کاتس: اگر حماس اسرای اسرائیلی را آزاد نکند، در‌های جهنم در غزه گشوده خواهد شد پزشکیان: اتصال اطلاعات هویتی شهروندان، از اولویت‌های دولت در مسیر حکمرانی پاسخ‌گو و فسادستیز است بیانیه تبیینی وزارت اطلاعات پیرامون «نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه» مجلس در حال بررسی طرح تغییر سن ورود به دبستان از ۵ سالگی گرمای شدید و آتش‌سوزی‌های گسترده زندگی مردم جنوب اروپا را مختل کرد پهپاد بمب‌گذاری شده در اربیل عراق منفجر شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه | بقایی: اروپا متوجه عواقب فعال‌سازی مکانیسم ماشه باشد بن‌گویر: به غزه بمب بفرستید، نه غذا اژه‌ای از مقامات قضایی سیستان خواست از همه توان در جهت شناسایی تروریستان استفاده کنند فرانسه: خواهان توافقی جامع با ایران هستیم اما برای گزینه‌ی اسنپ‌بک آماده‌ایم! وزیر نیرو: جیره‌بندی آب منتفی نیست پژمانفر خبر داد: صدور بیش از یک میلیون گذرنامه زیارتی ویژه ایام اربعین ۱۴۰۴ اوباما خواستار توقف قحطی در غزه شد | موافقت مشروط نتانیاهو با ورود کمکهای بشردوستانه نتانیاهو مجبور شد به خواست جهانی تن دهد | ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه مالیات بر سوداگری به معاملات و فعالیت‌های اقتصادی عادی مردم تعلق نمی‌گیرد + جزئیات حضور قالیباف در منزل سرلشکر شهید غلامرضا محرابی ارتش یمن از آغاز مرحله جدید تشدید حملات علیه رژیم صهیونیستی خبرداد تاکید معاون امنیتی استانداری خراسان رضوی بر بازآفرینی ساختار پدافندی با تکیه بر تجربیات بحران اخیر ۲ پهپاد در استان اربیل عراق سقوط کردند + فیلم گزارش نگران کننده سازمان جهانی بهداشت درباره اوج گیری مرگ و میر ناشی از گرسنگی در غزه ویدئو| تصمیم‌گیری برای تعطیلی یک‌ هفته‌ای کشور به جلسه چهارشنبه هیات دولت موکول شد پزشکیان: انتخابی نداریم جز اینکه توسعه را به جنوب و سواحل منتقل کنیم مخبر با خانواده شهید سرلشکر حاجی‌زاده دیدار کرد تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دولت بررسی می‌شود (۵ مرداد ۱۴۰۴) سه پهپاد مشکوک به تاسیسات هسته‌ای ژاپن نفوذ کردند روایت وزیر بهداشت از حادثه چراغ قرمز تجریش در جنگ ۱۲ روزه | طرح ملی سواد سلامت به‌زودی رونمایی می‌شود وزرای خارجه ایران و حکومت سرپرست افغانستان درباره غزه گفت‌و‌گو کردند (۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بلینکن: اسرائیل برنامه معتبر برای دفاع از غیرنظامیان ندارد

  • کد خبر: ۲۲۷۵۶۱
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۱
بلینکن: اسرائیل برنامه معتبر برای دفاع از غیرنظامیان ندارد
وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد که اسرائیل برنامه قابل قبولی برای دفاع از ۱.۴ میلیون غیر نظامی که به رفح پناه بردند، ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر خارجه آمریکا امروز یکشنبه ضمن اعلام این موضوع در مورد ایجاد وقفه در ارسال تسلیحات برای رژیم صهیونیستی به شبکه ای‌بی‌سی گفت که رئیس جمهور جو بایدن مصمم به کمک به اسرائیل برای دفاع از خودش است و اینکه ارسال ۳ هزار و ۵۰۰ بمب ۹۰۰ و ۲۲۵ کیلوگرمی تنها بسته تسلیحاتی است که واشنگتن نگه داشته است.

وی در ادامه بیان کرد: بایدن تاکید کرده اگر اسرائیل یک عملیات بزرگ نظامی در رفح انجام دهد آنگاه رویکرد‌های قطعی وجود دارد که ما از این عملیات حمایت نمی‌کنیم.

بلینکن در ادامه با اشاره به عرضه تسلیحات به اسرائیل تاکید کرد: ما نگرانی‌های واقعی درباره نحوه استفاده آنها داریم. اسرائیل باید یک برنامه شفاف و قابل قبول برای حفاظت از جان غیرنظامیان داشته باشد که ما این را مشاهده نکردیم.

رفح میزبان ۱.۴ میلیون فلسطینی است که بیشتر آنها از جا‌های دیگر غزه به آنجا پناه برده‌اند.

تا کنون بر اثر تجاوزات رژیم صهیونیستی در نوار غزه دست کم ۳۵ هزار فلسطینی شهید شدند که حمله رژیم صهیونیستی به رفح نگرانی‌های حامیان این رژیم را نیز برانگیخته است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->