ویدئو | توضیحات جدید سردار رادان در مورد عملیات شب گذشته شهرری برای دستگیری خرابکاران موساد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۶۰ متهم مرتبط با اقدام تروریستی اسرائیل در اصفهان پدافند هوایی چگونه عمل می‌کند؟ + معرفی انواع پدافندها هم‌صدایی ۱۱ کشور در نشست شورای حکام | تجاوز اسرائیل به ایران محکوم شد زنبور‌ها زیاد از لانه خود دور نمی‌شوند! سفیر ایران در وین: حق پاسخ قاطع به رژیم صهیونیستی را برای خود محفوظ می‌دانیم سفارت آلمان در تهران به حالت نیمه‌تعطیل درآمد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آنروا: فلسطینی‌های گرسنه در غزه جان می‌دهند مهاجرانی: بورس تا اطلاع ثانوی تعطیل است | شهادت ۴۵ زن و کودک تا امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) رسانه صهیونیستی: ایران تاکنون ۳۵۰ موشک به اسرائیل شلیک کرده است (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) نماینده ایران در آژانس انرژی اتمی: سکوت دربرابر جنایات اسرائیل اعتبار آژانس را مخدوش کرده است یک تحلیلگر مسائل غرب آسیا: آمریکا نگران نابودی اسرائیل است | در شرایطی به ما حمله کردند که مناسب‌ترین زمان برای نابودی رژیم صهیونیستی است آمادگی مسکو برای میانجی‌گری در جنگ ایران و اسرائیل ایران، سفارت آمریکا در اسرائیل را تعطیل کرد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) چطور خانه‌های تیمی تروریستی را شناسایی کنیم؟ ابراز نگرانی اسرائیل: ایران هنوز هزاران موشک بالستیک دارد هلاکت ۲۴ اسرائیلی و زخمی‌شدن ۵۹۲ تن دیگر در حملات موشکی ایران به اراضی اشغالی، تاکنون (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) تحلیلگر اسرائیلی: برای غلبه بر ایران، اغتشاش خیابانی لازم است چین خواستار خویشتن‌داری ایران و اسرائیل شد وقتی دیپلماسی پوستین فریب می‌پوشد نشست اضطراری آژانس اتمی درباره ایران آغاز شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | گروسی: بازرسی‌های آژانس در ایران ادامه خواهند داشت سی‌ان‌ان: اسرائیل توان ایران برای تجدید قوا را دست‌کم گرفت افزایش ۳۵۰ درصدی فروپاشی روانی صهیونیست‌ها از ترس ایران انهدام ریز پرنده‌های اسرائیل در مشهد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آغاز‌به‌کار دومین سال هیئت‌رئیسه جدید مجمع نمایندگان خراسان رضوی
سرخط خبرها

رئیس قوه قضاییه وارد قطر شد

  • کد خبر: ۲۳۳۲۰۴
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۳
رئیس قوه قضاییه وارد قطر شد
رئیس قوه قضاییه بعد از ظهر امروز (سه‌شنبه ۲۲ خرداد) به همراه هیأت بلندپایه مقامات قضایی در پاسخ به دعوت رسمی رئیس شورای‌عالی قضایی قطر، وارد دوحه پایتخت این کشور شد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در بدو ورود به فرودگاه دوحه، مورد استقبال رسمی «حسن بن لحدان الحسن المهندی» رئیس شورای عالی قضایی قطر و سایر مقامات عالی قضایی این کشور قرار گرفت.

محسنی اژه‌ای با تاکید بر توسعه همکاری‌ها و روابط ایران و قطر در حوزه‌های مختلف به ویژه امور قضایی، اظهار داشت: همکاری‌های دو کشور ایران و قطر در حوزه مسائل سیاسی و منطقه‌ای، مطلوب و روبه پیشرفت است و این امر طی سالیان اخیر و در دوره ریاست جمهوری آیت‌الله رئیسی رئیس‌جمهور فقید کشورمان، برجسته‌تر بوده است؛ اساساً به هر میزان که مناسبات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی طرفین توسعه یابد، به موازات آن، لازم است که در حوزه مناسبات حقوقی و قضایی نیز گسترش و انبساط حاصل شود.

رئیس شورای عالی قضایی قطر نیز در آیین استقبال از رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران، ضمن اظهار تاسف از شهادت آیت‌الله رئیسی و همراهان ایشان اظهار کرد: تمایل داشتیم که سفر رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران و هیات عالی قضایی ایرانی به قطر بیشتر از یک روز می‌بود تا می‌توانستیم بیشتر در خدمت این عزیزان باشیم؛ ما در نظر داشتیم که رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران بازدیدی از دادگاه‌های قطر و روند دادرسی در این دادگاه‌ها داشته باشند و در بازدید از ایران ان نیز ما در جریان روند پیشرفت قضایی شما قرار میگرفتیم ولی با توجه به وقت کم و یک روزه بودن سفر، این امر محقق نشد.

وی افزود: از توسعه و تعمیق مراودات دو کشور قطر و ایران خصوصاً در حوزه قضایی بسیار استقبال می‌کنیم و امیدواریم در آینده نزدیک، شرایط و بستری مهیا شود که مقامات عالی قضایی ایرانی و قطری بتوانند روند برگزاری دادگاه‌ها در کشور‌های همدیگر را به صورت حضوری مشاهده کنند.

رئیس شورای عالی قضایی قطر ضمن ابراز تمایل برای سفر به ایران در آینده نزدیک، اظهار داشت: با توجه به مجاورت دو کشور ایران و قطر، جامعه ایرانیان حاضر در کشور ما، جامعه گسترده‌ای است و نگاه ما به ایرانیان حاضر در قطر، مانند نگاهی است که به خود شهروندان قطری داریم.

حسن بن لحدان الحسن المهندی همچنین بر ضرورت گسترش همکاری‌های قضایی و غیرقضایی دو کشور قطر و ایران نیز تاکید کرد.

دیدار با امیر قطر و رئیس شورای عالی قضایی این کشور همچنین دیدار با ایرانیان مقیم قطر و انعقاد چند تفاهم‌نامه همکاری دو جانبه با محوریت موضوعات قضایی از جمله برنامه‌های سفر رئیس قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران و هیئت بلندپایه مقامات قضایی کشورمان به قطر هستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->