دعوت سپاه امام رضا(ع) از مردم برای شرکت در جشن انقلاب عراقچی: کوچاندن اجباری مردم غزه اجرای نقشه استعماری محو فلسطین است سازمان همکاری اسلامی اظهارات اخیر ترامپ درمورد غزه را محکوم کرد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) رئیس مجلس ترکیه: زمین فلسطینی‌ها قابل فروش به ترامپ نیست! اجرای آزمایشی طرح فوریت‌های اداری در یکی از استان‌های کشور پاسخ سخنگوی دولت به شایعه استعفای رئیس‌جمهور عراقچی: هرگز از موضع ضعف پای میز مذاکره نمی‌رویم دفن مهدی حاج محمد در قبر یک استقلالی دیگر | بهشت زهرا(س) توضیح داد قالیباف: طوفان‌الاقصی نقطه عطفی برای تغییر سرنوشت تاریخ بود پزشکیان: کشور‌های اسلامی با کمک هم می‌توانند غزه را دوباره آباد کنند راهپیمایی ۲۲بهمن در مشهد از میدان ۱۵ خرداد به سمت حرم امام‌رضا(ع) برگزار می‌شود صدراعظم آلمان خواستار تشکیل کشور مستقل فلسطینی شد انگلیس خواهان اجرای کامل توافق آتش‌بس در غزه شد کابینه جدید لبنان رسما تشکیل شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) تعلیق یک فرمان جنجالی دیگر ترامپ سخنگوی دولت: مذاکرات با کشور‌های اروپایی ادامه دارد آیا افغانستان برای آسیای مرکزی تهدید است؟ صهیونیست‌ها خانه‌های لبنانی‌ها را در عدیسه آتش زدند (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) شمار شهدای غزه از مرز ۴۸ هزار نفر گذشت (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) کشته‌شدن ۴ سوری بر اثر انفجار مین در شرق حلب (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران منصوب شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) کارخانه احیای مستقیم شماره ۲ شرکت جهان فولاد سیرجان با حضور پزشکیان افتتاح شد بروجردی: مسائل و منافع ملی خود را به دور از آمریکا به پیش می‌بریم رئیس و اعضای شورای رهبری حماس با قالیباف دیدار کردند (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) + تصاویر شکایت ۱۹ دادستان آمریکایی از ترامپ به دلیل دسترسی کارمندان تیم ایلان ماسک به اطلاعات محرمانه آزادی ۳ اسیر صهیونیست دیگر توسط حماس (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) سرلشکر سلامی: ایران در ایام پیروزی انقلاب جبل‌النور شد و بعثت مجددی از اسلام صورت گرفت واکنش وزیر خارجه آلمان به اقدام ترامپ در تحریم دیوان لاهه: «کسی بالاتر از قانون نیست»
سرخط خبرها

تسلیت سران قوا در دیدار با آیت‌الله علم‌الهدی | یار عزیزی از دست رفت

  • کد خبر: ۲۲۹۷۰۵
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۹
تسلیت سران قوا در دیدار با آیت‌الله علم‌الهدی | یار عزیزی از دست رفت
روسای قوه‌قضائیه و مجلس شورای اسلامی با حضور در مکتب قرآن منزل شهید رئیسی، با آیت‌الله علم‌الهدی و خانواده شهید دیدار کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله غلامحسین محسنی‌اژه‌ای (رئیس قوه‌قضائیه) و محمدباقر قالیباف (رئیس مجلس شورای اسلامی) شامگاه امروز (چهارشنبه، ۲ خرداد ۱۴۰۳) با حضور در مکتب قرآن منزل شهید رئیسی، با آیت‌الله علم‌الهدی و خانواده شهید دیدار کردند. سران قوای قضائیه و مقننه ضمن عرض تسلیت به خانواده شهید رئیسی، به تشریح ابعاد پیدا و پنهان روحیه جهادی و تلاش مخلصانه شهیدجمهور پرداختند.

یار عزیزی را از دست دادیم

حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای اظهار کرد: شهید رئیسی در طول دوران مسئولیت خود، روز و ساعت نمی‌شناخت که بسیاری از این تلاش‌ها و زحمات به دوش خانواده نیز بود.

وی ادامه داد: امروز نیز پس از شهادت ایشان، با صبر بر این مصیبت، در اجر شهید سهیم هستند.

رئیس قوه‌قضائیه با بیان اینکه یار عزیزی را از دست دادیم، گفت: خاطره همکاری‌های نزدیکی که با ایشان داشتیم، از یاد نخواهد رفت.

محمدباقر قالیباف نیز بیان کرد: در دوره فعالیتم کسی را همچون شهید رئیسی در کار و اخلاص، چه در زمان مسئولیت در آستان قدس و چه در دوره ریاست‌جمهوری، ندیدم.

وی افزود: شهید رئیسی در کسوت روحانیت نیز دلسردی و خستگی نمی‌شناخت و همواره به آینده امید داشت.

رئیس قوه‌مقننه به بیان خاطره‌ای از شهید رئیسی پرداخت و گفت: اوایل دوره ریاست‌جمهوری، به من می‌گفت «من خادم علی‌‌بن‌موسی‌الرضا(ع) هستم و دلم همیشه با مشهد است؛ اما امروز به چشم می‌بینم که ملت به خادم نیاز دارد و این تکلیف بر دوش من است».

وی حضور مردم را نشانه رضایت الهی از شهیدجمهور دانست و اضافه کرد: آغاز دولت در دهه کرامت و تولد حضرت‌رضا(ع) بود و شهید رئیسی با اخلاص خود کاری کرد که برات شهادتش را هم در شبِ ولادت حضرت از دست آقا دریافت کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->