عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند
سرخط خبرها

صحبت های حمید نوری پس از ورود به ایران در فرودگاه مهرآباد تهران + فیلم

  • کد خبر: ۲۳۳۸۶۹
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۷
صحبت های حمید نوری پس از ورود به ایران در فرودگاه مهرآباد تهران + فیلم
حمید نوری شهروند ایرانی و کارمند سابق قوه قضاییه که از ۱۸ آبان‌ ۱۳۹۸ حین ورود به فرودگاه استکهلم به صورت غیرقانونی توسط پلیس سوئد بازداشت شده بود، پس از آزادی، هم اکنون وارد تهران شد.

به گزارش شهرآرانیوز، حمید نوری شهروند ایرانی و کارمند سابق قوه قضاییه ۱۸ آبان‌ ۹۸ حین ورود به فرودگاه استکهلم به صورت غیرقانونی توسط پلیس سوئد بازداشت شد و از آن زمان تاکنون در زندان انفرادی به سر می‌برد پس از آزادی عصر امروز شنبه، ۲۶ خردادماه وارد تهران شد.

خبرگزاری عمان اعلام کرد که ایران و سوئد درباره آزادی متقابل اتباع بازداشت ‌شده در دو کشور با میانجیگری سلطنت عمان به توافق رسیدند. براساس این بیانیه، اتباع ایرانی و سوئدی امروز از استکهلم و تهران به مسقط منتقل خواهند شد تا برای بازگشت به کشورهایشان آماده شوند.

بازداشت حمید نوری غیرقانونی بود 

کاظم غریب‌آبادی معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر ضمن خیر مقدم ورود حمید نوری به وطن اسلامی با بیان اینکه بازداشت ایشان غیرقانونی بود و هیچ جرمی را مرتکب نشده است، اظهار داشت:امروز یکی از بهترین روزهای زندگی ما می تواند باشد ، وقتی شاهد درد و رنج یکی از هموطنان و خانواده او هستیم و تلاش ها منجر به آزادی او می شود، مایه خرسندی است.

وی افزود: ما تمام درد و رنج خانوادهایشان را در این پنج سال درک می‌کنیم و آزادی ایشان را به همسر و فرزندانشان تبریک می گوییم.

غریب آبادی ادامه‌داد: نوری بنابر ادعا یک گروهک تروریستی گرفتار شد، وی در این پنج سال استقامت بسیاری نشان داد و به خوبی از حقانیت ایران دفاع و مواضع خوبی اتخاذ کرد.

وی افزود: باید اذعان کرد که وقتی یک هموطن با ادعایی واهی گرفتار شد سعی کرد مواضع خود را مطرح کند و این مایه سرافرازی شد .

وی خطاب به نوری اظهارداشت: در داخل مردم و مسئولان وضعیت شما را رصد و خواستار آزادی شما بودند؛ و امیدوارم هر زمان که فرصت پیدا کردید و سلامتی تان احیا شد، آنچه بر شما گذشت به عنوان کشوری که خود را مدعی حقوق بشر می داند حقایق را به مردم عرضه کنید .

وی افزود: سیاست نظام حمایت از اتباع خود است به ویژه وقتی گرفتار می شود از تمام ظرفیت خود استفاده می کند.

غریب آبادی ادامه‌داد: ایشان از امکانات ابتدایی که در زندانهای دورافتاده یک کشور هم هست ، محروم بودند؛ لازم می دانم از تلاش های رئیس قوه قضاییه و مرکز حفاظت اطلاعات قوه قضاییه و دبیرخانه امنیت ملی و وزارت امور خارجه تشکر کنم.

وی افزود : ایشان پنج سال در زندان با درد و رنج فراوان نماینده خوبی برای مردم بودند و امیدوارم این درد و رنج را جبران کنیم.

من حمید نوری هستم و اکنون ایرانم و پیش خانواده ام هستم

حمید نوری نیز در حالیکه بغض داشت، اظهار داشت: من حمید نوری هستم و هم‌اکنون در ایران و تهران و کنار خانواده ام هستم.

وی با بیان اینکه دو پیام یکی برای خانواده و مردم کشورم ‌و دیگری برای منافقان دارم ، افزود: در خصوص این پرونده می دانم که مهم، حساس و پر استرس بود و زمان فراوانی طول کشید و دعاهایی که خانواده و دوستانم کردند ، موثر بود و خدا کمک کرد .

وی گفت: در نامه ای که برای خانواده ام نوشتم گفتم کار من بسیار سخت است، خرمشهر را خدا آزاد کرد و من را فقط خدا می‌تواند آزاد کند.

به گفته وی، پیام اولم تشکر است و پیام دوم کوتاه برای تروریست ها و منافقین و برای اسرائیل جنایتکار و کودک کش است که به این پرونده دل خوش کرده بودند.

وی ادامه‌داد: پیام دیگر به منافقین بدبخت و آواره و پناهنده و بیچاره که هم اکنون آلبانی هستند و پناهنده هستند و پول بگیر و وطن فروش هستند، اما من حمید نوری هستم و اکنون ایرانم و پیش خانواده ام هستم.

وی خطاب به منافقین گفت: منافقین دلخوش کرده بودید ، شما کجایید و من کجایم ، کسانی که گفته بودید خدا هم نمی‌تواند من را آزاد کند ، دیدید که خدا من را آزاد کرد.

وی افزود: در جلسه آخر دادگاه گفتم ، آشتی ،آشتی اما گوش نکردید ، می‌توانستم به شما کمک کنم اما نخواستید.

خوشحالم به برکت شهدای خدمت پدرم آزاد شد

مجید نوری فرزند حمید نوری قبل از ورود وی به فرودگاه تهران در گفت وگو با رسانه ها درباره احساس خود اظهارداشت: خوشحالیم و خدا را شکر می‌کنیم که به برکت خون شهدا،‌ شهید رئیسی و شهید امیر عبداللهیان که جایشان خالی است، و زحماتی که کشیدید، این اتفاق حاصل شد، در این پرونده رسوایی و شرم برای کسانی باقی ماند که ادعای حقوق بشرشان گوش فلک را کر کرده است.

وی افزود: در آخرین اقدام ، بنده را که برای دیدار پدر رفته بودم دستگیر و راهی انفرادی کردند و همه سختی هایی که می توانستند را وارد کردند.

وی با بیان اینکه امروز پیروز شدیم و پدرمان را تا دقایقی دیگر در آغوش می گیریم، ادامه‌ داد: بارها اقتدار ایران اثبات شده است و این بار در صحنه بین المللی نیز این اقتدار دیده شد.

فرزند حمید نوری ابراز امیدواری کرد که همه زندانیان بی گناه هرچه زودتر آزاد و به کشور برگردند.

حمید نوری شهروند ایرانی و کارمند سابق قوه قضاییه ۱۸ آبان‌ ۹۸ حین ورود به فرودگاه استکهلم توسط پلیس سوئد بازداشت شد و از آن زمان تاکنون در زندان انفرادی به سر می‌برد.

اتهام حمید نوری براساس ادعاهای واهی و متناقض گروهک تروریستی منافقین طراحی و آنها مدعی‌ شدند که حمید نوری در مقطعی، زندانبان منافقین در ایران بوده است. این موضوع که مبنای محکمه سوئدی قرار گرفت، سبب شد تا اصل برائت و حق آزادی رفت‌وآمد این شهروند ایرانی از سوی مقام‌های سوئدی نقض‌ شود و این تبعه ایرانی بیش از چهار سال است که در زندان سوئد با محدودیت‌های زیادی مواجه است و سوئدی‌ها ابتدایی‌ترین حقوق یک انسان را در مورد وی رعایت نکرده‌اند.

محاکمه نوری به اتهام زندانبانی اعضای گروهک تروریستی منافقین، ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ آغاز شد و بررسی پرونده ۹۲ جلسه به طول انجامید. سرانجام ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ دادگاه سوئد با وجود اعتراض‌های رسمی مقامات ایرانی، پس از ارائه آخرین دفاعیه خود در کیفرخواست محکومیت حمید نوری، برای وی رأی حبس ابد صادر کرد همچنین دادگاه عالی استکهلم چهارشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ با رد فرجام‌خواهی حمید نوری رأی به حبس ابد محکومیت وی را صادر کرد و در واقع رأی پیشین را دوباره تأیید کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->