ویدئویی از ربات انسان‌نمای اطلس درحال کار با دوربین فیلم‌برداری ترامپ گوشی‌ها، کامپیوترها و تراشه‌ها را از تعرفه‌ها معاف کرد برای نخستین‌بار نوزادی با لقاح مصنوعی رباتیک و تحت کنترل هوش مصنوعی به‌ دنیا آمد درگذشت اکبر اعتماد پایه گذار صنعت هسته ای ایران واتساپ با چند قابلیت جدید آپدیت شد: نمایش افراد آنلاین گروه و زوم کردن در تماس‌ها صدای راه‌اندازی ویندوز ۹۵ به آرشیو صداهای ملی کتابخانه کنگره آمریکا اضافه شد + صوت چین در اقدامی تلافی‌جویانه تعرفه واردات کالا‌های آمریکایی را به ۱۲۵ درصد افزایش داد فواید غیرفعال کردن اینترنت طبق تحقیقات جدید: افزایش تمرکز، کاهش اضطراب و معکوس‌کردن فرآیند پیری! آیا ترامپ محصولات اپل را از تعرفه‌های سنگین معاف می‌کند؟ واکنش انجمن نجوم ایران به مشاهده شی نورانی مشکوک اسکن دیجیتالی پیشرفته جزئیات جدیدی از غرق‌شدن کشتی تایتانیک آشکار کرد خط و نشان ترامپ برای TSMC: یا در آمریکا کارخانه بسازید یا مالیات ۱۰۰ درصدی بدهید آیفون ۱۷ پرو یک قابلیت ویژه خواهد داشت: ضبط هم‌زمان با دوربین جلو و عقب نتایج بررسی‌های تلسکوپ هابل: یک روز در اورانوس طولانی‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردیم درخواست ایلان ماسک از ترامپ برای لغو تعرفه‌های جدید ChatGPT روی تصاویری که رایگان تولید می‌کند برچسب می‌زند هجوم آمریکایی‌ها برای خرید آیفون از ترس گرانی بعد از اعمال تعرفه‌های جدید ترامپ تمرکز معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۴ بر کوانتوم، فوتونیک و هوش مصنوعی خواهد بود احتمال قطعی گسترده خطوط مخابرات و اینترنت در تابستان امسال (۱۴۰۴) سازمان فضایی ایران کپسول زیستی حمل انسان به فضا را امسال آزمایش می‌کند زمان انتشار آپدیت One UI ۷ برای گوشی‌های سامسونگ + فهرست
سرخط خبرها

ما و همستر‌ها در دنیای پساانسانی

  • کد خبر: ۲۳۲۰۹۳
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۶
ما و همستر‌ها در دنیای پساانسانی
به احتمال زیاد این روز‌ها هیچ‌کدامتان از دریافت لینک‌های همسترکامبت بی‌بهره نمانده‌اید و خیلی‌هایتان هم مشغول ضربه‌زدن به صفحه گوشی موبایلتان هستید.
لیلی رحمانی
نویسنده لیلی رحمانی

به احتمال زیاد این روز‌ها هیچ‌کدامتان از دریافت لینک‌های همسترکامبت بی‌بهره نمانده‌اید و خیلی‌هایتان هم مشغول ضربه‌زدن به صفحه گوشی موبایلتان هستید. البته چیز عجیبی نیست و پس از تجربه ارز نات‌کوین، ظن و امید رسیدن به سکه‌های واقعی در پس ضربات انگشت حواس همگان را به سمت همستر کوچک تلگرامی معطوف کرده است. همستری که نوید تولید ارز و ثروتمندشدن را می‌دهد. اما احتمالاً نه برای همه و صرفاً برای آن‌هایی که خودشان می‌دانند.

همسترکامبت یک پلتفرم مبتنی بر فناوری بلاک‌چین است که در دنیای بازی‌های دیجیتال و به‌ویژه بازی‌های مبتنی بر NFT یا همان توکن‌های غیرقابل تعویض فعالیت می‌کند. در این پلتفرم، شرکت‌کنندگان می‌توانند همستر‌های دیجیتال خود را از طریق بازی پرورش داده و با استفاده از آنها در مسابقات و مبارزات شرکت کنند. نهایتا این همستر‌ها به‌صورت NFT ذخیره می‌شوند و افراد می‌توانند آنها را از طریق صرافی‌های مخصوصی خرید و فروش کنند.

سابقه این سبک بازی‌ها به مدت زمان زیادی باز نمی‌گردد، اما عمر بازی‌های کامپیوتری که شاید پدران ایندست بازی‌ها محسوب می‌شوند، به حدود ۷۰ سال قبل بازمی گردد. سرگرمی‌هایی جذاب که کسی منکر اغوا کنندگی آن نیست و تقریبا همه افراد از آثار سوی آن بر ذهن آگاهند. آگاهی که باوجود اهمیتش نتوانست از میزان نفوذ این بازی‌های در دنیای بشری بکاهد.

اما اینبار بشریت با پلتفرم‌هایی مواجه است که جذابیتشان در کسب درآمد‌های دلاری است. موضوعی که مستقیما بر اقتصاد دنیا اثرگذار بوده و کاربرانشان را به برده‌هایی بدل می‌کنند که مهم‌ترین کاربردشان رونق بخشیدن به بازار ارز‌های دیجیتال است.

با در نظر گرفتن آنکه همستر کامبت و امثال آن بخشی از دنیایی هستند که هوش مصنوعی به دنبال غبضه کردن آن است باید گفت شکل و شمایل جهان پیش روی بشر با وجود رشد این تکنولوژی‌ها غیر قابل پیش بینی و تصور خواهد بود. دنیای که افراد تفکر را به ابزار‌های هوش مصنوعی میسپارند و فعالیتشان انگشت زدن بر صفحه موبایل است.
هرچند با اطمینان نمیتوان تهمت نابجایی به همستر‌های تلگرامی زد و آن‌ها را کلاهبردار نامید، اما اگر فرض بگیریم تحقق رویای کسب درآمد از این طریق امکانپذیر باشد، شاید بسیاری از افراد بیش از پیش خرد را به هوش مصنوعی سپرده و مشغول فعالیت نوپا و سهلشان شوند.

در نظر بگیرید در فضای جوامعی که پول تبدیل به ارزش شده و خردورزی کاری عبث تلقی می‌شود، دیگر هیچ مانعی برای از میان رفتن بشر خردمند باقی نخواهد ماند و ادم‌ها ترجیح می‌دهند به جای ساعت‌ها کار فکری با مزد پایین صرفا بر صفحه گوشی شان ضربه بزنند و برگ‌های برنده روزانه را در فضای مجازی چک کنند.

شاید هم این تفکر ناامید کننده شبیه به زمانی که کارگران دنیای صنعتی طی آن دست به تخریب دستگاه‌های بزرگ کارخانه‌ها که جای نیروی کار انسانی را گرفتند؛ باشد و چنین دنیای سیاهی با شهروندان غرق در فضای دیجیتال به شکل بهتری رقم بخورد. کسی نمیداند که هوش مصنوعی واقعا رقیب ماست یا مکملی که زیستن را آسوده‌تر می‌کند؟ بنابراین آنچه ناجی بشر خواهد بود هوشیاری بشر برای جلوگیری از بردگی است. بشر امروزی میبایست بار دیگر برتریش را به رخ بکشد و جایگاهش را در دنیای پسا انسانی تثبیت کند چرا که بازگشت از دنیای کامپیوتر‌ها غیر ممکن است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->