گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت علت اصلی گرانی گوشت و مرغ، نبود پیش‌بینی در واردات نهاده‌های دامی است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد
سرخط خبرها

رئیس اتحادیه طلافروشان: با بستن مغازه‌ها هیچ کاری درست نمی‌شود

  • کد خبر: ۲۲۷۶۶۱
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۳
رئیس اتحادیه طلافروشان: با بستن مغازه‌ها هیچ کاری درست نمی‌شود
درحالی طی روز‌های گذشته برخی واحد‌های صنفی در بازار طلا و جواهر تهران و شهر‌های دیگر در اعتراض به سامانه جامع تجارت دست از کار کشیده‌اند که رئیس اتحادیه طلا می‌گوید: مخالف بستن واحد‌های صنفی هستیم و مشکلی با شفافیت نداریم.

به گزارش شهرآرانیوز، نادر بذرافشان در خصوص تعطیلی بازار طلا طی روز‌های گذشته، اظهار کرد: امروز جلسه‌ای درباره تعطیلی واحد‌های صنفی و مشکلات مربوط به سامانه جامع تجارت در مسجد امام‌خمینی(ره) بازار با حضور معاون اقتصادی وزیر صمت، رئیس اتاق اصناف تهران، رئیس اتاق اصناف ایران و همکاران ما در سطح بازار تشکیل و نظرات مربوط به سامانه و گلایه‌ها درباره ثبت سرمایه مطرح شد.

وی افزود: معاون وزیر صمت در جلسه به صورت شفاهی اعلام کرد که ثبت سرمایه در سامانه جامع تجارت فقط مربوط به افرادی است که واردات شمش و صادرات مصنوعات طلا را انجام می‌دهند. همچنین تولیدکنندگان از معدن تا ساخت شمش هم باید ثبت موجودی کنند. البته این موضوع به صورت رسمی و کتبی اعلام نشده است و فقط شاه‌میرزایی به‌صورت شفاهی اعلام کردند.

تغییر مسیر قیمتی سکه و طلا

رئیس اتحادیه طلا گفت: همکاران ما در صنف طلا و جواهر نسبت به ثبت موجودی سرمایه و آینده مالیاتی صنف نگرانی‌هایی دارند با این حال به آن‌ها اعلام کردیم که واحد‌های صنفی را باز کنند و نگران نباشند؛ چراکه پیگیری‌های لازم از سوی اتحادیه برای رفع ایرادات انجام می‌شود. ما مخالف تعطیلی واحد‌های صنفی هستیم.

بذرافشان تأکید کرد: با بستن مغازه‌ها هیچ کاری درست نمی‌شود. باید نسبت به بازگشایی اقدام کنند. قول می‌دهیم تا رفع ایرادات موضوع را پیگیری کنیم.

او ادامه داد: مهم‌ترین مشکل تناقض صحبت‌های مسئولان در وزارت صمت با ستاد مبارزه با قاچاق کالاست؛ وزارت صمت می‌گوید الزامی در ثبت در دو سامانه وجود ندارد ولی ستاد مبارزه با قاچاق کالا تاکید دارد که اطلاعات باید در دو سامانه جامع تجارت و مودیان ثبت شود.

رئیس اتحادیه طلا با تاکید بر اینکه کمیته تخصصی اتاق اصناف مسئول بررسی و رفع ابهامات سامانه جامع تجارت است، گفت: یکی از مشکلات، مربوط به سامانه ثبت معاملات آنی است درحالی‌که چنین‌چیزی امکان‌پذیر نیست و برخی از همکاران به صورت کیفی عمل می‌کنند و عملاً امکان ثبت معاملات آنی وجود ندارد.

او با تاکید بر نگرانی‌ها درباره آینده مالیاتی صنف طلا، گفت: از یک طرف می‌گویند اصناف از مالیات بر عایدی سرمایه معاف‌اند ولی از سوی دیگر صحبت‌های متضاد مطرح می‌شود و همین موضوع به نگرانی‌های این صنف دامن می‌زند.

رئیس اتحادیه طلا درباره اینکه گفته‌شده علت اعتراض طلافروشان، مخالفت با شفافیت است، گفت: این موضوع را به‌شدت تکذیب می‌کنیم؛ هیچ مشکلی با شفافیت نداریم. فرار مالیاتی در تمام صنف‌ها وجود دارد، ولی ما نمی‌توانیم به‌خاطر یک عده محدود تمام صنف را زیر سوال ببریم. برای پرداخت مالیات عادلانه هیچ اعتراضی نداریم، بحران اصلی ما الان سامانه جامع تجارت و ثبت سرمایه است و طلافروشان می‌گویند برای چه باید سرمایه‌ای را که به صورت اعتباری و امانی روی ویترین‌هاست، ثبت کنیم؟

بذرافشان تاکید کرد: در سامانه جامع تجارت هیچ بخشی به امانات و اعتبارات تعلق نگرفته است و مشکلاتی در این زمینه وجود دارد. ضمن اینکه آینده همکاران در حوزه مالیاتی هم مبهم است.

او با بیان اینکه در دو هفته گذشته، واحد‌های تولیدی طلا هیچ فعالیتی نداشتند و این موضوع خیلی به کارگران و امرار و معاش فعالان این بخش ضربه می‌زند، گفت: از ابتدای سال، شاید ده درصد هم در کشور طلا تولید نشده است؛ به همین دلیل باید با جلسات تخصصی بین اصناف و وزارت صنعت، آسیب‌های موضوع بررسی و رفع شود.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->