ویدئو | نماز عید سعید فطر مهاجران افغانستانی در محله گلشهر مشهد ویدئو | دلیل اختلاف افکنی میان مردم ایران و افغانستان از زبان محمدکاظم کاظمی دادگاه عالی طالبان فردا یکشنبه (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) را عید فطر اعلام کرد پژمان‌فر: تشکیل سازمان ملی مهاجرت گامی مؤثر درراستای مدیریت هوشمند مهاجران خارجی است سازمان ملل: محرومیت دختران از تحصیل افغانستان را منزوی‌تر می‌کند عفو بین‌الملل از پاکستان خواست اخراج مهاجران افغانستانی را متوقف کند عراقچی از طرح مشترک ایران و طالبان برای بازگشت مهاجران افغانستانی خبرداد قیمت افغانی به تومان و دلار (سه‌شنبه، ۵ فروردین ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار (سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳) ساعت کاری سفارت و کنسولگری افغانستان در تهران و مشهد در نوروز ۱۴۰۴ نوروزهای بی‌رنگِ افغانستان قیمت افغانی به تومان (دوشنبه، ۲۷ اسفند ۱۴۰۳) شورای امنیت سازمان ملل نشستی با موضوع افغانستان برگزار می‌کند بقایی در واکنش به مشکلات صدور ویزای ایران برای افغانستانی‌ها: به‌دنبال مدیریت اعطای روادید به متقاضیان در افغانستان هستیم طالبان در واکنش به پیام عراقچی: برقراری روابط خوب با همسایگان اولویت ما نیز است راه آهن خواف ـ هرات؛ کلید طلایی ایران در ترانزیت جهانی ویدئو | همه چیز درباره اهمیت مسیر ریلی خواف-هرات تیم فوتبال ساحلی افغانستان به مصاف ژاپن می‌رود وزارت خارجه طالبان از توافق مرزی تاجیکستان و قرقیزستان استقبال کرد ترامپ: پایگاه بگرام در کنترل چین است طالبان از ثبت ۱۸ میلیون سیمکارت برای شهروندان افغانستان خبر داد
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان خواستار توجه جدی سازمان ملل به وضعیت مهاجران افغانستانی شد

  • کد خبر: ۲۲۷۸۳۵
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۵
امیرعبداللهیان خواستار توجه جدی سازمان ملل به وضعیت مهاجران افغانستانی شد
خانم رزا اتنبایوا، نماینده دبیرکل سازمان ملل متحد در امور افغانستان، با دکتر امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران، دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وزیر امور خارجه ایران در این دیدار تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران با اهتمام ویژه نسبت به ثبات و امنیت و توسعه پایدار در افغانستان، تحولات کشور همسایه خود را از نزدیک و به‌دقت دنبال می‌نماید و از ایفای نقش سازمان ملل متحد در راستای کمک به مردم افغانستان حمایت می‌کند.

امیرعبداللهیان اقدامات یوناما طی دو دهه گذشته در افغانستان را مثبت ارزیابی کرد و بر حمایت جمهوری اسلامی ایران از ادامه فعالیت‌های بشردوستانه یوناما تأکید کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی با اشاره به میزبانی از چند میلیون تبعه افغانستان در ایران، خواستار توجه جدی سازمان ملل متحد به این مسئله شد.

وزیر امور خارجه ایران همچنین نقش مخرب آمریکا در افغانستان طی سال‌های حضور خود در این کشور را مورد توجه قرار داد و افزود: تداوم مداخلات هدفمند آمریکا در مسائل داخلی افغانستان، وضعیت این کشور را پیچیده‌تر خواهد کرد.

امیرعبداللهیان ادامه داد: مشکلات افغانستان پیچیده است، پس باید بر راه‌حل‌های متنوع و چند‌لایه تمرکز کرد.

وزیر امور خارجه ایران آمادگی جمهوری اسلامی ایران را برای تداوم حمایت از ابتکارعمل همسایگان افغانستان برای کمک به حل مشکلات این کشور ابراز داشت.

انتقاد نماینده سازمان ملل از بی‌تفاوتی جهان به وضعیت افغانستان

رزا اتنبایوا نیز در این ملاقات آخرین تحولات و مسائل افغانستان و نشست آتی دوحه‌٣ در قطر را تشریح کرد و با وزیر امور خارجه کشورمان در این خصوص رایزنی و تبادل نظر کرد.

وی ضمن ابراز قدردانی از حسن میزبانی دولت و مردم ایران از اتباع افغانستان و تلاش‌های صورت‌گرفته برای بهبود وضعیت آنان، از بی‌تفاوتی جامعه بین‌المللی در خصوص بحران انسانی در افغانستان انتقاد کرد.

نماینده سازمان ملل متحد در افغانستان با تأیید پیچیدگی شرایط و روند تحولات افغانستان، بر ضرورت هماهنگ‌سازی مواضع متنوع و مختلف کنشگران منطقه‌ای برای کمک به توسعه و ثبات در این کشور تأکید کرد.

خانم اتنبایوا با مهم‌ارزیابی‌کردن ابتکارات منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران، از استمرار تلاش‌های دیپلماتیک ایران در چارچوب نشست همسایگان استقبال نمود.

نماینده دبیرکل سازمان ملل متحد در امور افغانستان در سفر به تهران، با علی باقری‌کنی (معاون وزیر خارجه)، حسن کاظمی‌قمی (نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امور افغانستان) و شماری دیگر از مقامات جمهوری اسلامی ایران نیز دیدار و گفتگو کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->