کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پروژه جدید با دروغ عجیب درباره سلامتی رهبر انقلاب

  • کد خبر: ۲۳۲۴۲۳
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۱
پروژه جدید با دروغ عجیب درباره سلامتی رهبر انقلاب
یک استاد علوم ارتباطات نوشت: افکار عمومی بی‌پناه هرروز با سونامی اخبار جعلی، مورد تعرض قرار می گیرند. جدیدترین آن، وایرال شدن ماجرای کذب مصاحبه دکتر محمد صادقی در تلویزیون در مورد سلامتی مقام معظم رهبری است.

به گزارش شهرآرانیوز، اکبر نصراللهی استاد علوم ارتباطات در یادداشتی نوشت: «دروغ در کشور ما یا هزینه‌ای ندارد و یا هزینه آن بسیار پایین است؛ به همین علت است که افکار عمومی بی‌پناه هرروز با سونامی اخبار جعلی، مورد تعرض قرار می‌گیرند. جدیدترین آن، وایرال شدن ماجرای کذب مصاحبه دکتر محمد صادقی در تلویزیون در مورد سلامتی مقام معظم رهبری و حاشیه‌های مرتبط با آن است؛ بی تردید لشکر رسانه‌ای معارض در آستانه انتخابات، طرح جدیدی را  به مورد اجرا گذاشته است که ضرورت دارد هم بخش‌های امنیتی و قضایی و هم  رسانه‌ای، ورود بموقع، مناسب و بازدارنده داشته باشند.

چند نکته مهم و درخور تامل در این خصوص عبارتند از:

۱- دکتر محمد حسین زارع مسئول بسیج جامعه پزشکی است نه دکتر محمد صادقی؛ ایشان هم در چند سال اخیر در هیچ مصاحبه تلویزیونی شرکت نکرده است؛ ادعای مطرح شده و نامه دکتر جبلی منتشر شده در فضای مجازی و کانال تلگرامی  ۲۰:۳۰  در این مورد هم  کذب است.

۲- دروغ‌های این‌چنینی به‌ویژه در مورد مقام معظم رهبری مسبوق به سابقه است، ازجمله اینکه روزنامه آمریکایی «نیویورک‌تایمز» جمعه ۲۵ شهریور ۱۴۰۱ در آستانه اعتراضات و اغتشاشات گذشته، باوجود دیدار‌های مقام معظم رهبری، در خبری مدعی شد که آیت‌الله خامنه‌ای، به دلیل بیماری، تمامی برنامه‌هایش را در هفته گذشته لغو کرده است، مایکل لدین کارشناس روابط خارجی آمریکا هم  بار‌ها از جمله در دی ۸۸ از وخامت حال رهبری خبر داد و رسانه‌های غربی هم آن را بازنشر دادند. همچنین آمدنیوز در ۲۵ دی ماه ۱۳۹۶ باوجود دیدار مقام معظم رهبری با میهمانان شرکت‌کننده در اجلاس  بین‌المجالس کشور‌های اسلامی اعلام کرده بود رهبری در بخش مراقبت‌های ویژه بستری است و فردی که دیدار کرده «میرطاهر» بدل رهبری بوده نه خود رهبری!

۳- دروغ و شایعه عجیب و پدیده جدیدی نیست، در آستانه انتخابات  هشتم تیر، تشدید هم خواهد شد؛ عجیب عملکرد مسئولان  و رسانه‌های رسمی و  اقدام برخی افراد با لیبل نخبه و هنرمند در وایرال  کردن اخبار جعلی بدون اطمینان از صحت آن است.

۴- مجدد ضرورت افزایش سواد رسانه‌ای مسئولان، رسانه‌ها  و مردم  برای واکسینه شدن در مقابل دروغ رسانه‌های مغرض و برخورد فعال با پیام‌های رسانه‌ها در عصر تعدد و کثرت رسانه‌ها، بازآرایی رسانه ا‌ی، کنشگری فعال، روایت اول و برتر، تقوای مجازی، فالو، لایک و بازنشر مسئولانه  را یادآوری می‌کنم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->