بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع
سرخط خبرها

مخبر در دیدار با رئیس جمهور عراق: راهبرد ما ادامه خواهد یافت

  • کد خبر: ۲۳۰۲۱۳
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۱
مخبر در دیدار با رئیس جمهور عراق: راهبرد ما ادامه خواهد یافت
سرپرست ریاست جمهوری گفت: رئیس‌جمهور شهید اقدامات و موفقیت‌های بزرگی رقم زد اما یکی از برجسته‎‌ترین اقدامات او ارتقای سطح روابط ایران با کشورهای اسلامی، همسایه و همسو بود که در این مسیر بسیار موفق عمل کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالطیف رشید رئیس‌جمهور عراق که در صدر هیئتی متشکل از روسای جمهور و نخست‌وزیران سابق عراق، رهبران گروه‌ها و شخصیت‌های سیاسی عراق به منظور تسلیت فقدان رئیس‌جمهور شهید آیت ‌الله سید ابراهیم رئیسی و همراهانش به تهران سفر کرده است، با محمد مخبر سرپرست ریاست جمهوری دیدار و گفت‌وگو کرد.

مخبر در این دیدار با خوش‌آمدگویی به هیئت عراقی و تشکر از همدلی و همدردی دولت و ملت عراق با دولت و ملت ایران در پی شهادت رئیس‌جمهور و همراهانش، گفت: ملت ایران دو شخصیت بزرگ، دلسوز، پرتلاش و خدمتگزار را در این حادثه از دست داد اما با استعانت از حضرت باری تعالی و تکیه بر چارچوب‌های مستحکم نظام جمهوری اسلامی آن را پشت سر خواهیم گذاشت.

سرپرست نهاد ریاست جمهوری در ادامه با برشمردن ویژگی‌های شخصیتی، اقدامات و دستاوردهای مهم آیت‌الله رئیسی در قبال امت اسلامی، تصریح کرد: رئیس‌جمهور شهید ما اقدامات و موفقیت‌های بزرگی را رقم زد اما شاید یکی از برجسته‌ترین اقدامات او ارتقای سطح روابط ایران با کشورهای اسلامی، همسایه و همسو بود که انصافا در این مسیر بسیار موفق عمل کرد.

مخبر در ادامه با اشاره به جایگاه مهم و برجسته دولت و ملت عراق در منظومه سیاسی و دینی جمهوری اسلامی ایران و به ویژه آیت‌الله رئیسی، تصریح کرد: اهمیت این جایگاه در نگاه رئیس‌جمهور شهید ما به گونه‌ای بود که به طور منظم تحولات عراق را رصد می‌کرد.

سرپرست ریاست‌جمهوری در ادامه با اشاره به نقش و تاثیر آیت‌الله رئیسی در تقویت محور مقاومت،‌ برهم زدن معادلات قدرت در جهان با هم‌افزایی با کشورهای مستقل و شکست هیمنه آمریکا و رژیم اشغالگر صهیونیستی به ویژه در جریان جنایات صهیونیستها در غزه، افزود: ابراز تاثر و تاسف عمیق رهبران محور مقاومت از فقدان ایشان به خوبی بیانگر جایگاه این شخصیت بزرگ در حمایت از محور مقاومت بود اما با راهبری داهیانه رهبری معظم انقلاب این راهبرد اصولی نظام جمهوری اسلامی ایران با قوت ادامه خواهد یافت.

وی با بیان اینکه این فقدان بزرگ به رغم همه تلخی‌ها موجب ایجاد وفاق ملی در داخل کشور و همگرایی و هم‌افزایی بیشتر محور مقاومت و کشورهای اسلامی شده است، تصریح کرد: بدون تردید راهبرد نظام جمهوری اسلامی ایران در قبال دولت و ملت عراق که توسط آیت‌الله رئیسی پیگیری می‌شد، از این پس نیز با قوت استمرار خواهد یافت.

عبدالطیف رشید رئیس‌جمهور عراق نیز در این دیدار با ابراز تاسف از شهادت آیت‌الله رئیسی و همرانش و تسلیت و تعزیت به دولت و ملت ایران از جانب دولت و ملت عراق، از حمایت‌ها و پشتیبانی‌های آیت‌الله رئیسی از ملت عراق تجلیل کرد و افزود: شهادت ایشان نه‌تنها برای ملت ایران بلکه برای ملت عراق و کل منطقه مصیبتی بزرگ و جبران‌ناپذیر است.

رئیس‌جمهور عراق با تاکید بر اینکه دولت و ملت عراق در این حادثه دردناک در کنار دولت و ملت ایران خواهد بود، بر عزم کشورش برای استمرار روابط و همکاری‌ها با جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد و گفت‌: روابط مستحکم ما با جمهوری اسلامی ایران با قوت ادامه خواهد یافت و تمامی اقدامات لازم برای تقویت سطح این روابط را انجام خواهیم داد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->