سخنگوی دولت: ۵ مدیر به‌دلیل شکایات مردمی عزل شدند | آغاز پرداخت حقوق بازنشستگان مشاور امنیت ملی عراق وارد تهران شد مراسم تشییع شهید الغماری با حضور هزاران تن در صنعا برگزار شد پزشکیان در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها: در مقابلِ دانایان، فارغ از دیدگاه و جنسیت سرخم کنیم بررسی مجدد طرح کالابرگ در دولت با تأکید بر کنترل فشار معیشتی مردم اژه‌ای: راهبرد دستگاه قضایی برخورد قاطع با اشرار، تروریست‌ها و سارقین مسلح و رأفت اسلامی با محکومین واجد شرایط است مصر و اسرائیل برای بازشدن گره رفح رایزنی می‌کنند معاون گوترش خواستار گنجانده‌شدن انتقال تجهیزات لازم برای بیرون‌آوردن اجساد در مفاد آتش‌بس شد نماینده مجلس: کشت خشخاش در ایران به‌زودی میسر نخواهد شد نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی در تهران دیدار می‌کند طباطبایی: نشست خبری رئیس‌جمهور، ماه آینده برگزار می‌شود گذار از مفهوم سنتی همسایگی دیپلمات ارشد روس از ابلاغ قانون پیوستن ایران به CFT استقبال کرد شورای نگهبان با حذف چهار صفر از پول ملی مخالفت نکرد | ارجاع موادی از قانون به مجلس برای رفع ابهامات ویتکاف در گفت‌وگو با سی‌بی‌اس: امیدواریم یک راه‌حل دیپلماتیک بلندمدت با ایران داشته باشیم بقایی در نشست خبری: مشهد، آخر هفته میزبان دومین اجلاس بین المللی دیپلماسی استانی خواهد بود رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: بالاترین سطح آمادگی را حفظ می‌کنیم آیا موشک‌های تاماهاک آمریکا واقعاً می‌توانند بازی جنگ اوکراین را عوض کنند؟ جوکار: عدالت انتخاباتی با روش تناسبی افزایش خواهد یافت تصویب قیمت پایه و روش مولدسازی ۳۰ قطعه زمین، واحد تجاری، ملک و ساختمان با حضور عارف نماینده ولی فقیه در سپاه: دشمن در روایت خود از شرم الشیخ نیز شکست خورد آغاز رسمی سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها | رتبه‌های برتر کنکور از سوی رئیس‌جمهور، تقدیر شدند رئیس دانشگاه دفاع ملی و تحقیقات نظامی عراق از دافوس ارتش بازدید کرد تظاهرات هزاران یهودی افراطی در نیویورک در واکنش به سربازی اجباری معاون رئیس‌جمهور در امور زنان: آنچه به عنوان ازدواج چندساعته یا چندروزه شایع شده است، قابل‌پذیرش نیست امانی: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران بود وحشت اسرائیلی‌ها از آزادی «مهم‌ترین زندانی جهان»
سرخط خبرها

رژه ۲۹ فروردین، روز ارتش برگزار نمی‌شود

  • کد خبر: ۲۳۱۶۴
  • ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۷
رژه ۲۹ فروردین، روز ارتش برگزار نمی‌شود
رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که رژه ۲۹ فروردین برگزار نمی‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دریادار حبیب‌الله سیاری، رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح امروز (سه‌شنبه) در نشست خبری، اظهار داشت: از سال ۱۳۵۸ که فرمان امام برای رژه ارتش صادر شد هرساله این رژه با شکوه برگزار شده است. رژه یکی از برنامه‌های نمایش قدرت است و توان بازدارندگی را به نمایش می‌گذارد.

 

وی افزود: اجرای رژه قطعا باعث خوشحالی مردم می‌شود و به دشمنان هم نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی ایران تپان بازدارندگی را دارد.

 

سیاری ادامه داد:، اما در سال جاری شرایط متفاوت شده است و با توجه به بیماری کرونا و مصوبات ابلاغی از سوی ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا، بنا بر تدبیر فرماندهی کل ارتش و هماهنگی با ستادکل نیرو‌های مسلح، برای کمک به بحث پیشگیری از بیماری ارتش جمهوری اسلامی ایران طرحی را به عنوان جایگزین مراسم رژه گرامیداشت ۲۹ فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی ایران پیش‌بینی و تصویب کرده است.

 

رئیس ستاد ارتش با بیان اینکه در سال ۱۳۹۹ طرح جایگزین رژه را اجرا خواهیم کرد، گفت: این طرح رژه خدمت با شعار مدافعان وطن- یاوران سلامت است که در سطح کشور اجرا خواهد شد.

 

وی در تشریح اقداماتی که قرار است در این طرح جایگزین انجام شود، تصریح کرد: در روز‌های منتهی به ۲۹ فروردین و روز‌های بعد از آن اقدامات گسترده‌ای را برای رفع آلودگی اماکن عمومی و سطح شهر‌ها انجام خواهیم داد. در رسیدگی به بیماران در مناطق محروم، غربالگری با اعزام تیم‌های پزشکی، کمک نیروی انسانی به مراکز درمانی، کنترل ورود و خروج و رفع آلودگی خودرو‌ها در ورودی و خروجی شهر‌ها اقداماتی را انجام خواهیم داد.

 

سیاری با بیان اینکه طرح جایگزین رژه از روز ۲۰ در سراسر کشور آغاز خواهد شد، افزود: همچنین تخت‌های بیشتری را برای اختصاص به شبکه بهداشت و درمان کشور آماده کرده‌ایم.

 

معاون هماهنگ‌کننده ارتش با اشاره به در پیش بودن سالروز شهادت سپهبد شهید علی صیاد شیرازی، عنوان کرد: با توجه به شرایط کشور و بیماری کرونا طرح جایگزینی برای گرامیداشت سالروز شهادت شهید صیاد شیرازی و روز شهیدان در نظر گرفته شده است.

 

وی گفت: این طرح تحت عنوان «سپهبد‌های اخلاص» خواهد بود که برای گرامیداشت سه سپهبد شهید یعنی سپهبد شهید قرنی، سپهبد شهید صیاد شیرازی و شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی است.

 

سیاری در پایان خاطرنشان کرد: هر سه سپهبد شهید ما انسان‌هایی مؤمن، مخلص، ولایتمدار و شهادت‌طلب بودند که بعنوان فرماندهان الگو در نیرو‌های مسلح مطرح هستند و سیره اخلاقی آن‌ها به‌گونه‌ای است که قابل استفاده نسل‌های بعدی است.
منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->