غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل
سرخط خبرها

پایان سفر رئیس قوه‌قضائیه به قطر | یادداشت تفاهم برای همکاری‌های قضایی منعقد شد

  • کد خبر: ۲۳۳۴۲۹
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۶
پایان سفر رئیس قوه‌قضائیه به قطر | یادداشت تفاهم برای همکاری‌های قضایی منعقد شد
رئیس قوه‌قضائیه پس از سفر یک‌روزه به قطر وارد فرودگاه مهرآباد شد و با اشاره به اهداف و دستاوردهای این سفر گفت: یادداشت تفاهمی برای همکاری‌های قضایی در ۱۱ بند و موافقت‌نامه‌ای ۱۴ ماده‌ای برای معاضدت حقوقی متقابل امور کیفری منعقد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین غلامحسین محسنی‌اژه‌ای، دقایقی پیش در فرودگاه مهرآباد اظهار داشت: در جریان سفر کوتاهی که به قطر داشتیم ضمن دیدار با مقامات قطری از جمله امیر این کشور و رئیس شورای عالی قضایی آن، یادداشت تفاهمی برای همکاری‌های قضایی و موافقت‌نامه‌‌ای برای معاضدت حقوقی متقابل امور کیفری منعقد شد و تاکید داریم که این تفاهم‌ها و توافق‌ها هرچه‌سریع‌تر جنبه عملی و اجرایی پیدا کنند.

رئیس قوه‌قضائیه تصریح کرد: در خلال دیدار با مقامات قطری، در مقوله «حقوق بشر» و ضرورت نیل به سازوکاری واحد در این عرصه و به‌ویژه مقوله فلسطین و غزه، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

رئیس دستگاه قضا گفت: در جریان سفر به قطر و دیدار با مقامات قضایی این کشور، درباره تبادل تجربیات و اطلاعات در حوزه هوشمندسازی فرایندهای قضایی و حوزه فضای مجازی و سایبری نیز گفت‌وگوهای خوبی صورت گرفت و ما آمادگی خود را برای انتقال این اطلاعات و تجربیات اعلام داشتیم و طرف قطری نیز از این موضوع استقبال کرد.

رئیس عدلیه تصریح کرد: برای ایرانیان محبوس در قطر و تسهیل شرایط برای خانواده‌های آنان و بهره‌مندی آنها از ارفاقات قانونی متناسب با ضوابط نیز گفت‌وگوهای مطلوبی صورت گرفت و طرف قطری در این زمنیه قول مساعد داد.

قاضی‌القضات با اشاره به نشست خود با ایرانیان مقیم قطر گفت: مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی ایرانیان ساکن قطر را پیگیری و رفع خواهیم کرد و مسائل مرتبط با سایر شوؤن آنان را نیز که مستقیماً به قوه قضاییه مربوط نمی‌شود، به بخش‌های ذیربط در داخل منتقل خواهیم کرد و در راستای رفع آنها اقدامات مقتضی را با دستگاه‌های مسئول ترتیب خواهیم داد.

محسنی اژه‌ای خاطرنشان کرد: طرف قطری از توسعه مناسبات میان تهران و دوحه در حدود سه سال اخیر در دوران رئیس‌جمهور فقید آیت‌الله رئیسی، راضی و خرسند بود و بر استمرار این روند تاکید داشت؛ بر همین اساس امیدواریم که بتوانیم مناسبات خود را با همه کشورهای دوست و همسایه در راستای منافع مشترک و منافع منطقه‌ای توسعه و گسترش دهیم.

روز گذشته ۲۲ خرداد؛ در راستای دیپلماسی قضایی و توسعه تعاملات قضایی جمهوری اسلامی ایران با سایر کشورها، رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران به دعوت رئیس شورای عالی قضایی قطر، در سفری یک روزه عازم این کشور خواهد شد.

دیدار با امیر قطر و رئیس شورای عالی قضایی این کشور، حضور در جمع ایرانیان مقیم قطر، امضای یادداشت تفاهم‌ همکاری قضایی و انعقاد موافقت‌نامه معاضدت قضایی در امور کیفری میان دو کشور، اهم برنامه‌های سفر رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران به قطر هستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->