ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پلیس جوان به علت تیراندازی به شرور مست محاکمه شد| بیکاری، حکم زندان و پرداخت دیه تاوان انجام وظیفه!

  • کد خبر: ۲۳۱۷۴۱
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۲
پلیس جوان به علت تیراندازی به شرور مست محاکمه شد| بیکاری، حکم زندان و پرداخت دیه تاوان انجام وظیفه!
مأمور پلیسی که در جریان یک عملیات دستگیری متهمی را با شلیک گلوله مجروح کرده بود، کارش را از دست داد، ۲ بار در دادگاه کیفری تهران محاکمه شد و حکم گرفت و الان هم پس از سومین محاکمه و شکایت جدید شاکی منتظر دریافت حکم دیگری است.

به گزارش شهرآرانیوز، فروردین سال ۱۳۹۶ شهروندی در تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی اعلام کرد که مردی مست در یکی از خیابان‌های جنوب تهران با عربده‌کشی آرامش و امنیت مردم را سلب کرده است.

پس از آن مأموران به محل اعلام‌شده رفتند و در همان ابتدا با مرد جوانی به نام شهرام که در حالت مستی عربده‌کشی می‌کرد، مواجه شدند و زمانی که قصد دستگیری وی را داشتند، شهرام با سلاح سرد اقدام به خودزنی کرد تا بتواند از دست مأموران بگریزد.

در این میان مأموران با صحبت و دعوت شهرام به آرامش تلاش کردند او را به داخل خودروی پلیس هدایت کنند، اما او مقاومت کرد و مأموران هم با شلیک چند تیر هوایی از او خواستند سلاحش را زمین بگذارد که متهم امتناع کرد و در نهایت یکی از مأموران به نام امیر ۴ گلوله به جلوی پای شهرام شلیک کرد و یکی از گلوله‌ها به پای مرد مست خورد و او زمینگیر شد.

در ادامه متهم را به بیمارستان منتقل کردند و وی پس از بهبودی نسبی و ترخیص از بیمارستان از مأمور پلیس شکایت کرد. با تکمیل تحقیقات، پرونده برای رسیدگی به شعبه ۲ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

نخستین جلسه دادگاه

در ابتدای جلسه، شهرام با تشریح شکایتش عنوان کرد: من حاضر به گذشت نیستم و متهم باید علاوه بر پرداخت دیه، مجازات هم بشود.

سپس مأمور جوان به جایگاه رفت و گفت: شهرام آن شب مست بود و چاقویی در دست داشت و می‌خواست به ما حمله کند که من هم با رعایت قانون به‌کارگیری سلاح ابتدا چند تیر هوایی شلیک کردم تا او خلع سلاح شود و خودش را تسلیم کند، اما او مقاومت کرد و تسلیم نشد.

در پایان جلسه قضات برای صدور رأی وارد شور شدند و با توجه به بازبینی فیلم صحنه درگیری و تأیید خودزنی شهرام در محل و همین‌طور اصابت گلوله‌ها از فاصله ۲ متری، مأمور پلیس را به پرداخت دیه و ۶ ماه حبس محکوم کردند.

پس از صدور حکم، شهرام با مراجعه به دادگاه گفت: عوارض اصابت گلوله به پایم باعث شد پزشکان مجبور شوند پایم را قطع کنند، به همین خاطر خواستار محاکمه مأمور پلیس و مجازات او به اتهام نقص عضو هستم. به این ترتیب مأمور پلیس برای دومین بار محاکمه شد.

دومین جلسه دادگاه

در این جلسه شاکی گفت: ۱۱ بار تحت عمل جراحی قرار گرفتم، اما نتیجه نداد و پزشکان به ناچار پایم را قطع کردند به‌همین خاطر برای متهم درخواست اشد مجازات دارم.

در ادامه وکیل مأمور پلیس در دفاع از موکلش گفت: پزشکی قانونی به‌طور دقیق اعلام نکرده که قطع پای شاکی به خاطر عوارض اصابت گلوله بوده یا در روند درمان قصور پزشکی صورت گرفته است. از این رو درخواست می‌کنم کارشناسان پزشکی قانونی به طور دقیق مشخص کنند که عامل قطعی پای شاکی چه بوده است.

با این درخواست وکیل مدافع پرونده به کمیسیون پزشکی قانونی فرستاده شد و کارشناسان این سازمان در گزارشی اعلام کردند سرایت جراحت ناشی از گلوله موجب قطع پا شده و قصور پزشکی صورت نگرفته است. به این ترتیب متهم برای بار سوم محاکمه شد.

سومین جلسه دادگاه

در ابتدای این جلسه شاکی به جایگاه رفت و گفت: بعد از اینکه پایم را قطع کردند دیگر نمی‌توانم کار کنم. من مشکل مالی شدید دارم، با این حال برای درمانم هزینه زیادی کرده‌ام، اما نتیجه نداده و زندگی‌ام نابود شده است. حالا هم می‌خواستم متهم قصاص شود، اما چون قصاص متهم امکان‌پذیر نیست، هم درخواست دریافت دیه و هم درخواست پرداخت هزینه‌های درمانم را دارم.

بعد از آن امیر به جایگاه رفت و گفت: در زمان وقوع حادثه من به صورت ۵ ساله و پیمانی به استخدام پلیس درآمده بودم و پس از این حادثه بیکار شدم و حالا هم بیشتر از ۴ سال است که دیگر پلیس نیستم. اما از آنجا که برای مجموعه پلیس ثابت شد من با رعایت قانون به کارگیری سلاح شلیک کرده بودم و قصوری مرتکب نشده‌ام، دیه را پرداخت کرد.

وی افزود: من با اختیار خودم وارد درگیری با شاکی نشدم. آن روز یک گشت پلیس به محل رفت، اما موفق نشد شهرام را کنترل کند و به ناچار درخواست کمک کرد و من به عنوان نیروی امدادی در محل حاضر شدم. وقتی هم رسیدم، هیچ اشتباهی انجام ندادم. من با اصطلاحات پزشکی قانونی آشنایی ندارم و نمی‌دانم شاکی چه موقعی دوباره به آنجا مراجعه کرده و در محل دادگاه در جریان نتیجه کمیسیون پزشکی قرار گرفتم.

با پایان جلسه دادگاه، قضات برای صدور رأی وارد شور شدند.

منبع: ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->