کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هند؛ کرونا و واگن‌هایی که بیمارستان شدند

  • کد خبر: ۲۳۲۱۵
  • ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۶
هند؛ کرونا و واگن‌هایی که بیمارستان شدند
نارندرا مودی نخست وزیر هند زمانی که در اواخر ماه گذشته، طی دستوری این کشور را به مدت ۲۱ روز در قرنطینه سراسری قرار داد، سازمان ریل آهن هند نیز در اقدامی بی سابقه حرکت تمام قطار‌های مسافربری را تا تاریخ ۱۴ آوریل (هفت روز دیگر) متوقف کرد تا مسئولان بهداشتی این کشور بتوانند از واگن‌ها به عنوان بیمارستان برای درمان بیماران کرونایی استفاده کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از رسانه‌های هند، این اولین بار در ۱۶۷ سال گذشته است که قدیمیترین ریل آهن آسیا فعالیت خود را به طور کامل متوقف کرده است. 

 

اکنون سازمان ریل آهن هند  تصمیم گرفته است تا بیش از ۲۰ هزار واگن قطار را به اتاق‌های قرنطینه برای بیماران مبتلا به ویروس کرونا تبدیل کند. این سازمان همچنین دارای چندین بیمارستان در سراسر این کشور است و می‌تواند از این ظرفیت برای تبدیل واگن‌های قطار به بیمارستان‌های کرونا استفاده کند. 

 

بر اساس گزارش وزارت بهداشت، هند تا پایان روز دوشنبه موارد ابتلا به ویروس کرونا در این کشور به ۴ هزار و ۸۵۳ نفر رسیده است درحالی که ۱۳۶  نفر نیز در هند به دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده‌اند. درحالی که هنوز زیرساخت‌های بهداشتی و بیمارستانی هند تحت تاثیر تعداد زیاد بیماران کرونایی قرار نگرفته است، در صورت افزایش تعداد بیماران، تغییر کاربری واگن‌ها می‌تواند فشار بر بیمارستان‌ها را کاهش دهد. 

 

پیوش گویال وزیر ریل آهن هند گفت: سازمان ریل آهن یک محیط پاکیزه و راحت را به بیماران کرونا ارائه می‌دهد تا آن‌ها بدون هیچ مشکلی بر این بیماری غلبه کنند. 

 

شبکه ریلی هند

شبکه ریلی هند چهارمین خط ریلی طولانی دنیاست که تحت مالکیت و اداره دولت این کشور بوده و خدمات خود را در یک مسیر ریلی به طول ۶۵ هزار کیلومتر به مسافران ارائه می‌کند. بر طبق آخرین آمار این شبکه وسیع در سال ۲۰۱۳ نزدیک به ۸ میلیارد مسافر و ۱ میلیارد بار را جابجا کرده که به ترتیب در جایگاه نخست و چهارم جهانی قرار می‌گیرد. شبکه ریلی هند به ۱۷ منطقه مختلف تقسیم شده که روزانه بیش از ۱۹ هزار قطار از جمله ۱۲ هزار قطار مسافری و ۷ هزار قطار باری را به نقاط مختلف این کشور ارسال می‌کند. 

 

مدیریت قطار ها

مقامات سازمان ریل آهن در ۱۶ منطقه ریلی موظف شده‌اند واگن‌های قطاری که در انتقال مسافر استفاده نمی‌شوند را به اتاق‌های قرنطینه تبدیل کنند. 

 

راجش دات باجپایی سخنگوی سازمان ریل آهن هند گفت: ۵ هزار اتاق قرنطینه در مدت کوتاهی حاضر خواهند شد و اگر لازم باشد تعداد بیشتری از واگن‌ها مورد استفاده قرار خواهد گرفت. هر واگن می‌تواند  ۱۶ بیمار به همراه  پرستاران و پزشکان  را پذیرش کند. امکان ارسال این واگن‌ها به هر منطقه‌ای از هند که با کمبود تخت بیمارستان مواجه است، وجود دارد. 

 

دولت هند همچنین از کارخانه‌های تولید ریل آهن و لوکوموتیو خواسته است تا تولید تخت‌های بیمارستانی، صندلی‌های چرخ دار، ماسک، مواد ضد عفونی کننده، لباس‌های محافظتی و دستگاههای پزشکی از قبیل دستگاه‌های تنفسی جهت استفاده در واگن‌ها و سایر بیمارستانهای دولتی را بررسی کنند. 

 

کمبود تخت‌های بیمارستانی در هند

هند حتی پیش از آغاز گسترش ویروس کرونا، از کمبود تخت‌های بیمارستانی رنج می‌برد. با توجه به سازمان توسعه و همکاری اقتصادی برای هر یک هزار نفر در هند تنها ۰. ۵ تخت بیمارستان وجود دارد که اکثر این ظرفیت در کلان شهرهای این کشور متمرکز شده‌اند. 

 

در ایالت بیهار که از جمله مناطق فقیر نشین هند محسوب می‌شود، تنها ۰. ۱۱ تخت بیمارستانی برای هر هزار نفر وجود دارد. از سوی دیگر ایالت بنگال دارای ۲. ۵ تخت برای هر یک هزار نفر است. 

 

چین به طور متوسط دارای ۴ تخت بیمارستانی برای هر هزار نفر است. علاوه بر این، چین یک بیمارستان هزار تختی برای بیماران کرونایی در شهر ووهان مرکز انتشار ویروس کرونا ایجاد کرده است. 

 

شهید جمیل یک ویروس شناس هندی گفت: ما شاهد بحرانی که چین با آن مواجه شد بودیم. ما باید ضعف در تعداد تخت‌های بیمارستانی را اول به صورت کوتاه مدت و پس از پایان بحران کرونا به صورت ساختاری و دراز مدت رفع کنیم. 

 

کارشناسان معتقدند که ضعف سیستم پزشکی و بهداشتی هند یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های این کشور در مقابل ویروس کرونا است. 

 

بیمارستان بر روی چرخ

سازمان ریل آهن پیش از این تجربه ایجاد بیمارستان‌های سیار را داشته است. این سازمان در سال ۱۹۹۱ میلادی قطار "لایف لاین اکسپرس" را معرفی کرد که یک قطار بیمارستانی سیار بود و با سفر به مناطق مختلف این کشور به مردم خدمات پزشکی فوری ارائه می‌کرد. 

 

این قطار بیش از ۲۹ سال در این زمینه فعالیت کرده است و می‌تواند برای درمان انواع بیماری‌ها، از آب مروارید، مشکلات شنوایی و صرع  گرفته تا مشکلات تحرکی، جراحی‌های پلاستیک، جراحی‌های دندانپزشکی، درمان سرطان و موارد دیگر مورد استفاده قرار گیرد. قطار "لایف لاین اکسپرس" مجهز به اتاق جراحی مخصوص به خود است و می‌تواند بیماران را در اتاق‌های مختلف خود بستری کند. 

 

با این حال  مقامات هندی می‌گویند،  واگن‌های قطارها برای بیماران کرونایی که دارای حالی وخیم هستند استفاده نخواهد شد. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->