سه واحد صنفی در مشهد پلمب شدند (۲ آذر ۱۴۰۳) افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد | حضور ۷۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مشهد + ویدئو یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد ‎+ فیلم وزیر صمت: مجوز برای ته‌لنجی‌ها و کولبران اعطا شد گذاشتن زباله دم در سیاره پیش‌فروش فیدلیتی با تحویل فوری از شنبه آینده (۳ آذر ۱۴۰۳) + قیمت و لینک ثبت‌نام بخشنامه جدید بانک مرکزی | معاملات بازار ارز تجاری از شنبه (۳ آذر ۱۴۰۳) عملیاتی می‌شود راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟ ویدئو | اولین واکنش وزیر کار به واریزنشدن یارانه آبان‌ماه دهک‌های چهارم تا نهم هماهنگ‌کننده ملی بریکس جمهوری اسلامی ایران: ما می‌توانیم الگوی کشورمان را به سایر کشور‌ها صادر کنیم نرخ طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکم آذر ۱۴۰۳) علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۳ چیست؟ + جزئیات ویدئو | وزیر کار: مشکل کارگران شرکتی در دستور کار دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم آذر ۱۴۰۳) | پرواز بیت کوین به کانال ۹۷ هزار دلار اهدای نشان «فداکاری» به خانواده‌های شهیدان پدافند هوایی از سوی فرمانده کل ارتش + تصاویر خودرو و مسکن دو آرزوی دست‌نیافتنی برای کارگران فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید ماهی کیلویی چند؟ (یکم آذر ۱۴۰۳) + جدول قیمت هزینه سرویس و تعمیر پکیج در مشهد چقدر می‌شود؟ | بازار داغ، اما مشتریان ناراضی از خدمات افزایش ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودرو در بازار (یکم آذر ۱۴۰۳) ۱۱۷ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان مشهد سرشماری شد تأثیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان بر بازار آزاد چه بود؟ | رشد ۴۲ میلیونی قیمت خودرو در آبان ۱۴۰۳ یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + توضیحات سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها چه خبر از بازار مسکن؟ | تأثیر نوسانات ارزی محدود به خریداران مردد رفع موانع مالی خراسان رضوی در انتظار تصمیمات کمیسیون هماهنگی بانک‌ها هیچ ردیفی در بودجه برای افزایش یارانه‌ها پیش‌بینی نشده است | دهک‌بندی‌ها هر ۶ ماه یک‌بار گاز ادارات و اماکن عمومی پرمصرف تهران قطع خواهد شد قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (یکم آذر ۱۴۰۳) | شلغم کیلویی ۱۰ هزار تومان ثبت‌نام بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) | تحویل ۶۰ روزه + لینک
سرخط خبرها

کفن فروش: کارتخوان نداریم، کارت به کارت کنید!

  • کد خبر: ۲۳۱۰۸۶
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۱
کفن فروش: کارتخوان نداریم، کارت به کارت کنید!
در حالی که در برخی از غرفه‌های بهشت زهرا کفن با قیمت‌های نامتعارف به فروش می‌رسد، مدیر عامل سازمان بهشت زهرا می‌گوید که «به احتمال زیاد غرفه‌های فروش کفن را می‌بندیم.»

به گزارش شهرآرانیوز، «برای یک کفن ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان پول دادم، فروشنده نگذاشت کارت بکشم و گفت باید کارت به کارت کنید، یاد مطب پزشکان افتادم که می‌گویند کارتخوان نداریم!» این را یکی از مراجعه‌کنندگان بهشت زهرا که پدرش فوت کرده، می‌گوید.

در بهشت زهرا در برخی غرفه‌ها بسته کفن همراه با ترمه و پارچه سیاه به قیمت گزاف به فروش می‌رسد. روابط عمومی بهشت زهرا در این باره می‌گوید که این موضوع «ارتباط مستقیم با ما ندارد.»

در سال‌های اخیر عرضه کفن‌های متنوع در بهشت زهرا باب شده است تا جایی که به گفته مدیران بهشت زهرا برخی از شهروندان ترجیح می‌دهند کفن مورد نیاز را با صرف هزینه بیشتر از دیگر غرفه‌های فروش با عناوینی، چون کفن متبرک خریداری کنند؛ این درحالی است که کفن عرضه شده از سوی مجتمع عروجیان با رعایت حدود شرعی، کافی و کامل است.

نرخ‌ها در بهشت زهرا باید بر اساس مصوبه شورا باشد و برای هر خدمتی فیش صادر و دستگاه کارت‌خوان وجود داشته باشد. در حال حاضر «نرخ کفن ۲۵۰ هزار تومان است»، اما در برخی غرفه‌ها بسته کفن با «قیمت بالای ۲ میلیون تومان» عرضه می‌شود. مدیر عامل سازمان بهشت زهرا جواد تاجیک به فارس می‌گوید که «به احتمال زیاد غرفه‌های فروش کفن را جمع می‌کنیم.»

کفن فروش: کارتخوان نداریم، کارت به کارت کنید!

مشکل گران فروشی فقط مخصوص داخل بهشت زهرا نیست، در برخی نقاط شهر نیز به دلیل عدم دسترسی شهروندان به برخی اقلام فروشندگان اقدام به افزایش چند برابری قیمت‌ها می‌کنند.

کارشناس مسایل اجتماعی محمد میرزایی‌نیا می‌گوید که برخی از خانواده‌ها خودشان می‌خواهند که کفن خاص بگیرند، در نتیجه قیمتش هر چه باشد می‌دهند و «نباید حق انتخاب را از مردم بگیریم.»

در مقابل کارشناس مسایل اجتماعی حمید کیانی با بیان اینکه نباید گذاشت کفن هم ۲ نرخی شود، می‌گوید که وقتی فردی سوگوار است احساساتی شده و برخی مباشران (کسانی که با بازماندگان برای انجام کار‌های اداری بهشت زهرا همراه می‌شوند) با سو استفاده از شرایط موجود بازماندگان را به سمت این غرفه‌های خاص می‌فرستند.

کارشناسان معتقدند که باید سازمان تعزیزات بر نرخ‌ها نظارت بیشتری داشته و شهروندان تخلفات را به ۱۳۷ و ۱۸۸۸ شهرداری گزارش دهند. مدیران شهری هم باید در قرارداد‌ها همه موضوعات از جمله نحوه فروش و نرخ‌گذاری را مشخص کنند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->