رسانه آمریکایی: ترامپ و نتانیاهو درباره توافق آمریکا با ایران اختلاف دارند یورش بیش از ۲۰۰ صهیونیست به مسجد الاقصی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) در سفر یک‌روزه پزشکیان به باکو چه گذشت؟ اعتراف نیروی دریایی آمریکا: سقوط یک فروند اف-۱۸ در دریای سرخ (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا در رم خواهد بود رئیس شاباک استعفا کرد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رویترز مدعی پیشنهاد ایران برای ملاقات با تروئیکای اروپا شد شیخ نعیم قاسم: دولت لبنان مسئول پیگیری فشار‌ها بر کشور‌های ناظر بر توافق آتش بس است منبع صهیونیستی مدعی اعلام زمان پایان جنگ غزه شد توافق ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ادامه مذاکرات حمله ارتش یمن به ناو هواپیمابر آمریکایی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر کشور: شعله‌های آتش در اکثر نقاط تحت تأثیر حریق بندر شهید رجایی، خاموش شده است (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پزشکیان: ایران و آذربایجان مانند یک خانواده هستند پزشکیان به آرامگاه حیدر علی‌اف ادای احترام کرد احتمال حمله نظامی هند به پاکستان قوت گرفت شهادت ۶۰ نفر در حمله آمریکا به صعده یمن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ بازهم بر پیوستن کانادا به آمریکا در پیام انتخاباتی تأکید کرد وزیر کشور: قصور در انفجار بندر شهید رجایی محرز شد | برخی مقصران احضار شدند پزشکیان در دیدار با الهام علی اف: اجازه نخواهیم داد عده‌ای ارتباطات ما را بر هم بزنند خط‌ونشان‌های تازه پاکستان: موشک‌های هسته‌ای ما هند را نشانه گرفته‌اند کشف ردپای فرعون در اردن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور ویژه اژه‌ای به دادستان کل کشور برای شناسایی و برخورد قانونی با مقصران احتمالی حادثه بندر شهید رجایی آمار جدید شهدا و مجروحان جنگ غزه اعلام شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) جوزف عون: تصمیم انحصار سلاح در دست دولت لبنان گرفته شده است جزئیات سفر یک‌روزه پزشکیان به جمهوری آذربایجان تخریب مقبره حافظ اسد، پدر بشار اسد، توسط افراد ناشناس + ویدئو سفر رئیس جمهور به کشور آذربایجان، فرصتی برای کلید زدن کریدور شمال-جنوب پزشکیان در باکو: قره‌باغ قسمت جدانشدنی از خاک آذربایجان است
سرخط خبرها

شهردار صفد: قطعا آماده جنگ با حزب الله نیستیم

  • کد خبر: ۲۳۱۹۳۴
  • ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۱
شهردار صفد: قطعا آماده جنگ با حزب الله نیستیم
شهردار صفد که شهرش طی روزه‌های اخیر به شعاع موشک‌ها و پهپادهای مقاومت وارد شده است، اعلام کرد، قطعا آماده جنگ با حزب الله نیستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، یوسی کاکان از مارس گذشته شهردار صفد شده است در گفتگویی با روزنامه کالکالیست اعلام کرد: بعد از تخلیله شهرک‌های مرزی با لبنان، صفد به خطرناک‌‌ترین شهر تبدیل و تهدیدهای وضعیت قرمز در آن حتی بیشتر از نهاریا شده است.

او تاکید کرد ما از هشت ماه پیش شرایط وحشت را زندگی می‌کنیم و حتی گاها با کفش به رختخواب می‌رویم.

این عضو حزب شاص افزود: شکاف بین صفد و جهان پیرامونی آن در مرکز روز به روز افزایش پیدا می‌کند، آنهایی که صفد را ترک و به نقاط دیگر رفتند، جهان دیگری را کشف کرده‌اند، به نظر من هر کسی که از شهر مهاجرت کرده دیگر به اینجا باز نخواهد گشت.

او همچنین اعتراف کرد جامعه (شهرک نشینی) در صفد هم جامعه‌ای ضعیف و از هم گسیخته است.

کاکان افزود: من از سه ماه پیش که به شهردایر آمدم، متوجه شدم شهرداری کاملا متوقف و فلج است، ما در شهری به شدت پیچیده زندگی می‌کنیم، این شهر ۴۰ هزار سکنه دارد که نیمی از آنها یهودیان افراطی، ۳۰ درصد سکولار و بقیه عرب هستند.

او اعتراف کرد، موشک‌ها تمرکز شهر را به هم زده‌اند. از ۱۰ اکتبر این شهر هم وارد شرایط جنگی شده است و امروز شاهد آن هستیم که موشک‌ها همچون باران بر سر ما فرود می‌آیند، همین امروز (سه شنبه) در حین انجام عملیات رهگیری یک نظامی مجروح شد، به دلیل وجود فرماندهی منطقه شمالی، بیمارستان زیف و کوه میرون (که اداوات جاسوسی رژیم صهیونیستی بر روی آن قرار دارند)، تاسیسات راهبردی شرکت برق و کوچ شهرک نشینان مناطق شمالی‌تر به آن امکان تعطیلی شهر وجود ندارد و به همین خاطر امروز صفد به خطرترین منطقه در اسرائیل تبدیل شده است.

او افزود من تمام تلاش خود را می‌کنم که راهی بیابم تا همچنان در قید حیات باقی بمانیم، از اینرو خود را برای آنچه که احتمالا اتفاق خواهد افتاد آماده می‌کنم، مسئله بسیار خطرناکی که وجود دارد آن است که ما هیچ کنترلی بر ظرفیت‌‌هایی که بتوان از طریق آن به حزب الله پاسخ داد، نداریم، من فردای شهردار شدنم جلسه‌ای را در شهرداری داشتم و در آنجا متوجه شدم شکاف‌ها و ضعف‌های زیادی برای آماده سازی جهت حفاظت از شهر وجود دارد و به این نتیجه رسیدم که ما در شرایط غیر مترقبه امکان مدیریت شهر را نداریم.

وی همچنین فاش کرد، در نشست دیروز فرمانده منطقه شمالی ارتش با رؤسای شهرک‌های شمالی من به عنوان شهردار صفد دعوت نبودم، بنیامین نتانیاهو هم هفته‌ای یکبار به مقر فرماندهی شمال می‌آید اما هرگز از من برای انجام یک ملاقات دعوت نشده است.

او همچنین خبر داد، از زمان آغاز جنگ، شرایط اقتصادی و تجاری در شهر به شدت بد شده است، مردم فقط در چارچوب عرضه و تقاضا مراکز تجاری خود را دایر می‌کنند، ما سال‌های گذشته صدها هزار گردشگر داشتیم که فعالیت‌های تجاری زیادی بر اساس آن شکل گرفته بودند، هتل‌ها و سالن‌های نمایش و حتی رستوران‌ها هم تحت تاثیر این شرایط وخیم قرار گرفته‌اند و همه آنها تعطیل شده‌اند.

از سوی دیگر یوسی یهوشع تحلیل‌گر نظامی صهیونیست در گفتگویی که صبح سه شنبه با رادیو اف ام ۱۰۳ داشت، علت اصلی واهمه اسرائیل از ورود به جنگ با حزب الله را اعلام کرد.

به اعتقاد این تحلیل‌گر اسرائیلی، تل‌آویو از تهاجم خود علیه لبنان راه به جایی نخواهد برد.

براساس تفسیری که یهوشع دارد، اگر جنگ علیه حزب الله به شکل غافلگیر کننده یا سه هفته بعد و یا یک ماه بعد هم انجام شود فقط منجر به خرابی و ویرانی در این نقطه یا آن نقطه می‌شود، بعد از آن و گام بعدی چه خواهد بود؟

وی در این رابطه افزود: فقط بعد از این درگیری و خرابی به هر شکل به یک توافق آتش بس دست پیدا خواهیم کرد و مردم لبنان همچنان در جنوب این کشور باقی خواهند ماند، پس در شرایطی که اسرائیل مشغول جنگ دیگری در جنوب است هر قدر که بتوان از وقوع این جنگ اجتناب کرد، به نفع اسرائیل است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->