معرفی نامزدهای جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان + اسامی علی رهبری: با تلفن احمد پژمان دوباره آهنگساز شدم تجلیل از خالق «قصه‌های مجید» در زادگاهش «دو نقطه» میزبان مجریان برنامه‌های کودک می‌شود جشنواره کودک اصفهان زیر ذره‌بین رئیس سازمان سینمایی تماشای چهره ناشناخته ایران در مستند جدید شبکه تهران + زمان پخش ساعت پخش و تکرار سریال «الگوریتم» + خلاصه داستان و بازیگران از اسپایدرمن تا وکیل فراری | تام هالند با فیلم «شریک» به سینما می‌آید اعضای جدید هیأت منصفه دادگاه مطبوعات و سیاسی تهران انتخاب شدند اکران رایگان آثار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به مناسبت هفته ملی کودک رونمایی از پوستر سریال «پسران هور» + عکس تمام شبکه‌های استانی تلویزیون HD شد نامزدی ۱۰ شاعر برای جایزه «تی. اس. الیوت» پایان فیلمبرداری فیلم کوتاه «رهایی» در مشهد «مراسم تدفین» در جشنواره شانلی اورفه ترکیه تمدید مهلت ارسال اثر به بخش عکس نوزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» مستند «شیرین» در راه جشنواره خیرونا اسپانیا هیئت انتخاب بخش آیین‌ها و بازی‌های نمایشی جشنواره آیینی و سنتی را بشناسید بزرگداشتی برای «آرش رصافی» سینماگر، در جشنواره فیلم کوتاه تهران
سرخط خبرها

برگزاری سوگواره هنری شهدای خدمت به میزبانی اهالی فرهنگ خراسان رضوی + فیلم

  • کد خبر: ۲۳۰۶۹۰
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۰
برگزاری سوگواره هنری شهدای خدمت به میزبانی اهالی فرهنگ خراسان رضوی + فیلم
عصر امروز سوگواره هنری شهدای خدمت (ققنوس) به میزبانی اهالی فرهنگ، هنر، قرآن و رسانه خراسان رضوی در مجتمع فرهنگی امام رضا (ع) برگزار شد.  

به گزارش شهرآرانیوز، اهالی هنر خراسان، دور هم گرد آمدند و برای شهدای خدمت و همراهان سوگواری کردند. 

تعداد بازدید : 293

در این مراسم، شاعران خراسانی شعرهایی را پیشکش رئیس‌جمهور شهیدشان کردند. نویسندگان و اهالی رسانه از خاطرات مشترکشان با آیت‌الله رئیسی گفتند. همه معتقد بودند رئیس‌جمهور شهید اهل خدمت بود و تنها دغدغه‌اش مردم کشورش بودند. 

در حاشیه این مراسم، محمدحسین حسین‌زاده با اشاره به شهادت آیت‌الله رئیسی و سوگواری هنرمندان خراسانی اظهار کرد: از زمانی که خبر ناگوار سانحه برای رئیس‌‌جمهور و همراهان منتشر شد موجی از غم را در سراسر کشور فرا گرفت.

وی افزود: هنرمندان با طبع لطیفی که دارند غم بیشتری را تحمل کردند‌. تعداد زیادی از شعرا برای این سانحه ناگوار شعر سرودند. نقاش‌ها قلم‌موهای خود را به بوم بردند و غمی که بر دل داشتند را به صفحه تصویر کشیدند. اهالی موسیقی نواهایی را آماده کردند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی بیان کرد: عکاسان، عکس‌هایی را از مراسم تشییع ثبت کردند و هر هنرمندی با تمام توان ارادت خودش را به رئیس‌جمهور شهیدشان ابراز کردند. 

حسین‌زاده گفت: بزرگداشت امروز گزیده‌ای از اتفاقات هنری را بر روی صحنه برد. 

مهدی شاد در ادامه این مراسم ضمن ابراز ارادت و همدردی بیان کرد: امروز شاهد رویداد ققنوس هستیم که اهالی فرهنگ و هنر و  رسانه قرآن خراسان رضوی گرد هم آمدند تا سوگواره‌ای را برای شهدای عزیز خدمت برگزار کنند و راوی روایت یک اتفاق بزرگ باشند. 

وی افزود: ما به واسطه شهادت شهدای خدمت یک ابر اتفاق را شاهد بودیم و آن حضور پر شور و بی‌نظیر مردم بود. از سوگواری تا حضور حماسی در تشییع پیکر شهدا را شاهد بودیم. 

رییس بسیج رسانه  خراسان رضوی بیان کرد: این اتفاق و رویداد عظیمی که برای ملت به وجود آمد برای همه جهان پیامی را مخابره کرد. جمهوری اسلامی یک قدرت جدی دارد و آن قدرت مردم هستند‌.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->