مشهد الگوی ملی زیباسازی شهری است محمد معتمدی: رویداد «نورنما» گامی مثبت و امیدآفرین در مشهد است برنامه‌های متنوع شهرداری مشهد برای ایجاد «شادی مومنانه» در ماه رمضان مشارکت بیش از ۱۱ هزار نفر در پویش مردمی «مشهد مهربان» برپایی ۱۷ ایستگاه استقبال از زائران در جاده‌های خراسان رضوی آماده‌سازی ۳۹ بوستان شهری مشهد برای روز طبیعت آلودگی هوای مشهد در ۱۰ منطقه (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: تشکیل باشگاه حرفه‌ای برای ورزش مشهد اولویت است + فیلم تلاش مدیریت شهری، تحقق نشاط مؤمنانه برای زائران و مجاوران است ضیافت نور و رنگ و تصویر در جشن بزرگ «نورنما»| آیین افتتاحیه بزرگ‌ترین نمایش ویدئومپینگ کشور در مشهد برگزار شد+ویدئو شهردار مشهد مقدس: جشنواره رمضان، فرصتی برای ایجاد شور و نشاط اجتماعی بود پیش بینی ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای جابه‌جایی زائران و مجاوران به مقاصد تفرجگاهی در روز طبیعت شهردار مشهد مقدس: هدف جشنواره نورنما ایجاد حال خوب برای زائران و مجاوران است تقدیر استاندار خراسان رضوی از برگزاری جشنواره نورنما در مشهد جام رمضان شاخص‌ترین رویداد ورزشی مشهد است ویدئو| مراسم افتتاحیه نخستین رویداد ملی نورنما و جشن بزرگ عیدانه در عرصه میدان شهدا مشهد در حال برگزاری است ساماندهی بیش از ۱۱۰۰ صندوق هوشمند فطریه در مشهد مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد خبر داد: بازدید بیش از ۷ هزار نفر از باغ‌ گل‌های مشهد فعالیت ۲۴ساعته پارکینگ‌های مرکزی مشهد برای برگزاری نماز عید فطر آمادگی شهرداری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز عید فطر و روز طبیعت ۱۴۰۴
سرخط خبرها

سرویس‌دهی صلواتی ناوگان اتوبوس‌رانی مشهد در روزهای عرفه و عید سعید قربان (۲۷ و ۲۸ خرداد ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۳۳۷۷۵
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۰
سرویس‌دهی صلواتی ناوگان اتوبوس‌رانی مشهد در روزهای عرفه و عید سعید قربان (۲۷ و ۲۸ خرداد ۱۴۰۳)
مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری مشهد از سرویس‌دهی رایگان ناوگان اتوبوس‌رانی در روزهای عرفه و عید قربان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن شریعتی درخصوص سرویس‌دهی سازمان اتوبوس‌رانی در روزهای عرفه و عید قربان اظهار کرد: بنابر مصوبه شورای اسلامی شهر مشهد مقدس و دستور شهردار مشهد در راستای تسهیل تشرف زائران و مجاوران به حرم مطهر رضوی در روز‌های عرفه و عید سعید قربان، سرویس‌دهی ناوگان اتوبوس‌رانی در خطوط منتهی و عبوری از زیرگذر حرم امام‌رضا(ع) به‌صورت صلواتی خواهد بود.

وی افزود: این خطوط شامل ۸۰۰ – ۸۰۱ – ۸۰۲ – ۸۳۰ – ۸۳۱ – ۱۲ – ۵۰ – ۶۲ – ۸۲ – ۸۶ و ۲۱۰ است. همچنین ناوگان خطوط منتهی و عبوری از زیرگذر حرم مطهر رضوی تقویت خواهد شد تا سرفاصله ناوگان کاهش یابد.

مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری مشهد ادامه داد: در روز عرفه، آغاز خدمت‌رسانی صلواتی در خطوط منتهی و عبوری از حرم مطهر رضوی از ساعت ۱۴ است و سرویس‌دهی برگشت، از شش پایانه موقت در مبادی خروجی حرم مطهر با ۳۶۰ دستگاه اتوبوس پیش‌بینی شده است.

شریعتی بیان کرد: این پایانه‌ها شامل پایانه شماره ۱ حرم مطهر روگذر شیرازی؛ پایانه شماره ۲ واقع در میدان شهدا و خیابان هاشمی‌نژاد، پایانه شماره ۳ واقع در خیابان امام‌رضا‌(ع) میدان بیت‌المقدس (مسیر بی‌آرتی)، پایانه شماره ۴ خیابان شهید اندرزگو (باب‌الجواد‌(ع))، پایانه شماره ۵ حرم مطهر روگذر طبرسی، پایانه شماره ۶ نیز در خیابان شهید نواب صفوی بوده که برای سرویس‌دهی به زائران و مجاوران در روز عرفه در نظر گرفته شده است.

وی افزود: همچنین در روز عید سعید قربان، سرویس‌دهی از ساعت ۴:۳۰ صبح روز دوشنبه ۲۸ خردادماه، از پایانه‌های وکیل‌آباد، امام‌رضا‌(ع)، امامیه، طبرسی، شهید بسکابادی و زکریا به سمت حرم مطهر آغاز خواهد شد و هم‌زمان با خاتمه نماز عید، سرویس‌دهی برگشت از شش پایانه مذکور در محدوده مبادی خروجی حرم مطهر به نمازگزاران صورت می‌پذیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->