌شود؟ وضعیت بحرانی ذخایر آبی سدها | کاهش ۴۱ درصدی بارش‌ها در سال آبی جاری معاون میراث‌فرهنگی کشور: به هیچ وجه افزایش قیمت بلیت نداریم معاون بهداشت وزارت بهداشت: ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات در ۸ استان رخ می‌دهد
سرخط خبرها

دستگیری خواستگار نخبه تقلبی

  • کد خبر: ۲۲۷۴۲
  • ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۹
دستگیری خواستگار نخبه تقلبی
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: خواستگار نخبه قلابی که با اغفال دختران مجرد تحصیل کرده و شاغل از آنان کلاهبرداری می‌کرد دستگیر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس پایتخت، سردار علیرضا لطفی افزود: کارآگاهان اداره سیزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ موفق شدند کلاهبردار حرفه ای که مدت طولانی از سوی پلیس آگاهی خراسان رضوی، خراسان شمالی، اصفهان، کرمان، مازندران و کرمانشاه و... و. به جرم اغفال و کلاهبرداری از زنان مجرد با شگرد خرید خودرو، سرمایه گذاری خارجی و مهاجرت به همراه وعده ازدواج تحت تعقیب بود، دستگیر کنند.

 

وی عنوان کرد: کارآگاهان پلیس آگاهی پایتخت با هوشمندی ظرف مدت یک ماه محل اختفا این فرد در یکی از شهرهای شمالی کشور را شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه این فرد را که در ساحل دریا در حال گفت وگوی تلفنی با یکی از سوژه های خود بود و با چرب زبانی مشغول مجاب کردن قربانی برای واریز وجه نقد بود دستگیر کردند و برای ادامه تحقیقات پلیسی به تهران منتقل کردند.

 

وی ادامه داد: شگرد این کلاهبردار به این صورت بود که وی از طریق سایت های همسریابی و همچنین در محیط های علمی یا کاری سوژه مورد نظر خود را از بین زنان مجرد شاغل و تحصیل کرده انتخاب و با معرفی خود به عنوان نخبه علمی، دانشمند هسته ای و کارمند نهاد های امنیتی و انتظامی و ارائه پروفایل دروغین در شبکه های اجتماعی و پیشینه ساختگی تحصیلی یا ادعای سکونت در آمریکا و اروپا اعتماد و توجه افراد را جلب و پس از آماده سازی ذهنی مخاطب به بهانه هایی چون نام نویسی خودرو قسطی، سرمایه گذاری در یکی از کشورهای اروپایی یا آمریکا و یا وعده ازدواج و مهاجرت، وجوه نقد و سکه از قربانی و حتی اعضای خانواده وی دریافت می کرد.

 

وی تصریح کرد: این کلاهبردار همچنین در ارتباطات هایی که از طریق سایت های همسریابی شکل می داد بدون ملاقات حضوری با مال باخته و تنها از طریق ارتباط تلفنی و اینترنتی خود را پزشک ساکن آمریکا معرفی می کرد که قصد ازدواج در ایران و بازگشت به آمریکا را دارد و در ادامه به بهانه های مختلف از مال باخته درخواست پول می کرد.

 

سردار لطفی ادامه داد: چیزی که بیشتر از همه باعث شگفتی است این نکته است که مخاطبان این کلاهبردار، دختران تحصیل کرده و شاغلی هستند که انتظار می رود به دلیل حضور در جامعه و روابط اجتماعی گسترده به راحتی هر ادعایی را نپذیرفته و فریب نخورند. اما در این پرونده با تعداد زیادی از زنان مجرد روبرو هستیم که بدون تحقیق و بررسی ادعاهای فرد را در فضای مجازی پذیرفته اند و حتی برای متهم مبالغ هنگفتی نیز واریز کرده اند.

 

رئیس پلیس آگاهی پایتخت گفت: پس از دستگیری متهم پلیس آگاهی تهران بزرگ برای آگاه سازی و هشدار به دختران مجرد مصاحبه تلویزیونی با این کلاهبردار در قالب برنامه پرونده مستند که به صورت هفتگی هر دوشنبه راس ساعت ۱۰ و نیم شب از شبکه مستند سیما پخش می شود، برگزار کرد و در ادامه کارشناس آموزش همگانی این یگان نیز با نگارش و درج مقاله آموزشی با عنوان هشدار به دختران مجرد در مطبوعات و خبرگزاری ها و سایت های خبری تلاش شده است تا دختران مجرد را نسبت به خطراتی که آنان را در جامعه تهدید می نماید آگاه کند.

 

وی با بیان اینکه متهم با تکمیل پرونده، تحویل مرجع قضائی شد، افزود: نکته تامل برانگیز در این پرونده وجود متقاضی و ذهن های آماده فریب در جامعه می باشد!! عاملی که سبب ترغیب این کلاهبردار و سایر افراد سودجو می شود تا شانس خود را برای به تاراج بردن پس انداز دختران شاغل مجرد امتحان کنند.

 

وی در ادامه افزود: اگر افراد جامعه پیام های هشداری پلیس را جدی بگیرند و به راحتی و بدون بررسی همه جوانب، ادعاهای افراد را نپذیرند مسیر برای ارتکاب بسیاری از جرائم مسدود می شود تنها کمی احتیاط و کمی دقت نظر و کنترل احساسات و هیجانات سبب می شود تا آمار کلاهبرداری به طرز چشمگیری کاهش یابد.



سردار لطفی از شهروندان خواست: با رعایت نکات هشداری ضمن محافظت و مراقبت از خود و خانواده شان مانع از تشکیل پرونده های متعدد در پلیس آگاهی شوند و اجازه ندهند پلیس به جای رسیدگی به پرونده های جاری، در چرخه باطل رسیدگی به پرونده ها و متهمان تکراری گرفتار شود.

 

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ اشاره کرد: نکته مهم دیگر این است که اینگونه مجرمان که سابقه تکرار جرم دارند بعضا علت بازگشت به جرم را سهولت کلاهبرداری از مال باختگان به علت بی توجهی آنها ذکر می کنند.

 

وی گفت: امید است این بار شاهد تماس یکی از مخاطبان این کلاهبردار باشیم که با مطالعه این مقاله قبل از مال باختگی متوجه فریبکاری این مجرم حرفه ای شده و با اطلاع رسانی به موقع به پلیس آگاهی پایتخت مانع از آسیب های جدی اقتصادی و حیثیتی سایر زنان مجرد شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->