هفته دولت با شعار «۱۲ماه تلاش، ۱۲ روز دفاع» آغاز شد آمریکا فروش ۳۵۵۰ موشک کروز ERAM هواپایه به اوکراین را تأیید کرد نظارت مستقیم کیم جونگ اون بر شلیک موشک‌های ضد هوایی جدید کره‌شمالی ۳۵ تن در نیجریه کشته شدند (یکم شهریور ۱۴۰۴) عون: درباره ایجاد منطقه حائل در جنوب لبنان اطلاعی نداریم تلفات نظامیان اسرائیلی در نوار غزه به ۸۹۹ تن رسید شهادت ۴۱ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه (یکم شهریور ۱۴۰۴) اولیانوف: کشور‌های اروپایی حق راه‌اندازی اسنپ‌بک را ندارند وزیران خارجه روسیه و جمهوری آذربایجان پس از تنش‌های اخیر گفت‌و‌گو کردند شهادت یک خبرنگار دیگر در غزه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تظاهرات ضد جنگ غزه در تل‌آویو برگزار شد نامه همسر اردوغان به همسر ترامپ | برای غزه هم مثل اوکراین دل بسوزانید چرب‌زبانی علی اف برای ترامپ ادامه دارد | ترامپ واقعاً شایسته جایزه صلح نوبل است یک نظامی صهیونیست در خان‌یونس به هلاکت رسید (یکم شهریور ۱۴۰۴) آیا رژیم صهیونیستی به عراق حمله می‌کند؟ | هشدار دبیرکل جنبش النجباء عراق در خصوص دخالت نظامی اسرائیل ولایتی: قفقاز همواره حاشیه امنیتی ایران بوده است سردرگمی و وحشت اسرائیل از جدیدترین موشک شلیک شده مقاومت یمن پیام وزیر امور خارجه به مناسبت روز پزشک | پزشکان ایران علیرغم تمام تنگناها در همه میدان‌ها پناه مردم بوده‌اند زلنسکی: اراضی خود را به اشغالگر هدیه نمی‌کنیم تعداد شهدای غزه به بیش از ۶۲ هزار نفر رسید (یکم شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان به مناسبت روز پزشک پیام داد یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان متلاشی شد| هلاکت ۶ تروریست و کشف انواع سلاح آمریکایی + فیلم (یکم شهریور ۱۴۰۴) بازدید رئیس قوه‌قضائیه از موکب‌های خدمت‌رسان به زائران پیاده امام‌رضا(ع) در مشهد + فیلم و عکس در صورت مذاکره نکردن پوتین درباره جنگ اوکراین، ترامپ چه واکنشی نشان خواهد داد؟ آیت‌الله علم‌الهدی: توجه به جایگاه ملی و بین‌المللی مشهدالرضا (ع) ضروری است | بهبود زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی برای رفاه حال زائران دمشق توافق امنیتی با تل‌آویو را تکذیب کرد ماجرای اخراج چند معلم در کردستان چه بود؟
سرخط خبرها

سازمان ملل: شاهد کاهش حملات در دریای سرخ هستیم

  • کد خبر: ۲۲۷۷۷۴
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۱
سازمان ملل: شاهد کاهش حملات در دریای سرخ هستیم
فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن گفت: ما شاهد کاهش حملات به کشتی های تجاری و نظامی در دریای سرخ، خلیج فارس، عدن و اقیانوس هند، و همچنین کاهش تعداد حملات هوایی آمریکا و انگلیس علیه اهداف مستقر در یمن بوده ایم‌ اما خصومت ها ادامه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، هانس گراندبرگ فرستاده ویژه سازمان ملل در امور یمن روز دوشنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت در عین حال گفت: اعلامیه‌های انصارالله برای گسترش دامنه حملات یک تحریک نگران کننده است. در شرایط منطقه‌ای که همچنان توانایی ما برای دستیابی به پیشرفت در یمن را پیچیده می‌کند، من درخواست دبیر کل سازمان ملل متحد برای آتش بس در غزه را تکرار می‌کنم و از همه می‌خواهم تنش در دریای سرخ و مجاورت آن را کاهش دهند.

گراندبرگ ادامه داد: در داخل یمن، وضعیت امنیتی در خط مقدم در ماه گذشته مهار شده است با این حال، من نگران ادامه فعالیت نظامی در قالب گلوله باران، شلیک تک تیرانداز، درگیری متناوب، حملات پهپادی و حرکت نیرو‌ها در الضاله، حدیده، لحج، مأرب، سعده، شبوه و تعز هستم.

فرستاده ویژه سازمان ملل در امور یمن اضافه کرد: در ۲۷ آوریل دو زن و سه دختر به طرز غم انگیزی در استان تعز بر اثر حمله پهپاد هنگام جمع آوری آب در نزدیکی خانه خود کشته شدند. این نشان دهنده خطرات جدی برای غیرنظامیان در وضعیت حل نشده فعلی است.

این مقام سازمان ملل گفت:من نگران تهدیدات طرفین برای بازگشت به جنگ، از جمله سخنان انصارالله و اقدامات در رابطه با مأرب هستم. خشونت بیشتر این درگیری را حل نخواهد کرد برعکس، تنها رنج کنونی را تشدید می‌کند و خطر نابودی فرصت‌ها برای حل و فصل سیاسی را افزایش می‌دهد.

فرستاده ویژه سازمان ملل تاکید کرد: مجددا از طرفین می‌خواهم که حداکثر خویشتنداری را دو طرف اعمال کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->