توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بایدن: حمله عظیم پهپادی و موشکی ایران به اسرائیل ویرانگر بود

  • کد خبر: ۲۳۰۲۴۲
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۱
بایدن: حمله عظیم پهپادی و موشکی ایران به اسرائیل ویرانگر بود
رئیس جمهور آمریکا روز شنبه (به وقت محلی) در جریان سخنرانی خود در آکادمی نظامی ایالات متحده در وست پوینت ایالت نیویورک، گفت: حمله عظیم پهپادی و موشکی ایران به (رژیم) اسرائیل، حمله‌ای ویرانگر بود و من از ارتش آمریکا به خاطر کمک به تل آویو برای دفاع در مقابل این حمله قدردانی می‌کنم.

به گزارش شهرآرانیوز، بایدن که برای شرکت در مراسم فارغ‌التحصیلی دانشجویان به این آکادمی نظامی رفته بود، با اشاره به درگیری‌های همزمان جاری در اروپا و خاورمیانه، ادعا کرد: در طول تاریخ ایالات متحده هیچ دوره‌ای وجود نداشته است که مانند دوره کنونی از نیروهای نظامی خود بخواهیم به طور همزمان در نقاط مختلف دنیا، از حمایت از دفاع اوکراین گرفته تا تسهیل کمک‌های بشردوستانه به غزه و دفاع از (رژیم) اسرائیل در برابر حملات ایران، ماموریت‌های متفاوتی را انجام دهند.

بایدن گفت: هم اکنون هیچ سرباز آمریکایی در حال جنگ در اوکراین نیست و من مصمم هستم که این وضعیت را حفظ کنم  اما ما محکم در کنار اوکراین ایستاده‌ایم و در کنار آنها خواهیم بود.

رئیس جمهور آمریکا در ادامه بدون اشاره به حملات وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی به فلسطینیان نوار غزه، از نقش ارتش آمریکا در ارسال مواد غذایی از طریق آسمان برای فلسطینیان تقدیر کرد و افزود: حمله عظیم پهپادی و موشکی ایران به (رژیم) اسرائیل، حمله‌ای ویرانگر بود و من از ارتش آمریکا به خاطر واکنش سریع و کمک به تل آویو برای دفاع در مقابل این حمله قدردانی می‌کنم.

بایدن همچنین با اشاره به حمله پهپادی به پایگاه نظامیان آمریکا در اردن، گفت: به هر حمله‌ای که بر علیه نیروهای ما انجام شود، پاسخ خواهیم داد همان‌طور که این کار را در زمانی که سه نظامی ما در اردن کشته شدند، انجام دادیم.

وی در ادامه با تمجید از تلاش‌های دستگاه دیپلماسی دولت خود در برقراری تماس با کشورهای منطقه خاورمیانه برای کاهش تنش‌ها در این منطقه، افزود: از برقراری آتش‌بس فوری در غزه که باعث بازگشت گروگان‌ها (اسرا) به خانه‌هایشان شود، حمایت می‌کنم.

رئیس جمهور آمریکا در ادامه سخنان خود با اظهار رضایت از اینکه در طول سال گذشته میزان تجاوز جنسی و آزار واذیت در میان نیروهای نظامی ایالات متحده برای اولین بار در طول یک دهه گذشته کاهش یافته است، خاطرنشان کرد: البته در این زمینه باید بسیار کار کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->