عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود
سرخط خبرها

ممنوعیت اعتراضات حامیان فلسطین در دستورکار دولت انگلیس

  • کد خبر: ۲۲۷۷۴۶
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۱
ممنوعیت اعتراضات حامیان فلسطین در دستورکار دولت انگلیس
دولت انگلیس ممنوعیت برخی اعتراضات فعالان حامی فلسطینیان و جنبش اعتراضی زیست محیطی را به بهانه در پیش گرفتن تاکتیک‌هایی برای ایجاد هرج و مرج در دستورکار قرار داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، انگلیس می‌خواهد برخی اعتراضات حامی فلسطینیان و حامی فعالان زیست محیطی را به عنوان اعتراضات افراطی طبقه بندی کند.

در انگلیس اعتراضات آب و هوایی مکرراً زندگی عمومی را فلج کرده و این مسئله باعث آزار و خشم دولت بریتانیا شده است. اکنون دولت انگلیس اعلام کرده که باید اقدامات سخت تری علیه آنها انجام شود، زیرا چنین گروه‌هایی به زعم دولت انگلیس از "تاکتیک‌های جنایتکارانه برای ایجاد هرج و مرج" استفاده می‌کنند.

بر اساس پیشنهاد مشاور دولت انگلیس، سازمان‌هایی مانند "فقط نفت را متوقف کنید" و "اقدام فلسطین" باید در بریتانیا به عنوان «گروه‌های اعتراضی افراطی» از برگزاری اعتراضات ممنوع شوند.

بی بی سی روز یکشنبه گزارش داد که مدل دولت انگلیس این است که چگونه با سازمان‌های به توصیف لندن تروریستی باید برخورد شود. بر این اساس، "جان وودکاک"، مشاور دولت انگلیس در گزارشی توصیه کرد که گروه‌هایی که به طور معمول از تاکتیک‌های به زعم دولت انگلیس مجرمانه برای دستیابی به اهداف خود استفاده می‌کنند باید ممنوع شوند.

این پیشنهاد به هیات دولت ارائه شده است.

وودکاک که یکی از اعضای مجلس اعیان نیز هست در این باره گفت: گروه‌های شبه‌نظامی مانند "اقدام فلسطین" و "فقط نفت را متوقف کنید" از تاکتیک‌های جنایتکارانه برای ایجاد هرج و مرج و گروگان گرفتن مردم و کارگران بدون ترس از عواقب استفاده می‌کنند.

به گفته وی ممنوعیت سازمان‌های تروریستی، برنامه‌ریزی جنایات را برای فعالان آنها دشوارتر کرده است. به زعم این مقام انگلیسی این رویکرد باید به گروه‌های معترض افراطی نیز تعمیم یابد. بر این اساس این ممنوعیت توانایی این گروه‌ها را برای جمع‌آوری کمک مالی یا تجمع در بریتانیا محدود می‌کند.

فعالان اقلیم "فقط نفت را متوقف کنید" و "شورش انقراض" بار‌ها با اعتراضات گسترده‌ای که در آن معترضان خود را روی زمین چسبانده یا زنجیر می‌کردند، زندگی عمومی را فلج کرده بودند. این اعتراضات خاری در چشم دولت محافظه کار انگلیس است؛ بنابراین لندن حق تظاهرات را تشدید کرده است.

جنبش زیست محیطی «فقط نفت را متوقف کن» با عصبانیت به این اقدام لندن واکنش نشان داد. این گروه تاکید کرد که دولت در واقع خود رادیکال‌های خطرناکی هستند که همه ما را از طریق سیاست‌های آب و هوایی خود به خطر می‌اندازد. دولت می‌خواهد تولید نفت و گاز در دریای شمال را گسترش دهد. از سوی دیگر نیرو‌های محافظه کار از این پروژه استقبال کردند.

جنبش اقدام فلسطین هم یک شبکه اعتراضی طرفدار فلسطین است که از تاکتیک‌های عملی برای حذف و اخلال در کار فروشندگان اسلحه استفاده می‌کند.

بر اساس اطلاعات بی بی سی، دولت انگلیس در حال بررسی اجرای این توصیه‌ها است. وزارت کشور انگلیس گفت: افراط گرایی از هر نوع که باشد در جامعه ما جایی ندارد و ما تاکتیک‌هایی را که با هدف ارعاب، تهدید یا اخلال در اکثریت قانونمند باشد، تحمل نخواهیم کرد. دولت انگلیس اعلام کرد: تعدادی از تظاهرکنندگان اخیرا رفتار‌های به توصیف وی خشونت آمیز و نفرت انگیز از خود نشان داده اند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->