درگیری خداداد عزیزی و یحیی گل‌محمدی در بازی فولاد و تراکتور+ ویدیو آیین افتتاحیه جام بین‌المللی دوومیدانی امام رضا (ع) برگزار شد؛ هیجان در خط استارت دیدار دو تیم فوتبال پیشکسوتان و تیم کارگری با حضور پزشکیان تلاش‌های نافرجام منصوریان برای رسیدن به نیمکت استقلال نقش چراغپور و شکوری در کادرفنی استقلال مشخص شد حضور خسرو حیدری در استقلال منتفی شد مجتبی جباری: چیزی جز قهرمانی در جام حذفی نمی‌خواهیم بوژوویچ: باشگاه استقلال باید همه دستمزدم را پرداخت کند رکوردشکنی بی‌سابقه باشگاه استقلال در تغییر سرمربی | آینده مبهم جباری وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم
سرخط خبرها

درویش باز هم وعده تمدید داد

  • کد خبر: ۲۳۰۰۱۸
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۲:۱۵
درویش باز هم وعده تمدید داد
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس باز هم به هواداران تیمش وعده داد.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، رضا درویش هر بار که پرسپولیس در ورزشگاه آزادی بازی دارد با حضور در جمع خبرنگاران صحبت هایی را مطرح می کند که با گذر زمان مشخص می شود واقعیت نداشته است.

 او هفته پیش صراحتا از توافق با اوسمار و تمدید قرارداد او صحبت کرد در حالی که با گذشت یک هفته این اتفاق رخ نداد و در نهایت هم اوسمار اعلام کرد در آخر فصل تصمیم می گیرد که چه کند.

 امشب هم قبل از بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان درویش از توافق با بازیکنان آزاد تیمش خبر داد که به نظر می رسد چندان نباید جدی گرفت.

در شرایط فعلی ماندن نفراتی آزادی مثل مهدی ترابی، دانیال اسماعیلی، مرتضی پورعلی گنجی و....در پرسپولیس برای هواداران این تیم اهمیت زیادی دارد که آنها هم به درویش اعلام کردند اول از همه مطالبات فصل قبل و این فصل شان را می خواهند و برای این فصل هم ۲۵ تا ۲۷ میلیارد قراردادشان باید باشد. تا الان هم هیچ توافقی بین ایجنت های آنها با باشگاه پرسپولیس صورت نگرفته اما با این حال درویش از توافق کامل می کند.

از سوی دیگر باشگاه پرسپولیس پرسپولیس بعد از اینکه قرارداد جدید اوسمار را تنظیم کرد انتظار داشت این مربی خیلی زود آن را امضا کند تا برای دو فصل دیگر سرمربی سرخپوشان بماند که این اتفاق رخ نداد.

 اوسمار در نشست خبری قبل از بازی با استقلال خوزستان صراحتا گفت برای تمدید قرارداد در آخر فصل تصمیم خواهد گرفت. تصمیمی که اصلا به درویش خوش نیامده است. در واقع درویش و مشاورانش ترس این را دارند که اوسمار در صورت قهرمانی احتمالی پرسپولیس خواهان افزایش چشمگیر قراردادش شود. در همین راستا اصرار داشته و دارند او زودتر قرارداد توافق شده را امضا کند. با این حال درویش و مشاورانش نیم نگاهی هم به مربیان دیگر دارند تا در صورت جدایی اوسمار کاسه چه کنم؟ در دست نگیرند.

در همین راستا آنها به دنیال بررسی گزینه‌های خارجی هستند و در این بین خود درویش هم همچنان علاقمند به بازگرداندن علی دایی است که چند سالی می‌شود از فوتبال دور است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->