ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است بوستان جدید در مشهد با امکانات ویژه | پارک بانوان بوستان کرامت در دست احداث کریمدادی: پروژه بوستان کرامت با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است وضعیت ناسالم هوای مشهد تا عصر امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) برای گروه‌های حساس شهردار مشهدمقدس از تلاش برای تکمیل بوستان کرامت تا پایان سال جاری خبرداد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آغاز فعالیت دبیرخانه نشان مشهدالرضا (ع) قالیباف: پیشرفت کشور در گرو فرصت دادن به نخبگان است + فیلم گروسی با یک مقام آلمانی درباره ایران گفت‌وگو کرد تسریع در ابلاغ آرای ماده ۱۰۰ در مشهد؛ تضمینی برای حقوق مالکین خودکفایی در ساخت تجهیزات مکانیکی پالایشگاه گاز در مشهد «مشهد مهربان»؛ هم‌افزایی شهروندان و نهاد‌ها برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل اجاره ملک در مشهد ثابت ماند | مبلغ اجاره‌ها مشابه با سال قبل پویش «مشهد مهربان»، گامی مهم برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل مشهدی به چرخه آموزش جزئیات برگزاری بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا (فروش پاییزه) مشهد کیفیت هوای شهر مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» است (۲۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تصمیم جدیدی برای فعالیت مجدد اتوبوس و مترو اتخاذ نشده است

  • کد خبر: ۲۳۰۳۰
  • ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۳
تصمیم جدیدی برای فعالیت مجدد اتوبوس و مترو اتخاذ نشده است
تصمیم جدیدی برای فعالیت مجدد ناوگان اتوبوسرانی وقطار شهری گرفته نشده است
به گزارش شهرآرانیوز، خلیل الله کاظمی، معاون عمران، حمل ونقل وترافیک شهرداری مشهد گفت:تصمیم جدیدی برای فعالیت مجدد ناوگان اتوبوسرانی وقطار شهری گرفته نشده است
 
وی افزود: تصمیم گیری در خصوص فعالیت مجدد ناوگان اتوبوسرانی و قطار شهری منوط به تصمیمات بالادستی، مصوبات شورای اسلامی شهر و شهردار مشهد خواهد بود و هنوز تصمیمی برای زمان فعالیت ناوگان حمل ونقل عمومی پس از ۲۳فروردین گرفته نشده است.
 
وی ادامه داد: اما با این وجود جهت فعالیت قطار شهری و اتوبوسرانی و پروژه‌های عمرانی پس از کاهش خطر ویروس کرونا جلسه‌ای برگزار و مقرر شد تا سازمان‌های مربوطه پروتکل‌هایی را درخصوص نحوه فعالیت مرتبط با اتوبوسرانان و کارکنان فعال درپروژه‌های عمرانی تهیه کنند.
 
وی گفت: در این جلسه تاکید شد تا در پرتوکل‌ها ضوابط مرتبط با نحوه فعالیت ناوگان حمل ونقل عمومی با هدف حفظ سلامت شهروندان، ساعات خدمات دهی اتوبوس‌ها وقطارها، تعداد مناسب مسافر برای هر اتوبوس وقطار، ملزومات بهداشتی برای حفظ سلامتی اتوبوسرانان و همچنین کارکنان فعال در پروژه‌های عمرانی باتوجه به شرایط زمان فعالیت مجدد حمل ونقل عمومی و پروژه‌های عمرانی آماده تا در زمان فعالیت مجدد مورد استفاده قرار گیرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->