نظامیان صهیونیست از ترس حماس، فرمانده‌شان را به گلوله بستند هشدار وزیر کار درباره بحران جهانی مهاجرت نخبگان و متخصصان پیشروی رژیم صهیونیستی به سمت مرز عراق در سایه انفعال دولت جولانی کاخ سفید: ترامپ آماده مکاتبه با رهبر کره شمالی است اتحادیه اروپا خواستار همکاری جدی ایران و آژانس شد روسیه ۳۰ هزار تن گندم برای مردم گرسنه غزه فرستاد رأی‌گیری قطعنامه شورای حکام درباره ایران به فردا (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) موکول شد سیدعباس عراقچی در بیست‌ودومین مجمع جهانی اسلو چه گفت؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) نمایندگی ایران در سازمان ملل: دیپلماسی تنهاراه پیش‌رو است پزشکیان: مبنای گفت‌و‌گو‌های ما با آمریکا، سیاست‌های رهبر انقلاب است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: اسناد خراب‌کاری اسرائیلی‌ها در تورقوزآباد به آژانس ارائه شده است تکذیب تخلیه سفارت آمریکا در بغداد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) وزیر دفاع آمریکا: ایران به سمت چیزی شبیه به سلاح هسته‌ای حرکت می‌کند غریب‌آبادی: در مقابل قطعنامه، اقدامات فنی بلافاصله اجرایی خواهد شد عراقچی: یک خطای راهبردی دیگر از سوی سه کشور اروپایی به واکنش ما منجر خواهد شد ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام پزشکیان وارد ایلام شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: آمادگی رزمی نیروی دریایی برای واکنش به هر تهدید فراهم است عراقچی و بن فرحان در اسلو دیدار کردند تأکید پزشکیان بر عزم ایران در هم‌صدایی مسلمانان برای حمایت از مردم فلسطین تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام اتهام‌پراکنی کرد وزرای خارجه ایران، مصر و عمان پیرامون مذاکرات هسته‌ای رایزنی کردند عبور شمار شهدای غزه از ۵۵ هزار نفر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه روسیه: انتظار داریم مذاکرات تهران-واشنگتن ثمربخش باشد یک تحلیلگر اقتصادی: برای رفع چالش‌های اقتصادی، توانمندی دولت و وزیر کافی نیست بروجردی: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس گامی مهم در تقویت روابط تهران و پکن است دستور مهم رئیس جمهور ایران برای رفع مشکلات سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برق
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: عملیات ساخت ۲۰۰ هزار مسکن به‌زودی اجرایی می‌شود

  • کد خبر: ۲۳۳۴۹۷
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۳
استاندار خراسان رضوی: عملیات ساخت ۲۰۰ هزار مسکن به‌زودی اجرایی می‌شود
استاندار خراسان رضوی گفت: ۱۶۰ هزار مسکن در حال ساخت داریم و به زودی قطعات زمین را به مردم واگذار می‌کنیم که حدود ۲۰۰ هزار مسکن در حال ساخت خواهیم داشت و توسط خود مردم اجرا خواهد شد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوبعلی نظری امروز، ۲۴ خردادماه، در آیین بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۱۰۹ پروژه سفر رئیس‌جمهور شهید که در مجتمع شهدای سلامت برگزار شد، اظهار کرد: سفر دوم ریاست جمهوری ظرفیتی بود که ما به شدت در این زمینه کار می‌کردیم تا به انجام برسد، اما متاسفانه این توفیق را نداشتیم، با این وجود راه ادامه دارد.

وی با بیان اینکه ما ۱۸۰ مصوبه به مبلغ ۲۶.۵ همت در سفر اول ریاست جمهوری داشتیم، عنوان کرد: تاکنون ۱۳۱ پروژه یا در حال تحقق بوده یا محقق شده که میانگین پیشرفت ۶۱ درصد و اعتبار ۵۱ درصد است. ما در استان ۲۸ کلان‌مساله را در زمینه زیرساخت، اقتصادی و اجتماعی احصا و بر همین مبنا برنامه‌ها و اهداف عملیاتی خود را با نگاه پروژه‌محور تنظیم کردیم.

نظری بیان کرد: یکی از مهم‌ترین موضوعات مساله آب در استان ما است که با توجه به خشکسالی‌ها جدی بود، اما اثر مردمی پیدا نکرد. تصفیه‌خانه‌ها، انتقال، جایگزینی، رواناب‌ها و به ویژه مدیریت مصرف از موضوعات جدی ما بود که در دستور کار است. ناترازی برق کشوری بوده که ما نیز با این مشکل مواجه هستیم. از ابتدای دولت چهار نیروگاه بهره‌برداری شده و امروز نیز دو نیروگاه به بهره‌برداری می‌رسد که ۷۰۰ مگاوات برق تامین می‌کند.

استاندار خراسان رضوی افزود: ظرفیت برق سبز در استان نیز از ۱۷ به ۵۴ مگاوات رسید. بزرگ‌ترین نیروگاه برق بادی با ظرفیت ۲۰۰ مگاوات و پروژه برق خورشیدی با ظرفیت ۱۰۰ مگاوات امروز آغاز خواهد شد. ما حدود ۱۲ هزار کلاس کمبود داشتیم که طی این سه سال ۴۰۰۰ مدرسه ساخته و ساخت ۵۰۰۰ مدرسه نیز چند روز قبل شروع شد. در زمینه ناپایداری گاز در سال ۱۴۰۱ اتفاقاتی در استان مخصوصا تربت جام رخ داد؛ زیرا شبکه‌های ما ناقص بود. در این زمینه دو خط اجرا شد برای گازرسانی به باجگیران و روستا‌های متعدد نیز برنامه‌هایی داریم.

وی ادامه داد: مرکز سرطان نیز به زودی افتتاح خواهد شد که مردم هفت ماه برای درمان سرطان در نوبت بودند. جبران کمبود ۳۰۰۰ تخت بیمارستانی در استان در دستور کار قرار گرفته است. ساخت بیمارستان ۵۴۰ تخت‌خوابی حاشیه شهر مشهد با پیشرفت حدود ۳۰ درصدی در حال اجرا است. تجهیزات راهبردی نیز در راه بوده و امیدواریم در چند ماه آینده استان این عقب‌ماندگی‌های درمانی خود را جبران کند.

نظری خاطرنشان کرد: ۱۶۰ هزار مسکن در حال ساخت داریم. در یکی، دو ماه آینده مرحله جدید زمین را به مردم واگذار می‌کنیم که حدود ۲۰۰ هزار مسکن در حال ساخت خواهیم داشت و توسط خود مردم اجرا خواهد شد. فرسودگی راه‌ها و نقاط حادثه‌خیز از موضوعات جدی در شبکه راه‌های ما بود. در ارتباط با کیفی‌سازی راه‌های استان طی سه سال ۱۷۰۰ کیلومتر آسفالت انجام دادیم. طرح هادی یکی از مسائل مهم است که ۱۱۳ طرح هادی را بازنگری کردیم.

استاندار خراسان رضوی گفت: نرخ بیکاری ما ۶.۳ درصد و نرخ مشارکت اقتصادی ۴۳ درصد است. در زمینه صادرات ۲۰ درصد و ترانزیت ۱۹ درصد رشد داشتیم. سرمایه‌گذاری با نگاه جلب سرمایه خارجی در قالب ۲۱۰ پروژه انجام شد که بر فضای حاکم بر اقتصاد ما تاثیر گذاشته است. ما در این مدت ۵۸۲ واحد تولیدی صنعتی و کشاورزی را احیا کردیم. تولیدات کشاورزی از ۶ به ۷.۵ میلیون تن رسید. در سال گذشته در ۴۳ قلم کالا ۴۶ درصد رشد داشتیم.

وی اضافه کرد: در حوزه اجتماعی سه موضوع برای ما مهم بود. یکی از موضوعات موالید بود که ما شیب منفی موالید را کنترل کردیم. سال ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰، ۵۳۸۵ منفی بودیم، اما در ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ به ۸۵ منفی رسید. در طلاق و ازدواج نیز به همین ترتیب بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->