پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور رشد ۵ هزار تومانی قیمت نقره | گرم نقره به ۱۹۳ هزار تومان رسید پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ مشهد، میزبان بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان در کشور قیمت خودروهای داخلی و خارجی (۷ آبان ۱۴۰۴) | بازار در وضعیت انتظار جزئیات مصوبات کمیته حمایت از کسب‌وکار اعلام شد شرایط فروش فوری محصول برقی شرکت سایپا اعلام شد | مهلت افتتاح حساب وکالتی تا چه روزی است؟ + لینک ثبت نام عبور میانگین قیمت خانه در تهران از متری ۱۲۹ میلیون تومان | رشد خفیف تورم مسکن در مهرماه ۱۴۰۴ برنامه اصلاحی بانک مرکزی درباره ۵ بانک ناتراز چیست؟ سرانه مصرف انرژی بخش خانگی در ایران، ۳ برابر متوسط جهانی است ظهوریان: نهاد‌های نظارتی به وقوع پول‌شویی در پروژه‌های بانک آینده مشکوک‌اند +فیلم صعود بورس به کانال ۳.۲ میلیونی | گزارش وضعیت بازار سهام (۷ آبان ۱۴۰۴) نرخ دلار در بازار آزاد مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) هر گرم طلا امروز در بازار مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) اونس جهانی طلا بار دیگر افزایش یافت (۷ آبان ۱۴۰۴) دلایل افزایش قیمت پوشاک چیست؟ | پوشاک استوک، بلای جان تولیدکنندگان جهش بی‌سابقه قیمت گوشت در بازار | علت چه بود؟ آخرین خبر از ساعت کاری کارکنان دولت (۷ آبان ۱۴۰۴) ساعت ثبت سفارش خرید عرضه‌اولیه امروز اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) | چقدر نقدینگی مورد نیاز است؟ رشد تومور تورم در خراسان رضوی | تورم نقطه به نقطه خوراکی‌ها در خراسان رضوی در مهرماه ۱۴۰۴، به  ۶۷.۴ درصد رسید دینار عراق امروز در مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) شنبه منتظر عرضه‌اولیه سهام «پتوسعه» باشید (۱۰ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ آبان ۱۴۰۴) | میوه‌های پاییزی چند؟ واردات برق ایران ۳برابر بیشتر از صادرات آن ایران‌خودرو بازهم افزایش قیمت داد (۷ آبان ۱۴۰۴) | هایما ۲۳۰ میلیون گران شد آغاز توزیع اضطراری ۲۶ هزار تن نهاده دامی از انبار ذخیره پشتیبانی امور دام خراسان رضوی
سرخط خبرها

نظر کارشناسان بازار‌های مالی درباره وضعیت بازار‌ها با توجه به انتخابات پیش رو + نمودار

  • کد خبر: ۲۳۱۶۴۷
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۶
نظر کارشناسان بازار‌های مالی درباره وضعیت بازار‌ها با توجه به انتخابات پیش رو + نمودار
کارشناسان بازار‌های مالی با توجه به در پیش بودن چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، نظرشان را درباره شرایط بازار‌های طلا، دلار، مسکن و بورس بیان کرده اند.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیده صادقی، کارشناس بازار‌های مالی، در صفحه شخصی خود نوشت: در تایم هفتگی نمودار طلای ۱۸ عیار مشاهده می‌کنیم که قیمت در حال نوسان روی محدوده حمایتی ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان می‌باشد.

با توجه به اخبار سیاسی و چهره‌هایی که تاکنون کاندیدای ریاست جمهوری شده اند، احتمال رشد دوباره دلار و طلا بیشتر وجود دارد و در حال حاضر می‌توان گفت که قیمت‌ها در حال کنترل شدن هستند تا انتخابات به پایان برسد و رییس جمهور جدید و تیم ایشان مشخص شوند.

در صورت برگشت قیمت از این ناحیه حمایتی اهداف کوتاه مدت آن ۳ میلیون و ۴۳۰ هزار تومان و ۳ میلیون و ۵۵۰ هزار تومان خواهند بود. 

نظر کارشناسان بازار‌های مالی درباره وضعیت بازار‌ها با توجه به انتخابات پیش رو + نمودار

ریزش سنگینی در انتظار بورس نیست

محسن عباسی دیگر کارشناس بازار مالی نیز در کانال شخصی خود نوشت: در خصوص بازار باید پذیرفت که وضعیت سیاسی کشور و وضعیت نرخ بهره و رکود گسترده در اقتصاد مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار بر بورس است و کل کشور در یک شرایط برزخی به سر می‌برد.

به نظرم حداقل تا مشخص شدن رییس جمهور جدید، بازار درجا خواهد زد و البته که ریزش سنگینی هم در انتظار بورس نیست و نوسانات فرسایشی حکمفرما خواهد بود.

در این بین یا باید کلا از بورس خارج شد و منتظر تعیین تکلیف رییس جمهور جدید و متعاقبا تغییرات سیاسی و اقتصاد کشور بود و یا اگر در بازار هستید باید بپذیرید که نوسان گرفتن از سهام و یا پیدا کردن سهام شارپی کار ساده‌ای نیست و احتمالا در این راه شکست خواهید خورد.

برای ما که همواره در بازار حضور داریم کم دردسرترین راه ماندن با سهام بنیادی و p.e پایین با نگاه به مجمع و دریافت سود نقدی است که دقیقا با مشخص شدن وضعیت سیاسی همراه است. از این شاخه به آن شاخه پریدن فقط باعث افزایش ضریب اشتباهات شما و پرداخت کارمزد بیشتر کارگزاری خواهد شد.

به نظر من بازار مسکن که فعلا در رکود کامل است و دقیقا در وسط تایم طلایی معاملات مسکن توان معاملاتی‌اش را از دست داده که نشان‌دهنده‌ی رکود سنگین بازار ملک است.

بازار‌های طلا و ارز هم هر خبری اعم از جنگ با اسرائیل و فوت رییس جمهور و ... را مصرف کرد و باز هم نتوانست قیمت بالای ۶۰ هزار تومان را تثبیت کند که حاکی از ورود بازار ارز به یک دوره استراحت زمانی است تا نقدینگی دوباره از خواب بیدار شود.

من بین بازار‌ها منتظر رشد بورس هستم که نزدیک به ۴ سال است در اصلاح به سر می‌برد و هر خبر و اتفاق بدی را هم در قیمت لحاظ کرده است و تمام و کمال اصلاح زمانی و قیمتی داشته است. من منتظر استارت بازار برای جبران عقب ماندگی‌اش هستم و به نظرم در این بازار فرسایشی بهترین زمان برای بررسی مجدد پورتفوی به سمت سهام با p.e پایین و بنیادی فراهم شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->