امانی: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران بود وحشت اسرائیلی‌ها از آزادی «مهم‌ترین زندانی جهان» وزیر جنگ اسبق اسرائیل: باید غزه را اشغال کنیم اعلام جدایی سرکنسول سوریه در دبی از دولت الجولانی حمایت السودانی از حل دیپلماتیک اختلافات میان ایران و آمریکا ترامپ به زلنسکی: یا شروط روسیه را بپذیر یا اوکراین نابود می‌شود نقض آتش بس در غزه با شهادت ۴۴ فلسطینی (۲۷ مهر ۱۴۰۴) درگیری رؤسای جمهور آمریکا و کلمبیا بالا گرفت واکنش بقائی به شکنجه شهروند سوئدی توسط نظامیان اسرائیلی نتانیاهو دستور جلوگیری از ورود کمک‌ها به غزه را داد ۲ نظامی صهیونیست در نوار غزه به هلاکت رسیدند (۲۷ مهر ۱۴۰۴) ترامپ: حذف تعرفه‌ها امنیت ملی آمریکا را به ‌خطرمی‌اندازد هیئت حماس برای پیگیری اجرای توافق آتش‌بس غزه به مصر می‌رود چراغ سبز آمریکا به اسرائیل برای حمله به حماس | ویتکاف: توافق فرونپاشد سردار رادان: خانواده‌های شهدا نماد ماندگاری فرهنگ ایثار و مقاومت هستند هماهنگی اسرائیل با آمریکا برای حمله به غزه حمله مرگبار آمریکا به یک قایق در کارائیب + فیلم ترامپ: حمله به تاسیسات اتمی ایران زمینه توافق صلح در غزه را فراهم کرد واکنش حماس به حملات اسرائیل به نوار غزه کنفرانس بین‌المللی بازسازی نوار غزه برگزار می‌شود گزارش عراقچی از اقدامات دستگاه دیپلماسی در خصوص مقابله با تحریم‌ها پزشکیان: هیچ موضوعی نباید بر معیشت مردم تقدم و ترجیح یابد آغاز حملات گسترده و سنگین اسرائیل به نوار غزه + فیلم (۲۷ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو برای بررسی اوضاع غزه جلسه امنیتی برگزار می‌کند افزایش ۳۴ درصدی بودجه دفاعی ترکیه | آنکارا به دنبال چیست؟ ثبت جنایتی جدید از رژیم صهیونیستی| سرقت اعضای بدن شهدای فلسطینی به دست جنایتکاران اسرائیلی حماس توسط وزیر جنگ اسرائیل تهدید شد
سرخط خبرها

مخبر: ثبات قدم اعضای دولت، نشان از اقتدار است

  • کد خبر: ۲۳۰۴۶۵
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۷
مخبر: ثبات قدم اعضای دولت، نشان از اقتدار است
سرپرست ریاست جمهوری ثبات قدم و تعهد اعضای دولت برای تداوم خدمت بی‌وقفه به مردم در پی فقدان رئیس جمهور را نشانه اقتدار دولت و از جمله افتخارات نظام اسلامی برشمرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد مخبر در جلسه عصر امروز یکشنبه هیئت دولت ضمن تشکر صمیمانه از قدرشناسی مردم نسبت به خدمات و تلاش‌های رئیس جمهور شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و حضور حماسه‌ساز در مراسم تشییع شهدای خدمت، بر ضرورت تبیین ویژگی‌ها و ابعاد مختلف شخصیتی و مدیریتی شهید رئیسی تاکید کرد و گفت: این حضور حماسی و معنادار مردم در تجلیل از خادم جمهور، سند افتخار دیگری برای تداوم انقلاب اسلامی رقم زد و جا دارد از تلاش‌های صورت‌ گرفته برای برگزاری باشکوه مراسمات و همچنین به تصویر کشیدن آن در رسانه ملی تشکر و قدردانی کنیم.

سرپرست ریاست جمهوری با بیان اینکه حوادث اخیر بار دیگر اثبات کرد که محور اداره کشور مردم‌ هستند و همه چالش‌ها با اتکا به مردم قابل حل است، تصریح کرد: شهادت آیت‌الله رئیسی و حضور حماسی مردم در استقبال از پیکر مطهر ایشان همچنین بار دیگر غلط بودن محاسبات و ارزیابی‌های دشمنان نسبت به مسیر پرافتخار انقلاب اسلامی را به اثبات رساند. 

مخبر ثبات قدم و تعهد اعضای دولت برای تداوم خدمت بی‌وقفه به مردم در پی فقدان رئیس جمهور را نشانه اقتدار دولت و از جمله افتخارات نظام اسلامی برشمرد و افزود: شهادت آیت‌الله رئیسی همچنین به‌رغم همه تلخی‌ها و خسارت‌های جبران ناپذیر موجب ایجاد تصویری از وفاق و انسجام در داخل و همگرایی و هم‌افزایی کشورهای اسلامی شده است که باید نسبت به حفظ و مراقبت از آن اهتمام ویژه داشته باشیم.

سرپرست ریاست جمهوری تصریح کرد: اگر امروز در دنیا از موضع اقتدار و عزت سخن می‌گوییم دلیل آن ثبات سیاسی و اجتماعی کشور است و بازخورد این اقتدار و عزت را که محصول کارآمدی نظام جمهوری اسلامی ایران است، در ارتباطات دیپلماتیک مشاهده می‌کنیم.

مخبر در بخش دیگری از سخنان خود در جلسه امروز هیئت دولت ناظر به سخنان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره اهمیت تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان به عنوان یکی از موضوعات مورد تاکید رییس جمهور شهید گفت: یکی از راهکارهای مهم اشتغالزایی برای نیروهای تحصیلکرده حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و همچنین توجه ویژه به پارک‌های علم و فناوری است که از ابتدا در دستور کار دولت بوده و با برنامه‌ریزی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با قوت استمرار خواهد یافت.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->