هاشمیان مانع جذب بازیکنان بنجل شد پشت پرده برگزاری اردوی خارجی پرسپولیس هاشمیان جلوی انتقال صحرایی و رفیعی را گرفت استیلی، مشاور همزمان دو باشگاه لیگ برتری! یک میلیون دلار قیمت رضایت نامه ستاره پرسپولیس امیدواری مسئولان استقلال به بازگشت علی کریمی چلنگر مترجم ساپینتو می‌شود نارضایتی مدیران استقلال از رفتار چشمی| بازارگرمی به جای عقد قرارداد؟ ساپینتو: دفعه قبل به اهدافم نرسیدم ساپینتو به ایران رسید + عکس ۶ مدافع مدعی در استقلال | سهرابیان از جدایی منصرف شد جام جهانی باشگاه‌ها؛ وقتی پولدار‌ها پولدارتر می‌شوند تلاش رسانه‌های ترکی برای جدایی دورسون! تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و پاری‌سن‌ژرمن در نیمه‌نهایی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ | جدال مایه‌دار‌ها هاشمیان نیامده به سرخ‌ها مرخصی داد حضور استقلالی‌ها در ایفمارک + عکس قیمت ۱۰ میلیون یورویی اینتر برای طارمی ۳ گزینه برای جانشینی ایمان عالمی در استقلال ماجرای عجیب و ادامه دار بیرانوند، پرسپولیس و تراکتور
سرخط خبرها

تیلور بیخیال MMA شد

  • کد خبر: ۲۲۷۷۰۴
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۲
تیلور بیخیال MMA شد
ستاره کشتی آزاد آمریکا قرار بود بعد از پایان کشتی خود به MMA پای بگذارد، اما یک پیشنهاد مسیر او را تغییر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دیوید تیلور که در تلاش برای کسب دومین مدال طلای المپیک بود، بعد از شکست در انتخابی کشتی آمریکا کفش‌هایش را در وسط تشک رها نکرد، اما دوران حرفه‌ای او به پایان رسیده است.

روز جمعه، قهرمان کشتی آزاد جهان و قهرمان المپیک ۲۰۲۰ رسما به عنوان سرمربی جدید تیم کشتی ایالت اوکلاهاما معرفی و جانشین جان اسمیت، دارنده دو مدال طلای المپیک، که در ۳۳ سال گذشته در ایالت اوکلاهاما مربیگری کرده بود، شد.

تیلور تنها چند هفته پس از اینکه در انتخابی کشتی آزاد ایالات متحده در المپیک ۲۰۲۴ پاریس به دلیل شکست‌های پیاپی مقابل آرون بروکس، رویای بزرگ خود را از دست داد، این کار را پذیرفت. در حالی که تیلور قبلاً گفته بود بعد از پایان کشتی به آینده‌ای بالقوه در MMA فکر می‌کند، اما او در نهایت تصمیم گرفت به عنوان مربی تمام وقت در یکی از کالج‌های برتر این ورزش قدم بگذارد.

تیلور در کنفرانس مطبوعاتی مقدماتی خود گفت: «می دانستم سال ۲۰۲۴ برای من به عنوان یک رقیب خواهد بود. من فکر می‌کنم بعد از سال ۲۰۲۱، واقعا سخت بود که ادامه دهم. هر تصمیمی که در زندگی‌ام گرفتم به خاطر این بود که قهرمان المپیک شوم. فکر می‌کردم من می‌توانم دومین مدال طلای المپیکم را کسب کنم، اما فکر می‌کنم آتش درونی‌ام برای انجام آن کمی کمرنگ شد. هر کاری که می‌خواستم در حرفه‌ام انجام دادم و الان راحت با بازنشستگی کنار آمدم.»

حتی قبل از آخرین انتخابی المپیک، تیلور زمانی که با سرمربی مارک مونتویا در سالن بدنسازی Factory X در کلرادو کار می‌کرد، شروع به یادگیری بیشتر و بیشتر در مورد MMA کرده بود. علی‌رغم علاقه احتمالی به مبارزه، تیلور نمی‌توانست فرصت را برای تصدی تیمی مانند ایالت اوکلاهاما از دست بدهد، زیرا اسمیت پنج قهرمانی تیمی و ۳۳ قهرمان ملی انفرادی را با این تیم به دست آورده است.

تیلور گفت: «تازه متوجه شدم که با پایان کارم، می‌خواهم در نسل بعدی بچه‌ها حضور داشته باشم. معتقدم این راهی است که می‌توانم آن را انجام دهم. سفر من به عنوان یک رقیب تمام شده است، اما سفر من به عنوان یک مربی اکنون تازه شروع شده است.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->