بیانات رهبر انقلاب درباره اقتدا به نبی مکرم اسلام(ص) در زندگی فردی و اجتماعی | اُسوه حسنه + فیلم مقام وزارت امور خارجه در مشهد: نام‌گذاری «سال وحدت امت اسلامی» در سازمان همکاری اسلامی تصویب شد هدف قانونگذار از ارائه کالابرگ، تامین کالای اساسی به نرخ ثابت بود اسلام آباد تجاوز هوایی اسرائیل به قطر را محکوم کرد شورای امنیت درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر تشکیل جلسه خواهد داد لاریجانی: پیام حمله رژیم صهیونیستی به قطر قدرت نمایی در آینده است اعتراف ترامپ به اطلاع‌داشتن از حمله اسرائیل به قطر جمهوری آذربایجان بمباران قطر توسط اسرائیل را محکوم نکرد عراقچی: در کنار برادران قطری و فلسطینی خود ایستاده‌ایم کالاس: توافق ایران و آژانس، گامی سرنوشت‌ساز برای دیپلماسی هسته‌ای است حمله یمن به اراضی اشغالی با موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در گفت‌وگو با امیر قطر: ایران در کنار قطر ایستاده است امیر قطر خطاب به ترامپ: حمله اسرائیل را نقض حاکمیت و امنیت‌مان می‌دانیم ترامپ نقض حاکمیت قطر را محکوم کرد هشدار داغ روسیه به اروپا: زمستان سرد و کمبود گاز در راه است! عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد گروسی پس از دیدار با عراقچی: بر سر جزئیات از سرگیری بازرسی در ایران به توافق رسیدیم با حمله صهیونیست‌ها به قطر، معلوم شد حق با خیبرشکن ایران است کشته و مجروح شدن ۳ شهروند قطری در حمله اسرائیل (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) کاخ سفید: قطر از حمله اسرائیل مطلع شده بود تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی با رئیس‌جمهور مصر دیدار کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حمله حزب الله لبنان به مقر توپخانه رژیم صهیونیستی (۱۲ خرداد ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۳۱۵۷۶
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۲
حمله حزب الله لبنان به مقر توپخانه رژیم صهیونیستی (۱۲ خرداد ۱۴۰۳)
جنبش حزب الله لبنان از حمله موشکی به مقر فرماندهی توپخانه رژیم صهیونیستی در جعتون خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه جنگ جنبش حزب الله از عملیات خود علیه ارتش رژیم صهیونیستی و هدف قرار دادن یک مرکز مهم نظامی این رژیم خبر داد.

پایگاه خبری المیادین در خبری فوری گزارش داد که جنبش حزب الله لبنان شنبه شب اعلام کرد که مقر فرماندهی گردان ۴۱۱ توپخانه رژیم صهیونیستی، در «جعتون» در شمال سرزمین‌های اشغالی را با موشک هدف قرار داده است.
در همین ارتباط، حزب الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد: در راستای حمایت از ملت استوار فلسطین در غزه و یاری مقاومت شجاع و شریف آن و در واکنش به اقدام تروریستی دشمن صهیونیست در شهرک‌های جنوب لبنان، مقاومت اسلامی لبنان شنبه شب با تسلیحات موشکی مقر فرماندهی گردان‌های ۴۱۱ توپخانه دشمن صهیونیست در جعتون در شمال سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار داد.

گفتنی است که حزب الله لبنان امروز نیز پنج عملیات دیگر علیه پایگاه‌های نظامی رژیم صهیونیستی در پاسخ به جنایات مستمر اشغالگران در غزه و جنوب لبنان انجام داد.

در همین ارتباط، مقاومت اسلامی لبنان امروز شنبه با صدور بیانیه‌های جداگانه اعلام کرد که رزمندگان مقاومت توانستند پنج موضع نظامی ارتش رژیم صهیونیستی را در شمال فلسطین اشغالی هدف قرار دهند.

مقاومت اسلامی لبنان در بیانیه خود (سومین) اعلام کرد، در راستای حمایت از مردم استوار فلسطین در نوار غزه و مقاومت شجاع و شریف آن و در واکنش به تجاوز رژیم صهیونیستی به روستاهای جنوب لبنان، رزمندگان مقاومت اسلامی ساختمان محل استقرار نظامیان رژیم صهیونیستی را در پایگاه «شومیرا» با موشک هدف قرار دادند.

در بیانیه چهارم نیز حزب الله لبنان اعلام کرد: رزمندگان مقاومت ساختمان محل استقرار نظامیان رژیم صهیونیستی را در شهرک صهیونیست‌نشین «نطوعه» با موشک هدف قرار دادند.

مقاومت اسلامی لبنان در پنجمین بیانیه خود اعلام کرد، مقر فرماندهی تیپ ۷۶۹ رژیم صهیونیستی، پادگان جیبور کریات شمونه در شمال فلسطین اشغالی را با موشک سنگین برکان هدف قرار داده و منجر به آتش سوزی و تخریب بخشی از آن شده است.

در بیانیه ششم مقاومت اسلامی لبنان آمده است که رزمندگان مقاومت تأسیسات جاسوسی ارتش رژیم صهیونیستی را در «المرج» با سلاح مناسب هدف قرار داده و تلفاتی بر دشمن وارد کرده است.

حزب الله لبنان امروز شنبه در بیانیه هفتم خود اعلام کرد پایگاه اسرائیلی «خربه ماعر» و مواضع توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی و تجمع نظامیان رژیم اسرائیل در این منطقه هدف حمله موشکی قرار داده و تلفات قطعی از اشغالگران گرفته است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->