ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

فرمانده کل ارتش: جهان به دو دوره قبل و بعد از عملیات «وعده صادق» تقسیم شد

  • کد خبر: ۲۲۸۴۶۳
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۴
فرمانده کل ارتش: جهان به دو دوره قبل و بعد از عملیات «وعده صادق» تقسیم شد
فرمانده کل ارتش با اشاره به عملیات وعده صادق گفت: همه اذعان دارند بعد از عملیات وعده صادق منطقه و بلکه جهان به دو دوره قبل از عملیات وعده صادق و بعد از عملیات وعده صادق تقسیم شد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی به همراه امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش و هیأت همراه با ماموستا ملا قادر قادری، امام جمعه اهل تسنن شهرستان پاوه دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار صمیمانه، امام جمعه اهل تسنن شهرستان پاوه با اشاره به اهمیت عملیات وعده صادق گفت: این عملیات خون تازه‌ای به رگ‌های مقاومت منطقه بود.

ماموستا ملا قادر قادری با اشاره به عملیات مداوم و شبانه روزی دشمن علیه جمهوری اسلامی گفت: دشمن با امپراطوری رسانه‌ای که در اختیار دارد به صورت شبانه‌روزی در حال شایعه پراکنی، هجمه فرهنگی و جنگ روانی علیه جمهوری اسلامی ایران است ولی از زمانی که عملیات غرورآفرین و شجاعانه وعده صادق توسط نیرو‌های مسلح انجام شده است شاهد تغییر محسوسی در گفتار معاندین جمهوری اسلامی ایران هستیم و نظام جمهوری اسلامی با این عملیات توانسته جایگاه ویژه‌ای کسب کند و باعث آرامش بیش از پیش در منطقه شده است.

وی گفت: همه ما مدیون جمهوری اسلامی ایران هستیم و همه کرد‌ها مدیون و وامدار انقلاب و نظام هستند و شعار من این است که ایران خانه دوم ملت عراق و کرد‌های آنهاست ما باید هوشیار باشیم که اختلاف در مذهب دسیسه دشمن نشود.

امام جمعه اهل تسنن پاوه با اشاره به لزوم وحدت هرچه بیشتر بین اقوام و مذاهب اظهار کرد: در شهرستان پاوه شیعه و سنی با هم و در کنار هم هستند و هیچ مشکلی با هم ندارند. امروز ارتش از کارآمدترین نهاد‌های مردمی است و ما امنیت خود را مدیون فداکاری نیرو‌های مسلح هستیم ان‌شاءالله که این امنیت و اقتدار در راه سازندگی بیشتر کارآمد گردد.

امیر سرلشکر عبدالرحیم موسوی نیز در این دیدار با قدردانی از هوشیاری و بصیرت مردم پاوه و قوم کرد گفت: پاوه در تاریخ انقلاب و نظام جایگاه ویژه و حساسی دارد. ما شما را مدافع فرهنگی دینی و بومی در منطقه می‌دانیم. با همه هجمه‌های فرهنگی دشمن، فرهنگ غنی و بکر در این سرزمین بدون دست کاری و تحریف باقی مانده است.

فرمانده کل ارتش در ادامه به عملیات وعده صادق اشاره کرد و گفت: همه اذعان دارند بعد از عملیات وعده صادق منطقه و بلکه جهان به دو دوره قبل از عملیات وعده صادق و بعد از عملیات وعده صادق تقسیم شد، قطعاً این عملیات روند آزادسازی فلسطین و رسیدن به حق خودشان و زوال رژیم صهیونیستی را تسریع خواهد کرد، اما چیزی که مهم است این است که دنیا به این باور رسید که جمهوری اسلامی ایران قدرت بزرگ جهانی است و نقطه قوت این قدرت بزرگ در اراده ملت ایران است.

وی، ارتش را حامی ملت دانست و گفت: ارتش دست در دست سپاه، فراجا، بسیج و همه عزیزان با رهبری مقام معظم رهبری (مدظله العالی) هر کاری که در حد مقدورات باشد برای آسایش مردم منطقه انجام می‌دهند، امروز ارتش سرمایه ملی و امانت مردم و به مردم تعلق دارد.

فرمانده کل ارتش در پایان این دیدار خاطرنشان کرد: عملیات طوفان الاقصی مهم‌ترین هدفش این بود که موضوع فلسطین را زنده کند و مسئله فلسطین را به عنوان مسئله اول اسلام مطرح کند و در این مسیر نیز موفق شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->