گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد
سرخط خبرها

آمریکا در واکنش به سفر حقانی به امارات؛ برای میزبانی از مقامات طالبان باید مجوز بگیرید

  • کد خبر: ۲۳۲۱۹۵
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۷
آمریکا در واکنش به سفر حقانی به امارات؛ برای میزبانی از مقامات طالبان باید مجوز بگیرید
وزارت امور خارجه آمریکا در واکنش به سفر سراج‌الدین حقانی به امارات گفت: کشور‌ها باید تحریم مقام‌های طالبان را رعایت کنند و برای میزبانی از آنها مجوز بگیرند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پس از آنکه در روز‌های گذشته سخنگوی طالبان از سفر وزیر داخله (کشور) طالبان به امارات و دیدار او با امیر این کشور خبرداد.

حالا متیو میلر، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در واکنش به سفر اخیر سراج‌الدین حقانی، سرپرست وزارت کشور طالبان به امارات متحده عربی گفت که کشور‌های میزبان اعضای طالبان که تحت تحریم‌های سازمان ملل هستند، باید از طریق فرآیند معافیت که توسط کمیته تحریم‌های سازمان ملل در سال ۱۹۸۸ مشخص شده، مجوز سفر بگیرند.

او از کشور‌های عضو سازمان ملل درخواست کرده است که برای میزبانی از مقامات طالبان که در فهرست تحریم‌ها قرار دارند، مجوز سفر بگیرند.

او همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاران در این مورد گفت که کشور‌ها باید تحریم‌های مقامات طالبان را رعایت کنند.

آمریکا در واکنش به سفر حقانی به امارات؛ برای میزبانی از مقامات طالبان باید مجوز بگیرید

این درحالی است که سراج‌الدین حقانی، سرپرست وزارت کشور طالبان به همراه انس حقانی و عبدالحق وثیق روز دوشنبه به امارات متحده عربی سفر و با شیخ محمد بن زاید آل نهیان امیر این کشور دیدار کردند.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی حکومت سرپرست، روز گذشته در صفحه رسمی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که محور‌های اقتصادی و امنیتی از مسائل مورد بحث و توافق دو طرف بوده است.

مجاهد نوشت که تقویت روابط دو جانبه، جلب همکاری‌های امارات متحده عربی در بخش‌های سلامت، اجازه صادر نمودن ویزا برای افغانستان، تقویت روابط اقتصادی و سرمایه‌گذاری شرکت‌های اماراتی در افغانستان از مواردی است که بین دو طرف توافق حاصل شد.

گفتگو و توافق بر روی مسائل امنیتی بخش دیگری از این دیدار را پوشش داده است.

چنانچه به گفته مجاهد به دلیل وجود امنیت در افغانستان، بحث و توافق بر روی حفظ وضعیت کنونی در کشور و تلاش‌های دو جانبه برای امنیت منطقه‌ای از دیگر محور‌های توافق شده این دیدار بوده است.

پذیرش رهایی زندانیان افغان در امارات، سهیم شدن این کشور در بازسازی افغانستان نیز در این دیدار مورد بررسی قرار گرفته است.

سفر سراج‌الدین حقانی به دلیل آنکه او در فهرست افراد تحت تعقیب سازمان‌های امنیتی آمریکا مانند اف بی آی هست و این کشور برای دستگیری او مبلغ ۱۰ میلیون دلار جایزه تعیین کرده است، با واکنش‌ها و سوال‌های متعددی مبنی بر اینکه این سفر چگونه صورت گرفته است، روبرو شد.

او رهبر شبکه حقانی، یکی از گروه‌هایی است که نقش مهمی در عملیات‌های بمب گذاری در افغانستان به ویژه علیه نیرو‌های آمریکایی داشته است.
باید گفت که امارات متحده عربی از کشور‌های نزدیک به آمریکا و در عین حال به شبکه حقانی بوده است، بنابراین، این گمانه تقویت می‌شود که بعید است حضور این افراد بدون اطلاع و یا هم هماهنگی با مقامات آمریکایی صورت گرفته باشد.

این درحالی است که همزمان با این سفر، ویلیام برنز، رییس سیا به منطقه سفر کرده و گمانه زنی‌ها درباره احتمال دیدار مقامات آمریکایی با حقانی‌ها را افزایش داده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->