واکنش فرانسه به اتهام‌زنی نتانیاهو علیه ماکرون: شرم آور است FATF کل جبهه مقاومت را تروریستی می‌داند پزشکیان وارد بلاروس شد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان تاکید کرد: سیاست قطعی ایران نسبت به ارمنستان تعمیق روابط دوستانه و گسترش همکاری‌ها است آیا ادارات گرگان و گلستان در روز شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ایران، روسیه و چین با بازگرداندن قطعنامه‌های شورای امنیت مخالفت کردند وزیر ارتباطات: توسعه فیبر باید هم‌زمان با تأمین مودم‌های مناسب پیش برود ۵۱ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) «عین‌الاسد» تعطیل می‌شود | مستشاران نظامی آمریکا در مسیر خروج دائمی از عراق آیا ادارات ایلام در روز شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل است؟ گفتگوی تلفنی پوتین با محمدبن سلمان پهپاد اسرائیلی در جنوب لبنان سقوط کرد تهدید پوتین از سوی ماکرون پزشکیان از ارمنستان عازم بلاروس شد پزشکیان با رئیس جمهور ارمنستان دیدار کرد پزشکیان: از مذاکرات صلح آذربایجان و ارمنستان حمایت می‌کنیم آیا ادارات قزوین شنبه تعطیل است؟ (یکم شهریور ۱۴۰۴) ترامپ: ۷۹ درصد دونباس متعلق به روسیه است عراقچی با وزیر امور خارجه ارمنستان دیدار کرد نخست‌وزیر ارمنستان: فرصت‌های جدیدی برای همکاری‌های ریلی با ایران ایجاد می‌شود نماینده رهبر انقلاب از آیت‌الله نوری همدانی عیادت کرد| دیدار با آیات عظام مکارم و سبحانی (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پاشینیان در دیدار با پزشکیان: عدم تغییر مرز‌ها تصمیم قطعی و خطوط قرمز ارمنستان است ترامپ: زلنسکی باید برای پایان جنگ امتیازاتی بدهد وزیر امور خارجه: ارمنستان اطمینان داد از خاکش تهدیدی متوجه ایران نمی‌شود + فیلم وزارت بهداشت غزه: ۴۰۳ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسیده‌اند کودتای ۲۸ مرداد، نقاشی دیو روی دیوار ایران! ۳۶۰ کارمند سازمان ملل در جنگ غزه کشته شده‌اند
سرخط خبرها

رژه ۲۹ فروردین، روز ارتش برگزار نمی‌شود

  • کد خبر: ۲۳۱۶۴
  • ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۷
رژه ۲۹ فروردین، روز ارتش برگزار نمی‌شود
رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که رژه ۲۹ فروردین برگزار نمی‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دریادار حبیب‌الله سیاری، رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح امروز (سه‌شنبه) در نشست خبری، اظهار داشت: از سال ۱۳۵۸ که فرمان امام برای رژه ارتش صادر شد هرساله این رژه با شکوه برگزار شده است. رژه یکی از برنامه‌های نمایش قدرت است و توان بازدارندگی را به نمایش می‌گذارد.

 

وی افزود: اجرای رژه قطعا باعث خوشحالی مردم می‌شود و به دشمنان هم نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی ایران تپان بازدارندگی را دارد.

 

سیاری ادامه داد:، اما در سال جاری شرایط متفاوت شده است و با توجه به بیماری کرونا و مصوبات ابلاغی از سوی ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا، بنا بر تدبیر فرماندهی کل ارتش و هماهنگی با ستادکل نیرو‌های مسلح، برای کمک به بحث پیشگیری از بیماری ارتش جمهوری اسلامی ایران طرحی را به عنوان جایگزین مراسم رژه گرامیداشت ۲۹ فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی ایران پیش‌بینی و تصویب کرده است.

 

رئیس ستاد ارتش با بیان اینکه در سال ۱۳۹۹ طرح جایگزین رژه را اجرا خواهیم کرد، گفت: این طرح رژه خدمت با شعار مدافعان وطن- یاوران سلامت است که در سطح کشور اجرا خواهد شد.

 

وی در تشریح اقداماتی که قرار است در این طرح جایگزین انجام شود، تصریح کرد: در روز‌های منتهی به ۲۹ فروردین و روز‌های بعد از آن اقدامات گسترده‌ای را برای رفع آلودگی اماکن عمومی و سطح شهر‌ها انجام خواهیم داد. در رسیدگی به بیماران در مناطق محروم، غربالگری با اعزام تیم‌های پزشکی، کمک نیروی انسانی به مراکز درمانی، کنترل ورود و خروج و رفع آلودگی خودرو‌ها در ورودی و خروجی شهر‌ها اقداماتی را انجام خواهیم داد.

 

سیاری با بیان اینکه طرح جایگزین رژه از روز ۲۰ در سراسر کشور آغاز خواهد شد، افزود: همچنین تخت‌های بیشتری را برای اختصاص به شبکه بهداشت و درمان کشور آماده کرده‌ایم.

 

معاون هماهنگ‌کننده ارتش با اشاره به در پیش بودن سالروز شهادت سپهبد شهید علی صیاد شیرازی، عنوان کرد: با توجه به شرایط کشور و بیماری کرونا طرح جایگزینی برای گرامیداشت سالروز شهادت شهید صیاد شیرازی و روز شهیدان در نظر گرفته شده است.

 

وی گفت: این طرح تحت عنوان «سپهبد‌های اخلاص» خواهد بود که برای گرامیداشت سه سپهبد شهید یعنی سپهبد شهید قرنی، سپهبد شهید صیاد شیرازی و شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی است.

 

سیاری در پایان خاطرنشان کرد: هر سه سپهبد شهید ما انسان‌هایی مؤمن، مخلص، ولایتمدار و شهادت‌طلب بودند که بعنوان فرماندهان الگو در نیرو‌های مسلح مطرح هستند و سیره اخلاقی آن‌ها به‌گونه‌ای است که قابل استفاده نسل‌های بعدی است.
منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->