افتتاح ۳۰۰ مدرسه در خراسان رضوی تا هفته دولت | کاهش سهمیه بانوان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش پیش‌بینی هواشناسی امروز (شنبه، ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) | پایداری هوای گرم و وزش باد‌های شدید در بیشتر نقاط کشور علت اولیه حادثه شهربازی کرمان اعلام شد (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) | پایداری جو تا پایان هفته واژگونی قطار شهربازی کرمان ۱۲ مصدوم برجای گذاشت | سخنگوی دولت: حال مصدومان مساعد است هشدار درباره استفاده بیش از حد از هدفون | خطر دائمی برای شنوایی جوانان شیر مادر بهترین شیوه تغذیه‌ای در راستای تأمین مواد مغذی بدن کودک ثبت ۱۱۳۵ مورد مالاریا در کشور | ورود بیماران از مرز‌های جنوب شرقی راهکار‌های طب ایرانی برای تقویت مو | تجربه‌ای طبیعی و کم‌هزینه توصیه هایی برای جلوگیری از آفتاب‌سوختگی در پیاده‌روی اربعین تتو و پرسینگ دروازه ورود «اچ آی وی» به بدن پشت پرده فروش سهام زیان‌ده تامین اجتماعی | با واگذاری شرکت‌های زیان‌ده، مشکلات سازمان تأمین اجتماعی حل نخواهد شد افزون بر چهار میلیارد ریال اقلام بهداشتی حین خروج اتباع افغان از دوغارون توزیع شد فهرست محصولات مراقبتی پوست و مو بدون مجوز اعلام شد حل معمای قتل هولناک سالارآباد پس از ۶ سال در مشهد | اعترافات هولناک قاتل آپاچی‌سوار زلزله استان گلستان را لرزاند (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) جان‌باختن سه دانش‌آموز تهرانی در اردوی سواحل رامسر + جزئیات آیا نگهداری از سگ برای همه خانواده‌های دارای اوتیسم مناسب است؟ قانون به‌کارگیری سلاح توسط محیط‌بان‌ها در مجلس بررسی می‌شود قطار‌های اربعین در آستانه تکمیل ظرفیت | فروش بلیت به ۷۰ درصد رسید (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) وضعیت قرمز خون در خراسان رضوی کاهش ۴۲ درصدی ورودی آب به سد‌های کشور و بحران واقعی کم‌آبی در کمین کلانشهر‌ها جزئیات تهیه لباس فرم دانش‌‎آموزان اعلام شد | مدارس حق دریافت وجه ندارند ۱۵ مصدوم و فوتی در سانحه رانندگی حامل زائران ایرنی در عراق + اسامی مصدومان (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۰ مرداد ۱۴۰۴) | وزش باد پدیده جوی غالب در استان تا پایان هفته آینده حمله به دادستان رفسنجان با سلاح سرد+ جزئیات (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) تردد دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره آغاز شد (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) زلزله ۳.۲ ریشتری تهران را لرزاند (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) توده هوای گرم در کشور تا ۵ روز آینده ماندگار است (۱۰ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جنایت به‌خاطر یک مشت طلا!

  • کد خبر: ۲۳۳۴۲۳
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۷
جنایت به‌خاطر یک مشت طلا!
عامل قتل زن تنها در یکی از شهرهای کردستان، مرد آشنایی بود که به‌خاطر سرقت یک مشت طلا دست به جنایتی هولناک زد.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از روز‌های خرداد امسال به پلیس شهرستان دیوان‌دره واقع در استان کردستان خبر رسید که زنی با ضربات متعدد چاقو به قتل رسیده است.

جسد این زن سال‌خورده که به‌تنهایی در خانه‌اش زندگی می‌کرد، توسط فرزندانش پیدا شده بود. وقتی کارآگاهان جنایی در محل کشف جسد حضور یافتند، به تحقیقات میدانی پرداختند و دریافتند که زن تنها قربانی سرقت مرگبار شده است. تمام طلا‌های این زن به سرقت رفته بود و بررسی‌ها حکایت از این داشت که سرقت از سوی آشنا صورت گرفته است؛ چراکه آثار تخریب بر روی در و پنجره‌ها دیده نمی‌شد.

ماموران در گام بعدی به تحقیق از همسایه‌ها پرداختند که مشخص شد آخرین فردی که مهمان خانه مقتول بوده، از اقوام دور زن تنها بوده است. فامیل دور مقتول، مهدی نام داشت که وقتی کارآگاهان برای دستگیری او وارد عمل شدند، دریافتند که او شبانه از کردستان گریخته است.

همین کافی بود تا فرضیه قتل از سوی وی قوت یابد. در این شرایط بود که تحقیقات برای دستگیری مظنون اصلی پرونده آغاز شد تا اینکه یافته‌های کارآگاهان نشان داد او به پایتخت گریخته و در یکی از محله‌های تهران به صورت مخفیانه زندگی می‌کند. همین سرنخ کافی بود تا متهم روز گذشته در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر شود. او در بازجویی‌ها به قتل زن تنها اعتراف کرد و انگیزه‌اش را سرقت طلا‌های وی دانست.

او گفت: در جریان رفت‌وآمد به خانه مقتول، برق طلاهایش وسوسه سرقت به جانم انداخت. روز حادثه به بهانه دیدن زن تنها به خانه‌اش رفتم و به خاطر سرقت طلا‌های وی، جانش را گرفتم.

پرونده این جنایت برای ادامه روند رسیدگی به دادسرای کردستان فرستاده شد.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->