فضیلت دعای کمیل اجرای توافقنامه تجارت ایران با کشور‌های اوراسیا از ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ جهش قیمت جهانی طلا اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم | کارشکنی‌های دشمنان و تبلیغات منفی علیه برنامه هسته‌ای ایران قانون ته‌لنجی به رسمیت شناخته شد افزایش قیمت‌ها در بازار مسکن و خروج خریداران | آینده مسکن به کجا می‌رود؟ (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) افت قیمت خودرو‌های خارجی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ریزش ۵۰ میلیونی لاماری هیبرید تلاطم بازار خودرو‌های داخلی فروکش کرد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) + جدول قیمت مذاکرات؛ اقتصاد ایران شرطی نشود پرواز دوباره نرخ طلا در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) سناریو‌های پیش روی قیمت طلا بر اساس نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا زمان برگزاری حراج شمش طلا مشخص شد + جزئیات نقش تعاونی‌ها در تحقق شعار سال | سرمایه‌های کوچک در خدمت تولید صنعت خراسان رضوی در صف انتظار تسهیلات بانکی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | دلار به ۱۰۱ هزار تومان رسید رئیس کمیسیون اصل نود در نامه‌ای به رئیس‌جمهور: افزایش حقوق در سال جدید از فروردین‌ماه اعمال شود دو روز مهم هفته آینده برای بازار طلا و ارز (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) کف قیمتی دلار چه عددی است؟ | پیش‌بینی سرنوشت‌ساز از نرخ ارز در بازار با پالس شروع مذاکرات قیمت طلای جهانی امروز (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد | قیمت طلای جهانی صعودی شد پیش‌بینی تورم اجاره مسکن در ۱۴۰۴ | نیاز کشور ساخت سالانه یک میلیون مسکن است رالی بیت‌کوین هم‌زمان با رشد تاریخی بازار‌های سهام آمریکا (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | گریپ فروت کیلویی چند؟ جهش ۵۵ درصدی هزینه‌های تولید خودرو | چرا شورای رقابت باید فرمول قیمت‌گذاری را به روز کند؟ مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت ترانزیت ریلی در مسیر راه آهن ایران و بلاروس پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) رشد قیمت خودرو‌های خارجی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آغاز قطع ۱۲ ساعته آب مشترکان پرمصرف
سرخط خبرها

رئیس اتحادیه طلافروشان: با بستن مغازه‌ها هیچ کاری درست نمی‌شود

  • کد خبر: ۲۲۷۶۶۱
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۳
رئیس اتحادیه طلافروشان: با بستن مغازه‌ها هیچ کاری درست نمی‌شود
درحالی طی روز‌های گذشته برخی واحد‌های صنفی در بازار طلا و جواهر تهران و شهر‌های دیگر در اعتراض به سامانه جامع تجارت دست از کار کشیده‌اند که رئیس اتحادیه طلا می‌گوید: مخالف بستن واحد‌های صنفی هستیم و مشکلی با شفافیت نداریم.

به گزارش شهرآرانیوز، نادر بذرافشان در خصوص تعطیلی بازار طلا طی روز‌های گذشته، اظهار کرد: امروز جلسه‌ای درباره تعطیلی واحد‌های صنفی و مشکلات مربوط به سامانه جامع تجارت در مسجد امام‌خمینی(ره) بازار با حضور معاون اقتصادی وزیر صمت، رئیس اتاق اصناف تهران، رئیس اتاق اصناف ایران و همکاران ما در سطح بازار تشکیل و نظرات مربوط به سامانه و گلایه‌ها درباره ثبت سرمایه مطرح شد.

وی افزود: معاون وزیر صمت در جلسه به صورت شفاهی اعلام کرد که ثبت سرمایه در سامانه جامع تجارت فقط مربوط به افرادی است که واردات شمش و صادرات مصنوعات طلا را انجام می‌دهند. همچنین تولیدکنندگان از معدن تا ساخت شمش هم باید ثبت موجودی کنند. البته این موضوع به صورت رسمی و کتبی اعلام نشده است و فقط شاه‌میرزایی به‌صورت شفاهی اعلام کردند.

تغییر مسیر قیمتی سکه و طلا

رئیس اتحادیه طلا گفت: همکاران ما در صنف طلا و جواهر نسبت به ثبت موجودی سرمایه و آینده مالیاتی صنف نگرانی‌هایی دارند با این حال به آن‌ها اعلام کردیم که واحد‌های صنفی را باز کنند و نگران نباشند؛ چراکه پیگیری‌های لازم از سوی اتحادیه برای رفع ایرادات انجام می‌شود. ما مخالف تعطیلی واحد‌های صنفی هستیم.

بذرافشان تأکید کرد: با بستن مغازه‌ها هیچ کاری درست نمی‌شود. باید نسبت به بازگشایی اقدام کنند. قول می‌دهیم تا رفع ایرادات موضوع را پیگیری کنیم.

او ادامه داد: مهم‌ترین مشکل تناقض صحبت‌های مسئولان در وزارت صمت با ستاد مبارزه با قاچاق کالاست؛ وزارت صمت می‌گوید الزامی در ثبت در دو سامانه وجود ندارد ولی ستاد مبارزه با قاچاق کالا تاکید دارد که اطلاعات باید در دو سامانه جامع تجارت و مودیان ثبت شود.

رئیس اتحادیه طلا با تاکید بر اینکه کمیته تخصصی اتاق اصناف مسئول بررسی و رفع ابهامات سامانه جامع تجارت است، گفت: یکی از مشکلات، مربوط به سامانه ثبت معاملات آنی است درحالی‌که چنین‌چیزی امکان‌پذیر نیست و برخی از همکاران به صورت کیفی عمل می‌کنند و عملاً امکان ثبت معاملات آنی وجود ندارد.

او با تاکید بر نگرانی‌ها درباره آینده مالیاتی صنف طلا، گفت: از یک طرف می‌گویند اصناف از مالیات بر عایدی سرمایه معاف‌اند ولی از سوی دیگر صحبت‌های متضاد مطرح می‌شود و همین موضوع به نگرانی‌های این صنف دامن می‌زند.

رئیس اتحادیه طلا درباره اینکه گفته‌شده علت اعتراض طلافروشان، مخالفت با شفافیت است، گفت: این موضوع را به‌شدت تکذیب می‌کنیم؛ هیچ مشکلی با شفافیت نداریم. فرار مالیاتی در تمام صنف‌ها وجود دارد، ولی ما نمی‌توانیم به‌خاطر یک عده محدود تمام صنف را زیر سوال ببریم. برای پرداخت مالیات عادلانه هیچ اعتراضی نداریم، بحران اصلی ما الان سامانه جامع تجارت و ثبت سرمایه است و طلافروشان می‌گویند برای چه باید سرمایه‌ای را که به صورت اعتباری و امانی روی ویترین‌هاست، ثبت کنیم؟

بذرافشان تاکید کرد: در سامانه جامع تجارت هیچ بخشی به امانات و اعتبارات تعلق نگرفته است و مشکلاتی در این زمینه وجود دارد. ضمن اینکه آینده همکاران در حوزه مالیاتی هم مبهم است.

او با بیان اینکه در دو هفته گذشته، واحد‌های تولیدی طلا هیچ فعالیتی نداشتند و این موضوع خیلی به کارگران و امرار و معاش فعالان این بخش ضربه می‌زند، گفت: از ابتدای سال، شاید ده درصد هم در کشور طلا تولید نشده است؛ به همین دلیل باید با جلسات تخصصی بین اصناف و وزارت صنعت، آسیب‌های موضوع بررسی و رفع شود.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->