افزایش سه‌برابری بودجه حمایت از ورزش بانوان در دوره ششم مدیریت شهری مشهد شهردار مشهد مقدس: شهرداری و شورای شهر حامی ورزش بانوان است +فیلم انتصاب سرپرست شهرداری منطقه ۲ مشهد مقدس (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) همدلی زوج‌های جوان مشهدی در پویش اطعام عید غدیر ۱۴۰۴ ۲ یادمان بزرگ شهدا در مشهد هم‌زمان با کنگره ۱۸ هزار شهید استان افتتاح خواهد شد اجرای عملیات تعریض خیابان خیام شمالی در مشهد (۲۱ خردادماه ۱۴۰۴) علت نقص فنی خط یک مترو مشهد چه بود؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | تحول ترافیکی بزرگراه پیامبر اعظم (ص) مشهد با ساخت ۶ پل جدید تا شاهنامه برگزاری جشنواره گل در باغ گل‌های مشهد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: اجرای پروژه‌های شهری منوط به پیوست زیست محیطی است برخورد قاطع شهرداری مشهد با ساخت‌وساز‌های غیرمجاز آغاز توزیع بلیت‌های رایگان استخر روباز بوستان ملت مشهد کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید بزرگترین رویداد فرهنگی در حوزه ایثار و شهادت خراسان رضوی است کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز ناسالم است (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: معراج شهدا، پیش از برگزاری کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی، به بهره‌برداری خواهد رسید + فیلم آماده‌باش سراسری برای مقابله با سیل احتمالی و وقوع آب‌گرفتگی در خراسان رضوی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) عضو شورای اسلامی شهر مشهد: پروژه‌های شهری بیش از هر زمان دیگری در حال بهره‌برداری هستند آماده‌باش ۶ هزار و ۵۰۰ نیروی خدمات شهری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی خراسان رضوی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) احداث ۶ پل در بزرگراه پیامبراعظم(ص) مشهد، حدفاصل بزرگراه هاشمی‌رفسنجانی و شهرک صنعتی پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۰ خرداد ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری و احتمال وقوع صاعقه و تگرگ در مشهد
سرخط خبرها

تدوین برنامه عملیاتی شهرسازی برای منطقه ثامن مشهد

  • کد خبر: ۲۳۲۶۷۱
  • ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۷
تدوین برنامه عملیاتی شهرسازی برای منطقه ثامن مشهد
در راستای اجرای هدفمند فعالیت‌های شهرسازی در هر منطقه شهری، معاونت معماری و شهرسازی شهرداری مشهد متناسب با وضعیت هر منطقه شهری، برشی از اقدامات این حوزه را برای هر منطقه تدوین کرده تا در سال جاری اقدامات این حوزه به صورت دقیق و مناسب برای هر منطقه شهرمان به مرحله اجرا برسد.

به گزارش شهرآرانیوز، از همین رو در جلسات برش منطقه‌ای، موضوع‌های هر منطقه بررسی و اهداف مورد نظر در حوزه شهرسازی به مدیران هر منطقه ابلاغ می‌شود.

در همین‌باره معاون شهرسازی و معماری شهرداری مشهد در جلسه برش منطقه‌ای منطقه ثامن گفت: بر اساس شبکه مسائل و موضوع‌های هر یک از مناطق، تدوین برش منطقه‌ای ویژه آن منطقه به صورت برنامه سالانه حوزه شهرسازی و معماری در دستورکار قرار گرفته و طبق اولویت‌های کاری در سال ۱۴۰۳ اقداماتی برای هر یک از مناطق در نظر گرفته شده است و بر اساس آن ارزیابی فصلی عملکرد مناطق نیز انجام خواهد شد.

جواد اصغری افزود: اهداف کمی تعیین شده برای منطقه ثامن در سال ۱۴۰۳ در سرفصل‌های فعالیتی تمام حوزه معاونت شهرسازی و معماری بررسی و تدوین شده است و مدیران در معاونت شهرسازی و معماری ضمن تشریح موارد نسبت به تبیین اهداف تعیین شده و پاسخگویی به سؤالات همکاران در مناطق اقدام کرده‌اند.

۶ سرفصل برای منطقه ثامن

وی ادامه داد: برش منطقه‌ای ثامن از شش سرفصل اصلی شامل پروژه‌های مطالعاتی، پیشخان زیارت، کمیسیون ماده ۵، امور شهرسازی، نظارت بر ساخت‌وساز‌ها و کمیسیون ماده ۱۰۰ و در نهایت سرمایه انسانی و زیرساخت و با مجموع ۲۵ ریز موضوع تدوین شده است.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری مشهد تأکید کرد: انتظار می‌رود برنامه ارائه شده به صورت جدی توسط همکاران منطقه دنبال شود و همچنین رسیدگی به پرونده‌های ویژه، رسوب شده و نیز پیگیری اجرای مصوبات کمیسیون ماده ۵ برای تعیین تکلیف پرونده‌های خاص و مهم منطقه در راستای خدمت‌رسانی مطلوب به زائران و مجاوران بارگاه رضوی به‌صورت مطلوب و فشرده انجام شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->