شهباز شریف به تهران می‌آید موافقت مجلس با کلیات «طرح ملی هوش مصنوعی» حماس به دنبال تضمین آمریکا است | پیشنهاد آزادی نیمی از زندانیان زنده و اجساد در ازای آتش‌بس اردوغان: آمریکا در حال رفع تحریم بخش دفاعی ترکیه است اف‌بی‌آی: انفجار در کالیفرنیا «تروریستی» بود رأی نخستین ۷ متهم پرونده عوامل پشتیبان حادثه تروریستی شاهچراغ صادر شد یحیی سریع: یگان موشکی یمن فرودگاه بن گوریون تل‌آویو را با موشک و پهپاد هدف قرار داد وزیر خارجه آمریکا: ترامپ خواستار حل مسئله هسته‌ای ایران از راه دیپلماتیک است قالیباف: هدف از سفر به اندونزی رساندن صدای مظلومیت مردم غزه بود سفارت ایران در لندن از آزادی ۳ تن از اتباع ایرانی دستگیرشده در انگلیس خبر داد حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان‌باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق گسترده (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران، محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق حمایت می‌کنیم انتقاد تند جنبش مجاهدین فلسطین: موضع سران عرب در سطح جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیست پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند
سرخط خبرها

قسام: خانه بمب‌گذاری‌شده را به روی نظامیان فراری دشمن منفجر کردیم

  • کد خبر: ۲۲۷۵۷۶
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۹
قسام: خانه بمب‌گذاری‌شده را به روی نظامیان فراری دشمن منفجر کردیم
مبارزان گردان‌های قسام (شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس) در عملیاتی ترکیبی خانه‌ای را که از پیش بمب‌گذاری کرده بودند به روی نظامیان صهیونیست منفجر کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، گروه‌های مقاومت فلسطین به مقابله با نظامیان و جنگ‌افزارهای ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه ادامه می‌دهند.

گردان‌های قسام (شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس) از عملیات ترکیبی خود علیه نظامیان و جنگ‌افزارهای ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد.

بر این اساس مبارزان گردان‌های قسام در اطراف موضع «المبحوح» واقع در شرق اردوگاه جبالیا، ابتدا یک تانک مرکاوای ارتش رژیم صهیونیستی را با گلوله «یاسین ۱۰۵» هدف قرار دادند و پس از فرار نظامیان صهیونیست حاضر در این محل به خانه‌ای که از پیش بمب‌گذاری شده بود، این خانه را به روی آنان منفجر کردند.

گردان‌های قسام اعلام کرد که در نتیجه این عملیات ترکیبی، شماری از این نظامیان صهیونیست به هلاکت رسیدند و شمار دیگری از آنان نیز زخمی شدند.

همچنین مبارزان قسام موفق شدند گروهی از نیروهای ویژه ارتش رژیم صهیونیستی را که در خانه‌ای در شرق اردوگاه «جبالیا» سنگر گرفته بودند با گلوله «تی بی جی» هدف قرار بدهند و شماری از آنان را به هلاکت رسانده و شمار دیگری را نیز زخمی کنند.

نظامیان و جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی در داخل موضع «المبحوح» در شرق اردوگاه جبالیا نیز از سوی گردان‌های قسام هدف حملات خمپاره‌ای قرار گرفتند.

علاوه بر این مبارزان قسام نظامیان و جنگ‌افزارهای ارتش رژیم صهیونیستی را که به داخل گذرگاه رفح در جنوب نوار غزه نفوذ کرده‌اند در ۲ مرحله با خمپاره هدف قرار دادند.

گردان‌های قدس (شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین) نیز اعلام کرد که نظامیان و جنگ‌افزارهای ارتش رژیم صهیونیستی را در مناطق «ام رائد» و شهرک «الشوکه» در شرق رفح هدف حملات خمپاره‌ای قرار داده است.

نظامیان و جنگ‌افزارهای ارتش رژیم صهیونیستی که به اطراف فردوگاه غزه در شرق شهر رفح نفوذ کرده‌اند نیز از سوی مبارزان گردان‌های قدس با موشک‌های «۱۰۷» هدف قرار گرفتند.

گردان‌های «شهداء الاقصی» نیز اعلام کرد که نظامیان و جنگ‌افزارهای ارتش رژیم صهیونیستی را در پشت مسجد «ریاض الصالحین» واقع در شرق جبالیا در شمال نوار غزه هدف حملات خمپاره‌ای قرار داده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->