شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش سیمای محرم ۱۴۰۴ | معرفی برنامه‌های ویژه تلویزیون همراه با زمان پخش چرا توزیع سریال «شکارگاه» به تعویق افتاد؟ فرصت تماشای فیلم با قیمت نیم‌بها تا کی ادامه دارد؟ شعر‌هایی به‌مثابه موشک | شاعران مشهدی در کنار مدافعان وطن ایستادند
سرخط خبرها

رقابت «قوتار» در پالم اسپرینگز آمریکا

  • کد خبر: ۲۳۲۰۷۷
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۰
رقابت «قوتار» در پالم اسپرینگز آمریکا
فیلم کوتاه «قوتار» ساخته علی علیزاده در سی و ششمین جشنواره بین‌المللی پالم اسپرینگز حضور دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فیلم کوتاه «قوتار» به نویسندگی و کارگردانی علی علیزاده و تهیه‌کنندگی مشترک فریما خلیلی و میثم جمالی به سی و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم پالم اسپرینگز راه پیدا کرد.

این فیلم محصول انجمن سینمای جوانان ایران است و در سال ۱۴۰۱ ساخته شده است و داستان زندگی پیرمردی را روایت می‌کند که در جنگلی گاوهایش را گم کرده است.

یوسفعلی دریادل و وحید علیمردانی بازیگرانی هستند که در این اثر به ایفای نقش پرداختند. پخش بین‌المللی این فیلم نیز بر عهده کارگردان، با مشاوره نشاط باقری و جاوید سبحانی است.

جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه پالم اسپرینگز (Palm Springs International Festival of Short Films) که به اختصار ShortFest هم نامیده می‌شود، به عنوان جشنواره‌ای برای فیلم‌های کوتاه توسط انجمن بین‌المللی فیلم پالم اسپرینگز، یک سازمان خیریه غیرانتفاعی، در سال ۱۹۹۰ راه‌اندازی شد و ماموریت آن پرورش و ترویج هنر و دانش فیلم از طریق آموزش و آگاهی بین فرهنگی است. این جشنواره اکنون بزرگترین جشنواره ویژه فیلم‌های کوتاه در آمریکا محسوب می‌شود و مورد تایید آکادمی اسکار است.

جشنواره پالم اسپرینگز در ماه ژوئن هر سال به‌مدت ۷ روز، به نمایش فیلم‌های کوتاه پذیرفته شده از سراسر جهان، می‌پردازد و یک «بازار فروش فیلم کوتاه» نیز در حاشیه خود دارد که در آن بیش از ۳ هزار فیلم کوتاه در هر دوره، به فروش می‌رسد. همچنین این جشنواره در طی برگزاری، فعالیت‌های جنبی نظیر دوره‌های رایگان سه روزه «درس‌گروهی»، «دوره‌های آموزشی پیشرفته»، «جلسات پرسش و پاسخ» و «گردهمایی‌های بحث و تبادل نظر» برای فیلم‌سازان و مهمانان جشنواره را در بر می‌گیرد.

«قوتار» در چهلمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران در سه بخش نامزد دریافت جایزه شد و جایزه ویژه هیأت‌داوران را در بخش ملی و جایزه بزرگ این دوره از جشنواره در بخش بین‌الملل دریافت کرد و به بخش فیلم کوتاه اسکار ۲۰۲۵ راه یافت. همچنین این فیلم به‌تازگی و در فروردین در سی و هشتمین جشنواره فرایبورگ سوییس به‌نمایش درآمده بود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->