وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حماس: طرح جدیدی برای آتش‌بس دریافت نکردیم

  • کد خبر: ۲۳۱۸۳۷
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۵
حماس: طرح جدیدی برای آتش‌بس دریافت نکردیم
یک عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: ما هیچ طرح جدیدی برای آتش‌بس در غزه دریافت نکردیم و پیشنهاد ارائه شده از طرف واسطه‌ها در ششم می گذشته که حماس و دیگر گروه‌های مقاومت آن را پذیرفتند موضع مورد تایید ما است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسام بدران با بیان این مطلب گفت سخنرانی جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در خصوص مذاکرات برای پایان جنگ در غزه، بیانگر این است که رژیم صهیونیستی و حامیان اصلی آن دچار سردرگمی شدند، چرا که آن‌ها به شکست ملت فلسطین و مقاومت دل بسته بودند اما این اتفاق نیفتاد.

وی تصریح کرد بیانیه بایدن به نوعی اذعان به آن است که دشمن صهیونیستی موفق به تحقق هیچ یک از اهداف سیاسی و نظامی خود که طی ماه‌های گذشته اعلام کرده بود، نشده است.

بدران گفت آمریکا از ابزارها و قدرت کافی برای فشار بر نتانیاهو و دولت تندرو او برای توقف جنگ برخوردار است چرا که آنها هستند که مانع دستیابی به هرگونه توافقی شده‌اند.

 وی تاکید کرد نتانیاهو تنها طرفی است که مانع دستیابی به توافق شده و به دنبال ادامه جنگ به دلایل شخصی و حزبی است و موضع منطقه‌ای و بین المللی را که تقریباً برای توقف جنگ به اجماع رسیده، زیر پا می‌گذارد.

بدران افزود اظهارات نتانیاهو حاوی پاسخی به سخنرانی بایدن است مبنی بر اینکه او قصد برداشتن گام به سوی هیچ گونه توافق عملی را ندارد.

عضو دفتر سیاسی حماس تاکید کرد ضامن اساسی اجرای هرگونه توافق قدرت ما در میدان به عنوان یک ملت و مقاومت است.

وی خاطر نشان کرد هرگز اجازه نمی‌دهیم دشمن صهیونیستی هیچ نقشی در مدیریت اوضاع داخلی چه در رابطه با اوضاع داخل غزه و چه تعامل با گذرگاه‌ها به ویژه گذرگاه رفح داشته باشد.

بدران گفت رژیم اشغالگر باید از گذرگاه رفح عقب‌نشینی کند و اجماع فلسطینیان بر این است و اداره این گذرگاه باید به حالت قبلی بازگردد اما مسئله رسیدگی به اوضاع فلسطین، مسئله‌ای داخلی است که ما فلسطینیان بدون پذیرش هرگونه فشار منطقه‌ای و بین‌المللی آن را مدیریت می‌کنیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->