فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور نصرالله عبدالهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

زمزمه‌های حضور محرم نویدکیا روی نیمکت پرسپولیس

  • کد خبر: ۲۳۳۰۱۲
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۷
  • ۱
زمزمه‌های حضور محرم نویدکیا روی نیمکت پرسپولیس
مدیران پرسپولیس در حالیکه منتظر نظر نهایی اوسمار ویرا برای ادامه همکاری برای فصل آتی هستند، به سایر گزینه‌ها برای نیمکت تیمشان نیز نیم‌نگاهی دارند.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

به گزارش شهرآرانیوز، پرسپولیس و اوسمار پس از رقابتی تناتگ با استقلال و ربودن قهرمانی از استقلال با نمایشی متفاوت در نیم‌فصل دوم، حالا برای عقد قراردادی جدید به اختلاف خورده‌اند.

اوسمار ویرا برای مشخص کردن تکلیفش از مدیران پرسپولیس چند روز مهلت خواسته بود که مهلت این مربی برزیلی، سه شنبه ۲۲ خرداد ماه به پایان می‌رسد.

با توجه به اینکه اوسمار چند پیشنهاد قبلی مدیران پرسپولیس را رد کرده و اخیرا نیز به بهانه بیماری همسرش ایران را ترک کرده، مدیران پرسپولیس را نسبت به وضعیت نیمکت تیم‌شان برای فصل بیست و چهارم نگران کرده است.

پرسپولیس در چند فصل اخیر با هدایت یحیی گل‌محمدی و در ادامه تحت نظر اوسمار یک بازی رو به جلو، مالکانه و هجومی به نمایش گذاشته است. از آنجا که به نظر می‌رسد مذاکرات پرسپولیس و اوسمار دیگر به بن‌بست رسیده است، مدیران سرخ‌پوشان برای جلوگیری از فرصت‌سوزی بیشتر و تشکیل هرچه زودتر شاکله تیم‌شان برای فصل آتی به گزینه‌های جدید و البته ایرانی برای نیمکت خود فکر می‌کنند.

محرم نویدکیا از ابتدای نیم فصل دوم به مس رفسنجان اضافه شد و نمایشی متفاوت از این تیم در لیگ برتر به نمایش گذاشت و حتی تیم خود را با عبور از استقلال به نیمه نهایی جام حذفی هم رسانده و در این مرحله باید به مصاف آلومینیوم اراک برود.

نویدکیا در حال حاضر زیر ذره‌بین مدیران پرسپولیس قرار گرفته و در صورت بی‌نتیجه ماندن مذاکرات با اوسمار، مدیران پرسپولیس به سراغ محرم نویدکیا خواهند رفت که سبک بازی‌اش، بی‌شباهت به سبک یحیی و اوسمار هم نیست، اما مدیران پرسپولیس منتظرند کار مس رفسنجان در جام حذفی به صورت رسمی به پایان برسد تا به صورت رسمی با محرم نویدکیا وارد مذاکره شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۹ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۲
0
0
محرم عالی حتی خیلی بهتر از اسمار حتما پی گیری کنید لنگش نکنید هر چه زوتر وضعیت مربی مشخص شود در خصوص انتقال بازیکنان بهتر عمل خواهیم کرد
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->