مسکن؛ مهم‌ترین چالش خانواده‌های دارای فرزند چند قلو است انتصاب فرمانده جدید تروریست‌های سنتکام پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه( ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ ) | تنش‌های سیاسی دلار را در کانال ۹۱ هزار تومانی نشاند نقض مجدد آتش‌بس جنگ لبنان | شهرک رامیا در جنوب لبنان توسط اسرائیل گلوله باران شد موضع‌ روسیه درباره دیدار اخیر میان سران باکو- ایروان روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه را محکوم کرد تحرکات توسعه طلبانه جدید ارتش صهیونیستی در جنوب سوریه اردوغان از توافق باکو و ایروان ابراز رضایت کرد صهیونیست‌ها در مخالفت با جنگ غزه دست به تظاهرات گسترده می‌زنند بیش از ۵۰ شهروند انگلیسی در حمایت از فلسطین بازداشت شدند مخالفت زلنسکی با طرح ترامپ | اوکراین سرزمین‌های خود را تسلیم روسیه نمی‌کند جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) ریانووستی: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام خواهد شد آخرین تقسیمات کشوری به استانداران ابلاغ شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: تشکیل ستاد ملی دائمی برای بسیج خدمت به زائران امام رضا (ع) حمله پهپاد صهیونیستی به یک خودرو در بنت جبیل (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) تاکید استاندار خراسان رضوی بر میزبانی شایسته از زائران دهه پایانی صفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از سازمان بسیج مستضعفین بازدید کرد رهبر انقلاب: هربار به تابلوی عصر عاشورا فرشچیان نگاه کرده‌ام، گریه کرده‌ام آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند
سرخط خبرها

باقری‌کنی: تنش‌زدایی با همسایگان قطعا استمرار خواهد یافت

  • کد خبر: ۲۲۹۷۶۵
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۲
باقری‌کنی: تنش‌زدایی با همسایگان قطعا استمرار خواهد یافت
سرپرست وزارت امور خارجه در دیدار با وزیر امور خارجه امارات گفت: تنش‌زدایی از مناسبات با همسایگان، سیاست قطعی نظام جمهوری اسلامی و راهبردی کارآمد برای همکاری منطقه‌ای است که قطعا استمرار خواهد یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، شیخ عبدالله‌بن‌زاید آل‌نهیان، وزیر امور خارجه امارات متحده عربی، ضمن حضور در آیین بزرگداشت بین‌المللی رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه شهید کشورمان و ادای احترام به پیکر مطهر آیت‌الله رئیسی و دکتر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه شهید و قرائت فاتحه، با علی باقری، سرپرست وزارت امور خارجه کشورمان، دیدار و گفت‌وگو کرد.

وزیر امور خارجه امارات متحده عربی با ابلاغ پیام‌های تسلیت و همدردی شیخ محمد بن زاید آل‌نهیان رئیس و شیخ محمد بن‌راشد آل‌مکتوم معاون رئیس و نخست‌وزیر این کشور به مقامات عالی‌رتبه، دولت و مردم کشورمان، سفرش به ایران در این شرایط سخت را برای ابراز عمق دوستی و همبستگی و تاکید بر روابط برادرانه بین دو کشور و ملت دانست.

علی باقری نیز در این دیدار از پیام‌ها و اظهارات محبت آمیز مقامات عالی‌رتبه امارات تشکر و تاکید کرد همدلی و همراهی در بزنگاه‌های سخت، سرمایه ارزشمندی برای همکاری به‌منظور بهره‌برداری مشترک از فرصت‌ها و مقابله هماهنگ با تهدید‌ها و چالش‌هایی است که صلح، ثبات و امنیت منطقه را تهدید می‌کند.

سرپرست وزارت امور خارجه با اشاره به نگاه راهبردی آیت‌الله رئیسی به سیاست خارجی، سیاست همسایگی را رویکرد هوشمندانه رئیس‌جمهور شهید دانست و تصریح کرد: با تایید این سیاست از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی باید تاکید کرد تنش‌زدایی از مناسبات با همسایگان، سیاست قطعی نظام جمهوری اسلامی و راهبردی کارآمد برای همکاری منطقه‌ای است که قطعا استمرار خواهد یافت.

آیین تشییع پیکر شهید جمهور آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی و شهدای همراه روز چهارشنبه دوم خرداد ۱۴۰۳ از میدان انقلاب و پس از اقامه نماز توسط رهبر معظم انقلاب، تا میدان آزادی با حضور میلیونی مردم برگزار شد.

آیت‌الله رئیسی خادم‌الرضا‌(ع) هشتمین رئیس‌جمهوری اسلامی ایران عصر یکشنبه ۳۰اردیبهشت ۱۴۰۳ در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد «قیز قلعه‌سی» به‌سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی سقوط بالگرد شد و با همراهانش به مقام رفیع شهادت نائل آمد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->