مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد حذف ارز ترجیحی گوشت چه تبعاتی دارد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نفت ایران نزدیک به ۷۰ دلار فروخته شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قطع برق صنایع پرمصرف برای توزیع عادلانه انرژی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی و گردشگری آغاز شد| مشهدالرضا(ع) میزبان ۴۹۰ شرکت از ۳۲ استان کشور+ فیلم پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاملات اوراق مالی اسلامی در بازار سرمایه از مالیات معاف شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کفن فروش: کارتخوان نداریم، کارت به کارت کنید!

  • کد خبر: ۲۳۱۰۸۶
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۱
کفن فروش: کارتخوان نداریم، کارت به کارت کنید!
در حالی که در برخی از غرفه‌های بهشت زهرا کفن با قیمت‌های نامتعارف به فروش می‌رسد، مدیر عامل سازمان بهشت زهرا می‌گوید که «به احتمال زیاد غرفه‌های فروش کفن را می‌بندیم.»

به گزارش شهرآرانیوز، «برای یک کفن ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان پول دادم، فروشنده نگذاشت کارت بکشم و گفت باید کارت به کارت کنید، یاد مطب پزشکان افتادم که می‌گویند کارتخوان نداریم!» این را یکی از مراجعه‌کنندگان بهشت زهرا که پدرش فوت کرده، می‌گوید.

در بهشت زهرا در برخی غرفه‌ها بسته کفن همراه با ترمه و پارچه سیاه به قیمت گزاف به فروش می‌رسد. روابط عمومی بهشت زهرا در این باره می‌گوید که این موضوع «ارتباط مستقیم با ما ندارد.»

در سال‌های اخیر عرضه کفن‌های متنوع در بهشت زهرا باب شده است تا جایی که به گفته مدیران بهشت زهرا برخی از شهروندان ترجیح می‌دهند کفن مورد نیاز را با صرف هزینه بیشتر از دیگر غرفه‌های فروش با عناوینی، چون کفن متبرک خریداری کنند؛ این درحالی است که کفن عرضه شده از سوی مجتمع عروجیان با رعایت حدود شرعی، کافی و کامل است.

نرخ‌ها در بهشت زهرا باید بر اساس مصوبه شورا باشد و برای هر خدمتی فیش صادر و دستگاه کارت‌خوان وجود داشته باشد. در حال حاضر «نرخ کفن ۲۵۰ هزار تومان است»، اما در برخی غرفه‌ها بسته کفن با «قیمت بالای ۲ میلیون تومان» عرضه می‌شود. مدیر عامل سازمان بهشت زهرا جواد تاجیک به فارس می‌گوید که «به احتمال زیاد غرفه‌های فروش کفن را جمع می‌کنیم.»

کفن فروش: کارتخوان نداریم، کارت به کارت کنید!

مشکل گران فروشی فقط مخصوص داخل بهشت زهرا نیست، در برخی نقاط شهر نیز به دلیل عدم دسترسی شهروندان به برخی اقلام فروشندگان اقدام به افزایش چند برابری قیمت‌ها می‌کنند.

کارشناس مسایل اجتماعی محمد میرزایی‌نیا می‌گوید که برخی از خانواده‌ها خودشان می‌خواهند که کفن خاص بگیرند، در نتیجه قیمتش هر چه باشد می‌دهند و «نباید حق انتخاب را از مردم بگیریم.»

در مقابل کارشناس مسایل اجتماعی حمید کیانی با بیان اینکه نباید گذاشت کفن هم ۲ نرخی شود، می‌گوید که وقتی فردی سوگوار است احساساتی شده و برخی مباشران (کسانی که با بازماندگان برای انجام کار‌های اداری بهشت زهرا همراه می‌شوند) با سو استفاده از شرایط موجود بازماندگان را به سمت این غرفه‌های خاص می‌فرستند.

کارشناسان معتقدند که باید سازمان تعزیزات بر نرخ‌ها نظارت بیشتری داشته و شهروندان تخلفات را به ۱۳۷ و ۱۸۸۸ شهرداری گزارش دهند. مدیران شهری هم باید در قرارداد‌ها همه موضوعات از جمله نحوه فروش و نرخ‌گذاری را مشخص کنند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->