توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دفاع دادستان دیوان بین‌المللی کیفری از درخواست حکم بازداشت سران رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۲۳۰۵۰۰
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۰
دفاع دادستان دیوان بین‌المللی کیفری از درخواست حکم بازداشت سران رژیم صهیونیستی
دادستان دیوان بین‌المللی کیفری از تصمیم خود برای ارائه درخواست حکم بازداشت سران رژیم صهیونیستی به دلیل ارتکاب جنایت جنگی در غزه دفاع کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، کریم خان در مصاحبه با نشریه انگلیسی ساندی تایمز که یکشنبه منتشر شد، اظهار کرد: در سطح بین‌المللی در لحظه حساسی قرار داریم. اگر به قانون پایبند نباشیم دیگر هیچ چیزی برای چنگ زدن به آن نداریم.

وی که به ندرت با رسانه‌ها مصاحبه می‌کند، افزود که کشور‌های آمریکای لاتین، آفریقا و آسیا از نزدیک در حال رصد این مساله هستند که آیا نهاد‌های جهانی به قوانین بین‌المللی پایبند هستند یا خیر.

دادستان دیوان بین‌المللی کیفری تصریح کرد: سوال این است که آیا کشور‌های قوی وقتی می‌گویند که یک نهاد حقوقی وجود دارد، در این سخن صداقت دارند یا این نظام مبتنی بر قانون، بیهوده و صرفا ابزار ناتو و دنیای پسااستعماری است که هیچ عزمی واقعی برای اعمال یکسان قانون ندارد؟

کریم خان مدعی شد که «اسرائیل حق دارد از جمعیت خود دفاع کرده و گروگان‌ها را بازگرداند»، اما «هیچ کسی مجوز ارتکاب جنایت جنگی یا جنایت علیه بشریت ندارد.»

وی به برخی اتهامات علیه اسرائیل از جمله «بستن آب به روی مردم، هدف قرار دادن کسانی که در صف غذا بودند و هدف قرار و کشتن کارکنان نهاد‌های امدادرسانی» اشاره کرد و گفت: قرار نیست جنگ اینگونه انجام شود.

کریم خان خواستار بازداشت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و یوآو گالانت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به اتهام ارتکاب جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت شده است. در صورتی که قضات دیوان بین‌المللی کیفری با این درخواست موافقت کنند ۱۲۴ کشور عضو این نهاد حقوقی موظف به بازداشت وی هستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->