متوقف شدن نشست خبری ترامپ هنگام تکرار ادعاهای تهدیدآمیز علیه ایران+فیلم مقدمه‌چینی ترامپ برای اخراج رئیس بانک مرکزی آمریکا واکنش سخنگوی کاخ کرملین به پیام رهبر معظم انقلاب به پوتین جزئیات گفت‌وگو ۳ساعته عراقچی و لاوروف در مسکو دستور اخراج جدید آمریکا به پناهجویان افغان ویتکاف: هدف ما حل دیپلماتیک موضوع هسته‌ای ایران است آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را به مذاکره شرطی نکنیم | ارتش انقلابی محور اقتدار نظام است امیر سرتیپ امان‌اللهی: تجهیزات مورد نیاز یگان‌های مسلح با تکیه بر توانمندی داخلی تأمین می‌شود لاوروف: با ایران در موضوع برجام موضع یکسانی داریم فرمانده لشکر ۷۷ پیروز ثامن‌الائمه(ع): نیروهای مسلح آمادگی لازم برای مقابله با هر تهدید را دارند وزیر اطلاعات: در جریان مذاکره باید از خوش‌بینی‌ها و بدبینی‌های افراطی پرهیز کنیم دیدار اسرائیلی‌ها در پاریس با ویتکاف استاندار خراسان رضوی: ارتش جمهوری اسلامی ایران، ارتشی مستقل، مقتدر، مردمی و متعهد به ارزش‌های انقلاب اسلامی است زائر ایرانی بازداشت شده در عربستان آزاد شد (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش‌الظلم به هلاکت رسید (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بمباران بندر نفتی رأس عیسی در یمن ۳۸ شهید و ده‌ها زخمی برجای گذاشت (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی: شنبه باجدیت در مذاکرات حاضر می‌شویم پزشکیان در مراسم رژه روز ارتش: باوجود ارتش، باقدرت مواضع خود را بیان می‌کنیم برگزاری مراسم رژه روز ارتش با حضور رئیس جمهور + فیلم (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) مراسم رژه روز ارتش در مشهد برگزار شد+ فیلم (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) + ویدئو در دیدار شاهزاده سعودی با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟ | روایت عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گزارش وزیر دفاع عربستان از دیدار با مقامات ایران و سفر به تهران ترامپ: ایران خواستار مذاکره است | من نمی‌خواهم به ایران آسیب بزنم گزارش عراقچی از سفر به روسیه و دیدار با پوتین (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) بیانیه وزارت خارجه عمان درباره تغییر محل مذاکرات ایران و آمریکا عراقچی پیام رهبر معظم انقلاب را به پوتین رساند+ویدئو
سرخط خبرها

امیر سرتیپ حیدری: با حضور مدبرانه رهبری خللی در امور کشور به وجود نیامد

  • کد خبر: ۲۳۰۵۴۷
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۳
امیر سرتیپ حیدری: با حضور مدبرانه رهبری خللی در امور کشور به وجود نیامد
فرمانده نیروی زمینی ارتش با حضور در همایش جانشینان و معاونان هماهنگ‌کننده عقیدتی‌سیاسی‌های نزاجا، گفت: کارکنان عقیدتی‌سیاسی نیروی زمینی ارتش سربازان خط‌مقدم جبهه‌های فرهنگی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز به‌نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش، با حضور در همایش جانشینان و معاونین هماهنگ‌کننده عقیدتی‌سیاسی‌های نزاجا که صبح امروز (دوشنبه، ۷ خرداد ۱۴۰۳) برگزار شد، با اشاره به سانحه بالگرد رئیس‌جمهوری و شهادت شهید آیت‌الله رئیسی، شهید آیت‌الله آل‌هاشم نماینده ولی‌فقیه در استان آذربایجان‌شرقی، کادر پرواز و دیگر همراهان، با درخواست علو درجات برای این شهدای عزیز، گفت: رئیس‌جمهور فقید، امام‌جمعه شهر تبریز و هیئت همراه آنان، از افراد مخلص، انقلابی، صادق و خدمتگزار نظام اسلامی بودند که درگذشت آنان، موجب اندوه فراوان تمامی آحاد جامعه ایران اسلامی شده است.

وی افزود: به‌برکت وجود نظامی مبتنی بر ولایت فقیه، با عنایت و الطاف عالیه الهی و حضور مدبرانه مقام معظم رهبری، پس از بروز این ضایعه جان‌گداز، خللی در کار و امور محوله کشور به وجود نیامد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه تمام تلاش این نیرو، در راستای ارتقای آمادگی رزمی و دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی است، اظهار کرد: تأمین امنیت کشور، مؤلفه‌های متعددی دارد که از برجسته‌ترین آن‌ها، دفاع سرزمینی است و این مؤلفه نیز در کشور ما، متأثر از فرهنگ، ایدئولوژی و باور‌های اسلامی است که موجب می‌شود نیروی زمینی ارتش، از عنصر فرهنگ در راستای ارتقای توانایی‌های رزمی و بازدارنده‌ خود حداکثر بهره را ببرد.

وی افزود: از اهم برنامه‌های نیروی زمینی ارتش، تربیت سربازانی فرهنگی است که بتوانند با پوشیدن لباس رزم و حضور در هر نقطه میهن اسلامی، در راه ترویج آموزه‌های ناب اسلامی و سبک و سیره شهدا کوشش کرده و به تحکیم و تقویت هرچه‌بیشتر فرهنگ اسلامی در ایران و جهان کمک کنند.

وی ادامه داد: از جمله عرصه‌هایی که حضور روحانیون و کارکنان عقیدتی‌سیاسی‌ یگان‌های نیروی زمینی به چشم می‌آید، حضور مؤثر و بموقع در موضوعاتی نظیر جنگ‌های شناختی و شبیخون‌های فرهنگی است؛ چراکه کارکنان عقیدتی‌سیاسی پرچم‌دار و سربازان خط‌مقدم جبهه‌های فرهنگی کشور هستند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش، با بیان اینکه لازم است تا به تداوم کیفیت و کارآمدی مأموریت‌ها و مسئولیت‌ها در مبارزه با دشمنان اهتمام داشت، تصریح کرد: سرمایه‌گذاری، برنامه‌ریزی و تداوم‌بخشیدن به کیفیت و کارآمدی در حیطه جنگ‌های شناختی و فرهنگی، برای خنثی‌کردن نقشه‌ها و دسیسه‌های دشمنان حائز اهمیت است.

امیر سرتیپ حیدری در پایان، با اشاره به انتخابات ریاست‌جمهوری آتی خاطرنشان کرد: از جمله موقعیت‌های مهمی که در تعیین سرنوشت آینده کشور اهمیت وافری دارد، انتخابات ریاست‌جمهوری آتی است که شرکت کارکنان نیروی زمینی ارتش در آن، هم به‌مثابه نمود عملی جهاد تبیین و هم به‌عنوان الگوی رفتاری و تأثیرگذار برای تشویق و ترغیب دیگر آحاد جامعه، برای مشارکت در فرایند توسعه سیاسی کشور و پیشبرد امور نظام اسلامی است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->