یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش بینی بورس فردا سه‌شنبه (۸ خرداد ۱۴۰۳) آیا ریزش بورس ادامه دارد؟

  • کد خبر: ۲۳۰۶۸۱
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۶
پیش بینی بورس فردا سه‌شنبه (۸ خرداد ۱۴۰۳) آیا ریزش بورس ادامه دارد؟
بازار سهام سومین روز معاملاتی هفته را هم خونین به پایان رساند. با این حال، اما نگاهی به معاملات صندوق‌های سرمایه‌گذاری به ویژه اهرمی‌ها که سیگنال ویژه‌ای به شاخص کل بورس می‌دهند، این امید را زنده نگاه داشته که بازار سهام در جریان معاملات روز‌های آینده، سر به راه شود.

 به گزارش شهرآرانیوز، بازار سهام معاملات روز دوشنبه را نیز در کف کانال‌های تاریخی از لحاظ حجم و ارزش معاملات خرد به سر برد. شاخص کل بورس نیز با ریزش بیش از ۲۲ هزار واحدی، ضربه آخر را به سهامداران زد و ریزش بیش از پنج هزار واحدی شاخص هم‌وزن نیز آخرین روزنه امید را از بین برد.

با این حال، اما پس از اتمام ساعات معاملاتی سهام و تداوم معاملات صندوق‌ها، تحرکات قابل توجهی در جریان دادوستد این بخش از بازار مشاهده شد. ۸۰ درصد از صندوق‌های اهرمی مثبت شدند و اغلب صندوق‌های سرمایه‌گذاری در انواع دیگر آن، با ورود پول مواجه بودند.

پیش بینی بورس سه شنبه ۸ خرداد ۱۴۰۳

از آنجا که رفتار صندوق‌های اهرمی به‌عنوان پارامتر مهمی برای جهت‌گیری شاخص کل بورس ارزیابی شده، این امید دوباره در دل سهامداران زنده شد که بازار سهام بتواند طی روز‌های آتی بخشی از مسیر نزولی رفته را بازگردد.

در همین حال، روز دوشنبه بازار سهام شاهد اعتراض تالار‌های منطقه‌ای بورس و کارگزاری‌ها نسبت به وضعیت بورس و تداوم محدودیت دامنه دو درصدی بود. این دامنه اکنون به چالش جدی برای سهامداران تبدیل شده و به بازار سیگنال خطر ارسال کرده است.

در صورتی که سازمان بورس با عادی شدن شرایط معاملات و بازگشت دامنه به ۶ درصد موافقت کند، شاید بتوان خوش‌بین بود که بازار خود را بازیابی کرده و طی روز‌های آینده بهبود یابد.

با این حال هنوز سایه اوراق ۳۰ درصدی بانک مرکزی و فشار این نهاد به بازار سرمایه بر سر بورس باقی است و آن‌طور که از اظهارات محمدرضا فرزین، رئیس کل بانک مرکزی برمی‌آید، این نهاد فعلا قصد عقب‌نشینی ندارد.

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->