سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان شهردار مشهد مقدس: مجموعه ورزشی شهید بوکانی فردا افتتاح می‌شود | گامی مهم برای توسعه کشتی در مشهد توجه ویژه حوزه املاک شهرداری مشهد به استحصال اراضی بزرگ‌مقیاس شهر برای تأمین منابع مالی نگاهی به تاریخچه ایوان «تلگراف خانه» و کاشی های آن
سرخط خبرها

توضیحات شهردار مشهد در مورد پروژه‌های عمرانی شهر مشهد

  • کد خبر: ۲۳۲۲۰۳
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۶
توضیحات شهردار مشهد در مورد پروژه‌های عمرانی شهر مشهد
شهردار مشهد در خصوص پروژه‌های عمرانی این شهر توضیحاتی ار ائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندر شریف در خصوص پروژه‌های عمرانی شهر مشهد اظهار کرد: پروژه‌هایی که امروز افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود در محدوده حاشیه شهر قرار دارد. یکی از پروژه‌ها کلنگ‌زنی مجموعه آبی در رسالت ۸۲ مشابه مجموعه آبی شهید قربانی در پنجتن است که دو بخش مجزا برای بانوان و آقایان و سالن‌های ورزشی خواهد داشت.

وی افزود: پروژه تقاطع غیر همسطح شهید میرزایی پروژه دیگری بوده که قبل از عید بدون مراسم افتتاحیه زیر بار ترافیک رفت و امروز به طور رسمی افتتاح می‌شود. عملیات اجرایی یک پارک خطی نیز در محدوده روستای قرقی انجام می‌شود. همچنین ۳۳ پروژه در حوزه عمرانی، فرهنگی، ورزشی و پروژه‌های زودبازده نیز در بخش‌های مختلف به صورت همزمان به بهره‌برداری می‌رسد.

قلندر شریف بیان کرد: ما پلی در محدوده ورودی جاده سرخس به مشهد در منطقه ۶ در شهرک شهید باهنر مشابه پل دهرود را در دست اقدام داریم که جاده چهار خطه به یک پل دو خطه می‌رسد و دوباره چهار خطه می‌شود. این بخش گره ترافیکی و یک نقطه خطرآفرین بود. این پروژه آماده بهره‌برداری است و در خردادماه افتتاح می‌شود.

شهردار مشهد با اشاره به پروژه پل شهید هریری و بلوار قمر بنی هاشم (ع) تصریح کرد: این پروژه در شهرک شهید رجایی در بلوار حر جنب پارک کرامت قرار دارد که تا حداکثر یک ماه دیگر و شاید هم زودتر به بهره‌برداری می‌رسد. بلوار قمر بنی هاشم (ع) چهار کیلومتر است که بر ترافیک تاثیر دارد، بار ترافیکی بلوار حر را کم می‌کند و دسترسی اصلی به بوستان کرامت است.

وی ادامه داد: این بلوار با ریل راه‌آهن تقاطع داشت که ما پل راه‌آهن را تعریض کردیم و این بلوار زیرگذر است. در تعریض پل راه‌آهن برای آینده نیز پیش‌بینی کردیم که اگر قصد توسعه داشته باشند مشکلی برای عبور و ایجاد خطوط ریلی جدید وجود ندارد.

قلندر شریف خاطرنشان کرد: فاز یک بوستان کرامت به طول ۱۴ هکتار، ۷۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. در کنار آن پارک خطی به طول چهار کیلومتر است که آن را به پارک متصل کردیم، این بخش هم حدود ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. هر دو قسمت تا شهریورماه به بهره‌برداری خواهد رسید. هم‌چنین پارک بانوان را نیز به زودی بهره‌برداری می‌کنیم.

شهردار مشهد با بیان اینکه یکی از معضلات محدوده مرکزی شهر و اطراف حرم، پارکینگ است، عنوان کرد: تامین پارکینگ مورد نیاز زائران و مجاوران توسط نماینده ولی فقیه، تولیت آستان قدس رضوی و در سطح ملی مطرح است. ما پارکینگ‌های زیادی ساختیم، اما یک پارکینگ طبقاتی با ظرفیت ۱۵۰۰ جای پارک در میدان شهدا، ابتدای توحید تا حدود یک ماه دیگر آماده بهره‌برداری می‌شود که برای تابستان به زایران کمک زیادی می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->