پیش‌بینی بورس یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار شنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ آیا اقلام چینی در بازار، همگی قاچاق هستند؟ | واکنش رئیس کمیسیون واردات اتاق بازرگانی خراسان رضوی به یک مصاحبه جنجالی پیش‌بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ تولید ۷۵ درصد زعفران ایران در خراسان رضوی | دانشنامه ملی زعفران در مشهد تألیف می‌شود مطالبات گندمکاران تا ۲۲ مهر پرداخت می‌شود (مهرماه ۱۴۰۴) دلار در مشهد به کانال ۱۰۵ هزار تومان سقوط کرد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ مهر ۱۴۰۴) | هایما ۷X چند؟ رشد یکپارچه قیمت خودرو‌های داخلی (۲۶ مهر ۱۴۰۴) + جدول گل تازه زعفران امروز کیلویی چند؟ (۲۶ مهر ۱۴۰۴) فرم «ج» انصرافی‌های نهضت ملی مسکن سبز می‌شود فعالیت مراکز اقامتی فاقد پروانه و پایان‌کار در مشهد متوقف می‌شود؟ بی‌مزگی میوه‌ها از کجا آب می‌خورد؟! قیمت طلای جهانی امروز (۲۶ مهرماه ۱۴۰۴) | طلای جهانی بالاخره سقوط کرد بورس جهش کرد | ورود سنگین پول حقیقی به بازار (۲۶ مهر ۱۴۰۴) شاخص‌های حذف یارانه ۱۰ میلیون نفر چیست؟ برکناری فرزین از ریاست بانک مرکزی تکذیب شد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) صیانت از نیروی انسانی در محیط کار | اجرای آیین‌نامه اصلاحی ایمنی امور پیمانکاران از آبان ۱۴۰۴ مجوز واردات گوشت گرم گوساله از پاکستان و برزیل صادر شد ممنوعیت خرید بلیت بیش از یک کوپه قطار استاندار خراسان رضوی: واردات برنج را با ارز آزاد برای رفع نیاز استان انجام خواهیم داد کالابرگ، کالامحور خواهد شد رکود ادامه‌دار بازار خودرو (۲۶ مهر ۱۴۰۴) کاهش قیمت دلار درپی انتشار اخبار ضدونقیض از اتمام مکانیسم ماشه | دلار فردایی چند؟ (۲۶ مهر ۱۴۰۴) تأثیر حذف ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی بر قیمت کالا‌های اساسی | کارشناسان توضیح می‌دهند بررسی قیمت دینار عراق و ریال سعودی در بازار آزاد مشهد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) ابلاغ تعرفه صفر برای واردات حبوبات و گندم از اتحادیه اوراسیا طلا امروز در مشهد چند قیمت خورد؟ (۲۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فرماندار مشهد: تکمیل پروژه‌های انتقال آب به مشهد نیازمند تامین اعتبار کشوری است

  • کد خبر: ۲۲۷۴۴۶
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۱
فرماندار مشهد: تکمیل پروژه‌های انتقال آب به مشهد نیازمند تامین اعتبار کشوری است
فرماندار مشهد گفت: در شهر مشهد و استان هر میزان توان مالی داشته‌ایم تاکنون برای پروژه‌های انتقال آب هزینه کرده ایم و تکمیل این پروژه‌ها نیازمند تامین اعتبار کشوری است.

به گزارش شهرآرانیوز، در پنجمین جلسه قرارگاه آب شهرستان مشهد که صبح امروز در محل شرکت آبفا با حضور مدیران و مسئولان اجرایی مربوطه برگزار شد، محسن داوری ضمن تشکر از مردم و دستگاه‌های اجرایی در زمینه برگزاری انتخابات مرحله دوم مجلس شورای اسلامی در مشهد عنوان کرد: هر چند بارندگی‌های اخیر حجم قابل توجه‌ای داشته است، اما به دلیل اینکه آب چندانی به پشت سد‌ها نرسیده باید همچنان پای کار اتمام پروژه‌های انتقال آب به مشهد باشیم.

وی ضمن ارزیابی خوب مدیریت بارندگی و سیل روی در مناطق مختلف مشهد و بخش مرکزی این شهرستان تشریح کرد: به لطف خدا با بارندگی‌های اخیر کمی از بحران آب کاسته شد، اما هنوز به شرایط سال گذشته نرسیده ایم بنابراین همچنان نیازمند مدیریت شرایط هستیم و باید به این سوال به صورت جدی پاسخ داده شود چرا با وجود حجم بارندگی‌های قابل توجه آب چندانی به پشت سد‌ها نرسیده است و لازم است در این زمینه کار جدی کارشناسی انجام و با کسانی که درمسیر مسیل‌ها انحراف ایجاد کرده اند برخورد شود و آزاد سازی این اراضی ضروری است.

داوری مردم مشهد را اصلی‌ترین حافظان آب مشهد عنوان کرد و گفت: بارندگی اخیر نباید این فکر را در اذهان ایجاد کند که آب به حد کافی وجود دارد پس لازم است شرکت آب و فاضلاب مشهد اطلاع رسانی کافی در خصوص شرایط منابع آبی و دعوت به صرفه جویی در مصرف آب را در دستور کار قرار دهد.

فرماندار مشهد مدیریت منابع آبی را از برنامه‌های لازم الاجرا و دائمی دانست و گفت: عمل به وظایف قانونی توسط دستگاه‌ها باید در دستور کار باشد و در برابر اقداماتی مانند حفر چاه غیرمجاز و احداث بند یا استخر غیر مجاز همه دستگاه‌ها با محوریت فرمانداری هماهنگ و منسجم برخورد کنند تا شاهد حفظ هر چه بیشتر منابع آبی باشیم.

وی در خصوص حفظ منابع آبی روستا‌ها خاطر نشان کرد: دهیاران و شورا‌های هر روستا با توجه به اشرافی که نسبت به مناطق خود دارند به خوبی می‌توانند در زمینه حفظ منابع آبی همکاری لازم را داشته باشند تا در بهترین شرایط بتوانیم از منابع آبی روستایی بهره لازم را ببریم.

وی افزود: پروژه‌های انتقال آب به مشهد در حال انجام است، اما ادامه آن‌ها نیازمند منابع مالی است. در شهر مشهد و استان هر میزان توان مالی داشته ایم تاکنون برای پروژه‌های انتقال آب هزینه کرده ایم و تکمیل این پروژه‌ها نیازمند تامین اعتبار کشوری است.

گفتنی است در این جلسه ۱۳ مصوبه در دستور کار قرارگرفت و دستگاه‌های مرتبط از جمله آب منطقه ای، آبفا و شهرداری به تشریح اقدامات خود پرداختند که از جمله این مصوبات پیگیری اجرایی شدن مبحث ۱۶ مقررات ملی ساختمان در ساخت و ساز‌ها بود.

در بخشی از این جلسه اهم درخواست‌های طرح‌های اضطراری تامین آب مشهد به بحث و تبادل نظر گذاشته شد که درخواست تن خواه فوری حداقل به میزان ۱۵۰۰ میلیارد تومان جهت فعال سازی پروژه‌های انتقال آب و صدور مجوز تصرف اراضی مورد نیاز جهت اجرای پروژه‌های اضطراری از جمله این مباحث بود.

به گفته اسماعلیان، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد میزان بدهی این شرکت به پیمانکاران اجرای انتقال آب هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان است که تسویه آن نیازمند تزریق منابع ابلاغ شده کشوری است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->