توقیف آخرین کشتی ناوگان الصمود در مسیر غزه (۱۱ مهر ۱۴۰۴) آمریکا به اقدام ناوگان الصمود واکنش نشان داد انفجار و آتش‌سوزی گسترده در پالایشگاه شورون کالیفرنیا (۱۱ مهر ۱۴۰۴) پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت همسر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تداوم حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به غزه (۱۱ مهر ۱۴۰۴) پوتین: از آماده شدن برخی کشور‌ها برای انجام آزمایش‌های هسته‌ای آگاه هستیم حماس: به زودی پاسخ طرح ترامپ را خواهیم داد چگونه کارگران ایتالیا کشورشان را برای غزه تعطیل کردند؟ حمله موشکی رژیم اسرائیل به اطراف دمشق فرانسه: آماده دفاع از مرزهای شرقی ناتو هستیم  ۴هزار درنای کاغذی در بوستان کوهسنگی مشهد صدای فریاد مظلومیت کودکان غزه است واکنش سازمان ملل به حمله اسرائیل به ناوگان صمود ترامپ: مشکل خاورمیانه بعد از سه هزار سال قابل حل است سردار نائینی: عملیات «وعده صادق ۲» با وجود لو رفتن دشمن را غافلگیر کرد هزاران کارمند آمریکایی همزمان با تعطیلی دولت ترامپ اخراج می‌شوند جزئیات جدید از حمله اسرائیل به ناوگان صمود پوتین: غرب سیاست دیکته کردن به کشورها را کنار بگذارد دستور عارف به رسیدگی فوری به مصدومان حادثه انفجار دانشگاه تهران وزیر دفاع: باید مرتب آماده دفاع از کشور باشیم بلژیک سفیر اسرائیل را احضار کرد روسیه: فرمول ۲ کشوری برای فلسطین شکست نخورده است قالیباف: رهبر انقلاب پرچم مقاومت را با درایت و هوشمندی پیش می‌برد | حزب الله در خون و رگ مردم در جریان است استاندار خراسان رضوی: راهکار مسایل این استان از مسیر دانشگاه می گذرد | فعالیت ۱۹۹ دانشگاه در خراسان رضوی ۴ شرط آمریکا برای ایران فاش شد پزشکیان: انتقال پایتخت از تهران انتخاب نیست، اجبار است واکنش وزارت امور خارجه به بیانیه گروه ۷ در مورد پرونده هسته‌ای ایران رهبر انصارالله: خشم جهانی نسبت به جنایات اسرائیل به اوج خود رسیده است
سرخط خبرها

دفاع وزیر خارجه نروژ از تصمیم کشورش برای به‌رسمیت‌‌شناختن فلسطین

  • کد خبر: ۲۲۹۷۴۷
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۷:۴۰
دفاع وزیر خارجه نروژ از تصمیم کشورش برای به‌رسمیت‌‌شناختن فلسطین
وزیر خارجه نروژ در دفاع از تصمیم کشورش برای به‌رسمیت‌شناختن کشور مستقل فلسطین گفت که این اقدامی درست است.

به گزارش شهرآرانیوز، اسپن بارت اید با دفاع از  تصمیم کشورش برای به رسمیت شناختن فلسطین، تاکید کرد: مردم فلسطین حق دارند کشور خودشان را داشته باشند. ما سال‌ها است که چنین دیدگاهی داریم.

وی افزود: همانطور که شاهد هستیم حمله وحشتناک به اسرائیل، خشونت افراطی در غزه، خشونت شهرک‌نشینان در کرانه باختری و بطور کلی اوضاع در حال خارج شدن از کنترل است.

«یوناس گار استوره» نخست وزیر نروژ چهارشنبه اعلام کرد که کشور فلسطین را تا ۲۸ ماه می (۸خرداد) به رسمیت خواهد شناخت.

وی خواستار حل مساله فلسطین از طریق شروع دوباره فرایند سازش شد و گفت: راه حل مساله فلسطین، سیاسی است و برای راهکار (موسوم به) دو دولتی تلاش می‌کنیم.

استوره ابراز امیدواری کرد که اقدام نروژ در به رسمیت شناختن کشور فلسطین برای دیگر کشور‌ها نیز الهام بخش شود و آنها نیز این کار را انجام دهند.

«پدرو سانچز» نخست وزیر اسپانیا نیز چهارشنبه اعلام کرد که مادرید کشور فلسطین را در ۲۸ ماه می‌به رسمیت خواهد شناخت.

براساس گزارش «آیریش ایندیپندنت»، دولت ایرلند نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که دوبلین در ۲۸ ماه می‌فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل به رسمیت خواهد شناخت.

در همین حال، تارنمای «تی ار تی ورلد» نوشت، تماس بین ایرلند، اسپانیا، اسلوونی و مالت، با توجه به اینکه این کشور‌ها به طور مشترک کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند، افزایش یافته است.

جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا چهارشنبه شب در واکنش به تلاش برخی کشور‌های اروپایی برای به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین در ایکس نوشت: از موضع امروز ۲ عضو اتحادیه اروپا - ایرلند و اسپانیا – و همچنین نروژ درباره شناسایی کشور مستقل فلسطینی مطلع هستم.

وی افزود: من بطور خستگی ناپذیری در چارچوب «سیاست خارجی و امنیتی مشترک» با همه کشور‌های عضو اتحادیه اروپا برای اشاعه یک موضع مشترک مبتنی بر راه‌حل دو دولتی همکاری می‌کنم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->