کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

درخواست آلمان از اسرائیل برای موافقت با ارسال انبوه کمک به غزه

  • کد خبر: ۲۳۲۱۶۳
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۲
درخواست آلمان از اسرائیل برای موافقت با ارسال انبوه کمک به غزه
تنها ساعاتی پس از هشدار سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) مبنی بر اینکه احتمالا بیش از یک میلیون نفر از مردم غزه تا اواسط ژوئیه با مرگ و گرسنگی مواجه خواهند شد، آلمان روز چهارشنبه از اسرائیل خواست تا با ارسال انبوه کمک به غزه موافقت کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سباستین فیشر، سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان در یک نشست خبری در برلین با تاکید بر اینکه وضعیت انسانی در غزه "فاجعه بار" است، گفت: کمک رسانی به مردم غزه شکست خورده است.

وی افزود: « وضعیت برای مردم غیرنظامی بسیار دشوار است و این امر غیرقابل انکار است. درخواست ما از دولت اسرائیل این است که کمک های انبوه به نوار غزه ارسال کند.»

اظهارات فیشر در مورد وضعیت وخیم انسانی در غزه پس از انتشار گزارش گرسنگی جهانی فائو و خطرات ایجاد شده ناشی از بحران اسرائیل و فلسطین بیان شد.

این گزارش هشدار می‌دهد: «انتظار می‌رود درگیری‌های جاری در فلسطین سطوح فاجعه‌بار گرسنگی حاد را تشدید کند. این بحران همراه با مرگ, تلفات بی‌سابقه، ویرانی گسترده و آوارگی تقریباً کل جمعیت نوار غزه خواهد بود.»

پیش از این در اواسط ماه مارس ۲۰۲۴، پیش‌بینی شده بود که اگر خصومت ها پایان نیابد, قحطی تا پایان ماه مه در دو استان شمالی نوار غزه گسترده خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->