نحوه خرید بلیت بازی استقلال و تراکتور در سوپرجام ۱۴۰۴ + لینک و قیمت بازگشت بوسکتس تازه بارسلونا استعداد کشی در چلسی از عمادرضا تا بیرانوند و آلوز؛ پرونده‌های خاکستری محکومیت ۹ نفر در پرونده فساد مس رفسنجان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دورهمی اصحاب رسانه در مجموعه ورزشی امام‌رضا(ع) تاج خطاب به داوران: شعار نژادپرستانه شنیدید، بازی را تمام کنید رضایت ساپینتو از آمادگی بالای آدان | گلر سابق رئال مادرید مقابل تراکتور عبادی‌پور در میان بزرگ‌ترین غایبان والیبال قهرمانی جهان ۲ بازیکن جدید اروپایی در تیم رونالدو ۲۵ داور در تست آمادگی جسمانی پیش‌فصل رد شدند! تمجید سیدورف از آمادگی بدنی بازیکنان استقلال دورسون در لیست خرید ساپینتو | هجوم استقلال به خط حمله پرسپولیس نارضایتی هاشمیان از وضعیت وحید امیری و میلاد محمدی | از لیست پرسپولیس خارج می‌شوند؟ ادعای استقلال: آسانی در سوپرجام بازی می‌کند توافق استقلال با نازون | مهاجمان در راه استقلال موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی
سرخط خبرها

جدایی اوسمار آخر خط نیست| سرخ‌ها در آستانه شروعی دوباره

  • کد خبر: ۲۳۳۴۱۰
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۷
جدایی اوسمار آخر خط نیست| سرخ‌ها در آستانه شروعی دوباره
پرسپولیس بار‌ها بعد از رفتن سرمربی‌اش از خاک بلند شده و به کورس بازگشته و این بار نیز عزم این باشگاه برای بازگشتی دوباره بعد از قهرمانی با سرمربی جدا شده، جزم شده است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، اوسمار رفت، اوسمار آمد، اوسمار نمی‌آید و... اوسمار چه زمانی اینقدر مهم شد؟ زمانی که پرسپولیس از درد جدایی ناگهانی یحیی به خود می‌پیچید و برای ادامه راه نیاز به کورتون داشت تا علائم دردناک آن جدایی از بین برود.

در آن هنگامه سردرگمی و بی‌پولی دستیار برزیلی به عنوان مربی که تمام اطلاعات تیم حاضر و آماده یحیی را در اختیار داشت به عنوان کم‌هزینه‌ترین درمان راه سرمربی را ادامه داد. او اتفاقاً به عنوان مربی که کارنامه درخشانی هم نداشت لیگ را خوب ادامه داد و خوب هم تمام کرد. اما او حالا رخت رفتن پوشیده و باز نخواهد گشت، این یعنی سرخ‌ها باید فکر اساسی برای سکانداری تیم‌شان کنند.

 رفتن اوسمار درد عمیقی نیست. به هر حال او در آن مقطع احتمالاً از سر بی‌پولی آمد و کار را با تکیه بر بازیکنان با تجربه برای پرسپولیس درآورد و حالا از سر عقلانیت و دوراندیشی می‌خواهد در قامت یک قهرمان برای همیشه در تاریخ پرسپولیس ماندگار شود.

 در تیزهوشی اوسمار هیچ شکی نیست. او نیک دریافت که فصل جدید لیگ برتر و البته حضور با پرسپولیس در لیگ نخبگان آسیا فرایند پیچیده و سختی است که احتمالاً در به سرانجام رساندن این مأموریت‌ها توفیقی نصیبش نخواهد شد. او می‌دانست که شوک جدایی یحیی عامل مهمی در تکانش پرسپولیس بود و حالا که قرار است از نو همه چیز آغاز شود پرسپولیس با او در جاده سنگلاخی گرفتار خواهد آمد که چاره‌ای جز جدایی زود هنگام و خراب کردن خاطره قهرمانی برای او باقی نخواهد گذاشت.
اوسمار رفت و به خاطره‌ها پیوست و پرسپولیس حق ندارد زانوی غم بغل کند چه پیش از او برانکو و یحیی با چند قهرمانی پشت هم رفتند و باز راه سرخ‌ها ادامه یافت. پس الان زمان استخدام مربی جدید و تمدید و خرید است نه زمان سوگواری.

با هوادار هم باید روراست بود. این هوادار همه جور سرمربی دیده است. از ژوزه و وینگادا  تا برانکو و کالدرون و یحیی. پس سرمربی جدید هم ترسناک نیست چون با پتانسیلی که سرخ‌ها از نظر بازیکن دارند خیلی از مسیر قهرمانی دوباره در لیگ برتر را طی کرده‌اند، فقط می‌ماند لیگ نخبگان که موفقیت در آن نیاز به شل کردن سر کیسه دارد. هواداران ضمن قدردانی از زحمات اوسمار امروز دست‌افشان منتظر معرفی سرمربی جدید هستند نه سوگوار جدایی سرمربی قبلی.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->